Svadba v Žiline

Profilova fotka
ahojte, plánujem svadbu v Žiline a keďže som v tom "nová" :D zíde sa každý nápad (viem, že je tu milión diskusií, ale našla som po väčšine z pred 3-4 rokov a možno sa za vtedy veľa/niečo zmenilo. Plánujeme tak okolo 50-60 ľudí, vlastná výzdoba a prijateľná cena. Viete poradiť nejaké dobré miesto? Počula som o Závodí alebo sále na Vlčincoch a ešte aké skúsenosti máte s tou vlastnou výzdobou - nevyjde to nakoniec drahšie ako keď by mi to robili v rámci sály? Vďaka :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj :) sály: El toro (http://www.svadobnehostiny.sk/Svadby/), Kamélia (http://www.penzionkamelia.sk/svadby/), Villa Nečas (http://villanecas.sk/sk/svadby.html), Central park (http://www.penzioncentralpark.sk/akcie/) a ďalšie :) my máme v Rondel klub 23 (http://www.tanecnaskola.sk/agentura23...) a sme spokojní s výberom. Pani je veľmi milá a ochotná, výzdobu nám spravia oni, bez príplatku, farbu si môžeme vybrať a dala nám možnosť prísť sa pozrieť na ozdobenú sálu pred svadbou a bolo to parádne :)
Odpovedať
@eva233 ahoj, my máme rovnaký počet ľudí + hľadali sme priestory spojené s ubytovaním. Napokon sme sa rozhodli pre penzión Central Park, ale dosť to ľutujem, keby sa dalo, tak idem inde.. Bohužiaľ, už máme len dva mesiace do svadby, takže nie je priestor na vymýšľanie.. Kedy máte termín vy?
Odpovedať
Profilova fotka
@julitime a koľko vyjde prenájom sály a menu/osoba? v Rondeli? @alllinka my máme až budúci rok, ale zisťujem pretože nemám šajnu o tých cenách a nechceme drahú, lebo prerábame dom tak každé euro sa hodí :)
Odpovedať
Profilova fotka
@eva233 v Rondli je taxa 23€/osoba, kde je zahrnutá večera, bufet po 22:00 a prípitok. Pitie alko aj nealko si môžeme priniesť vlastné, neúčtujú štupľovné (ako napríklad v Polome), takisto aj koláče. Zaplatili sme 200€ zálohu, ktorá sa nám ale potom odpočíta z nákladov :)
Odpovedať
Profilova fotka
@julitime a za prenájom sály sa neplatí? ozaj a tá výzdoba platí sa zvlášť alebo je započítaná? mohla by som si aj vlastnú urobiť? a vďaka za info ;)
Odpovedať
Profilova fotka
no ako sa zdá tak nie :) výzdoba je započítaná ak som to správne pochopila (ona ich má na sklade- svadby tam majú pomerne často a okrem toho robia plesy, stužkové, venčeky,...) ale môžeš si spraviť aj vlastnú výzdobu :) inak pokojne tej panej napíš, je veľmi ochotná na všetko ti odpovie. my sme si zajednávali rok dopredu, ale zálohu sme platili, až vtedy keď chcel na ten termín sálu aj niekto iný :)
Odpovedať
Ja som pocula o sale v závodí , vraj je velmi dobra, pekná a aj velka a vlastne vsetko si tam mozes priniesť.kamaráti tam mali a boli zatial spokojní :) alebo potom aj Hotel Slovakia podla referencí ale neviem ako tam je
Odpovedať
Profilova fotka
@martanka88 ja som bola na svadbe v Závodí a tiež sa mi to pozdávalo, ale to som bola ako hosť, takže organizačné veci neviem posúdiť. A skúšam či nenájdem niečo lepšie :) @julitime tak to je super, skúsim tam napísať :) o tých Vlčincoch ste nepočuli?
Odpovedať
Profilova fotka
@eva233 ja som o Vlčincoch počula :) aj sme nad tým premýšľali, ale tá sála je trošku taká neosobná :) ale podľa gusta žiaden dišputát. (http://www.farnostvlcince.sk/?page_id...). Čo sa týka Závodia tak som počula že je tam tiež fajnovo (priateľ tam bol na svadbe), ale že sú tam problémy s nejakým nespratným susedom- že kvôli hluku volá políciu a tak, tak sme to zamietli...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?