Svadba v záhrade. Kde nájsť taký priestor?

Ahojte, radi by sme mali nasu malu svadbu v zahrade. Planujeme nieco uplne neformalne, po obrade len grilovacka s pecenym prasiatkom a roznymi grilovanymi dobrotami, ale nevieme najst zahradu :-( Ak by ste mali tip na nejaky priestor v okoli BA aj s nejakym priestorom, kde by sa dalo premiestnit, ak by bolo zle pocasie, budem zan vdacna. Na zahrade chceme mat obrad, aj hostinu pre max. 40 ludi. Dakujem Nina :-)
Odpovedať
Zabudla som este napisat, ze nechcem nic ako hotel Kamila ci Pegas, kastiele alebo podobne, sice su to krasne miesta, ale nesplna to nasu predstavu o neformalnej savdbe. Moc dakujem, ak by ste mali nejake dobre tipy.
Odpovedať
Profilova fotka
to: zelnikova a co tak to cosi v Horskom parku?
Odpovedať
To som rozmyslala. Napadla mi restauracia Pohoda, len neviem ci budu nakloneni tiez takemu neformalnejsiemu podujatiu.
Odpovedať
aj ja chcem svadbu v zahrade, ale nie v nasej a s komplet servisom.. mozno nejaky maly hotel s parkom? zatial iba snivam ale treba byt pripraveny, mate este nejaky tip?
Odpovedať
Ja som nasla este hotel Limach. Celkom to tam vyzera byt pekne, chceme sa tam ist s drahym pozriet, tak uvidime. Ale stale hladam a dufam, ze ma nieco pekne oslovi :-)
Odpovedať
skus pozriet Castel Pension & Restaurant v Mierove 8-)
Odpovedať
Castel som pozerala na stranke, zda sa mi to celkom pekne, ale nie je to az prilis honosne na neformalnu zahradnu slavnost? Neviete mi niekto poradit kolko tam vychadza hostina na osobu?
Odpovedať
kamoske to vychadza tusim na 1000 sk/osobu, ale v cene su jednohubky pri prichode + sampanske, potom vecera (aperitiv, predjedlo, polievka, hlavne jedlo a kava) + dalsia vecera. Potom tam ma aj teply aj studeny bufet, pecene prasiatko, atd. A je tam naozaj velmi pekne prostredie..
Odpovedať
Fiha, tak to znie ozaj dobre. My sme presne o takom niecom uvazovali, urcite chceme pecene prasiatko a veceru praveze chceme riesit uplne inak. Ta cena teda vobec nie je zla, velmi pekne dakujem za tip!
Odpovedať
neni za co :-) ...myslim, ze tam by sa vam to mohlo pozdavat podla toho, co si pisala, ze by ste chceli...a kedy chystate svadbu? :-)
Odpovedať
Az o rok, este sme sa celkom nerozhodli ci prelom maj/jun alebo august/september. Este som rozmyslala aj nad hotelom Limbach, takze mam nastastie furu casu vsetko obehat a pozriet co nam bude vyhovovat.
Odpovedať
Profilova fotka
o kastieli Castel sa pise aj tu http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... Boli sme sa tam pozriet a je to velmi pekne, akurat vnutri male. Zalezi na tom, kolko ludi budete mat. Inak majitelka je mila a ochotna, nemala problem v podstate s nicim, v com sa da vyhoviet. Ponuku nam zaslala obratom. Jediny problem bol ten, ze vonku je zabava mozna len do nocneho kludu.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
este som zabudla, ze by mohol byt aj Galbov Mlyn, Sluk v Rusovciach ci Jarovecky/Jarovsky dvor, vsetky maju stranku.
Odpovedať
tak dobry vyber a krasnu svadbu prajem :-) na ten Sluk by som si dala pozor, prave som pisala skusenost sem: http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... basulik - vidis, odkaz ma sem nenapadlo hodit, ale teraz uz nasledujem tvoj priklad ;-) dufam, ze vasa svadba sa vydarila podla predstav :-)
Odpovedať
Profilova fotka
cauko izzi, ten sluk bol iba napad,lebo je to celkom v pohode priestor, pokial niekto hlada taku salu ci kulturak a este tam ma zahradu. my sme tam svadbu nemali. ta nasa vydarila podla predstav, dakujeme :-D
Odpovedať
Dakujem vVm vsetkym moc za tipy :-) Sluk sme rovno vylucili, boli sme sa tam pozriet a pre nas je to strasidelne velke a take moc kulturakove. My planujeme svadbu do 40 ludi, takze hladame skor utulnu zahradku, ktora ma aj nejaky vacsi altanok, kde by sa dalo tancovat alebo nejaku mensiu restauraciu. Inak, ten Galbov mlyn je super napad, raz som sa tam bola pozriet kvoli pracovnej akcii a velmi sa mi tam pacilo, su tiez velmi ustretovi, tak asi tam zas zajdem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Skus si pozriet ten Castel, boli sme tam a je to skutocne krasne, a vedia pozicat aj stany s malymi okruhlimi stolmi :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
Poraďte mi, prosím, miesto pre svadbu v záhrade - september 2015, 110 hostí, medzi Bratislavou a Trnavou, niečo ako kaštieľ v Tomášove, ale trošku krajšie. Ďakujem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 rokoch
Ahojte, viete mi prosim odporucit chatu pre 35-50 ludi v TN kraji resp. Cca do 70km od Prievidze? Priestor iba pre nas, bez personalu. Planujeme oslavit svadbu na chate, grilovacka, gulas, teplaky a uvolnena atmosfera. Dakujem! 🙂
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?