Svadba v Yasmin alebo Hilton Košice? Kde je lepšie?

Profilova fotka
Ahojte nevesty :-) chcela by som Vás poprosiť či už niektorá z Vás mala alebo bude mať svadbu v jednom alebo v druhom hoteli.Zaujímalo by ma všetko okolo toho.Tak ak by som mohla poprosiť o Vaše názory.Ďakujem pekne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj tu je nejaka starsia tema o hiltone : http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Profilova fotka
To sa tu nenajdu nejake košičanky ktoré sa boli informovať v jednom z tychto hotelov?
Odpovedať
jedna kamaratka mala malu svadbu v hiltone a co sme rozpravali, na nic sa nestazovala :)
Odpovedať
ahojte, poviem vam po svadbe :-)
Odpovedať
v hoteli Yasmin som par dni byvala. Svadba neviem ako tam prebieha, ale je to krasny, moderny hotel. Vsetko novucicke, vsak hovoria za to aj tie hviezdicky.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
my sme mali svadbu v Yasmine a nasi priatelia v ten isty den v hiltone!pokial ide o Yasmin:priestor je bezkonkurencny!!!ani hilton, ani nic ine v KE nema na ten interier!!!..ALE!!!!!!!zial odniesol si to personal....nemozny ludia, co tam pracuju..napr. jedna prevadzkarka, ktora si uliala pocas nasej svadby a potom aj sefka, ktora sa jej max.zastavala podla kameroveho zaznamu a podotykam nekomunikuje s clovekom ako clovek, zviera ma lepsie vystupovanie...pokial ide o jedlo super, ale akonahle si donesiete svoje veci kaslu nato!!tak pozor..nam sefka povedala, ze ovocie sa na svadbe uz dnes nevyklada :D pritom sme kupili 20kg pre 50 ludi a domov sme si svorne odnasali 15kg..preco asi??lebo kaslali a vsetko stalo v sklade, ci chladnicke?proste zamestanci toho hotela..nie vsetci, ale pani prevadzkarka, ktora nas mala na starosti O BODOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a sefka DETO!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
my sme tiez uvazovali nad svadbou v yasmine, ale vsetci nas od toho odhovarali a dostali sa ku nam iba negativne referencie. dokonca aj kameraman a hudba ktorych sme si vybrali, nam potvrdili, ze to tam bolo zle :-| ale na zasnuby alebo podobne akcie dole v restike, je to super ;-) a o hoteli hilton som pocula same chvaly, takze tomu kto nema problem s peniazmi, urcite odporucam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jej ahojte, co čitam o Yasmine som v šoku- neviem kde ste boli vy a čo tam bolo či kto ale ja som tak perfekný personál nezažila ešte NIKDE v Košiciach. časníci okolo nás behali jedna radosť, prevádzkarka bola nonstop na nohách a behala a organizovala všetko podľa našich požiadaviek - mala som 2 ľudí kt. to s ňou komunikovali. oni sami si ju pochvaľovali. ked som povedala vyložiť ovocie, vyložili - sami mi ponukli že nakrajajú, pripravia, prinesú. ked som povedala že ideme krájať tortu, vsetko nám pripravili mali sme pripravený somelierský kutik s výberom syrov, vín a pochutín - prevádzkarka sama inociatívne chodila, čo sa može kedy otvoriť, krájať, podávať. na redový pomohli tete všetko pripraviť, hlavne ta prevádzkarka, resp. event manažerka kt. tam bola celu svadbu. pravidelne dokladali alkohol + nealko- nepamatam si už ci ho vyberali z boxu nasi alebo tam chodili oni - povodná dohoda bola, že si to zabezpečime my. vsetko bolo tak ako sme sa dohodli vopred. ráno celú salú upratali, naše veci pekne poskladali spolu s kvetmi a brali sme si to až 2. den/nedelu popoludni. detto zvysné jedlo, dokonca nam dvom urobili cerstve halusky lebo sme ich nezjedli s manzelom pocas svadby - samozrejme zadarmo. nikomu sme nic do vacku nedávali, casnici boli maximalne galantní. vsetci hostia boli nadsení. nadránom sa nám zvýšili koláče, tak sme dali časníkom aj do kuchyne-ale to oni vopred vedieť nemohli že čosi dostanú. yasmin splnil moje predsavy nadočakávania, manželove tiež. plánujeme tam robiť dalsie sukromné akcie. a priestor bez komentara - úžasný :-p a bola som aj v hiltone, no ceny sa nedali porovnať, mozno 3 také ako v yasmine. naša svadba stala menej na os. ako keby sme to mali v krasnej alebo v tabačke.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, my sme mali svadbu 23.10. v Hiltone. Kebyze si to mozeme zopakovat tak len v Hiltone. obsluhoval nas pocetny personal v rukavickach s velmi uctivym pristupom. Kazdy banketovy stol mal vlastneho casnika. a to nas bolo 100. Conference managerka Hornakova bola uzasna aj pred svadbou aj pocas svadby, vsetko platilo ako sme sa dohodli, vyhoveli nam uplne vo vsetkom. Pripravili nam aj zakusky na zelanie, ktore bezne nemaju v ponuke kvoli tomu ze manzel si ich prial a boli vynikajuce, hostia si navzajom chodili hlasit ze AHA DOPLNILI. Chodili s vozikom s alkoholom pomedzi stoly a stale ponukali, mali sme aj bar kde si ludia postavali a popijali a debatili, obsluhovali pri nom dvaja barmani. Absolutne na nic sme nemuseli dozerat ani sa s nicim zaoberat dokonca ani nase svadobne mamky. Kazdeho zo svadobcanov oslovovali: ,,nasi cteni hostia ako vam mozme posluzit?" Jedlo bolo vynikajuce, delikatna priprava, mäsa pecene presne na minutu ako sa mali aby boli lahodne. Bufet vyborny, vsetci boli z neho nadseni, kazdy si viackrat naberal pocas vecera. Povodne pred rokom ked sme rozmyslali nad svadbou sme zvazovali aj yasmin ale vtedajsi conference manager nas uplne odradil. Tri tyzdne sme s nim jednali a az potom sa obtazoval pozriet do kalendara aby zistil ze nas termin uz maju obsadeny! a celkovo o hocico sme ho ziadali akekolvek info trebalo mu patkrat pripominat tak sme si povedali ze nie, lebo sa nechceme znervoznovat, medzicasom akosme poculi ho vymenili. Bol to vrcholne nespolahlivy clovek. Takze my co sa tyka Hiltonu nemame jedinu vycitku. Sme im vdacni ze nas svadobny den prebehol elegantne, dostojne a z ich strany velmi profesionalne.
Odpovedať
Profilova fotka
a este som zabudla mali sme aj zakuskovy aj ovocny bufet.
Odpovedať
Profilova fotka
caute, ten pan v yasmine uz nepracuje, už okolo roka je tam p. uvegesová. nemozem ho popísať ako vrcholne nespolahlivého lebo my sme takú skusenosť nemali, ale možnože viacerí s ním neboli spokojní, ako píše danka.chomka, tak je tam žena. ved čo si neurobíme same, nemáme, že :-D asi by som nezaplatila FA ak by som mala skúsenosť ako endlesslove, určite by som si to vykonzultovala s vedením alebo požadovala nejakú zľavu alebo bolestné. moje odporúčanie je pýtať sa ako blbec na všetko 3krát, všetko si dajte potvrdiť písomne, stačí mailom. a všetky detaily prejsť ešte mesiac pred svadbou lebo ak sa to dohodne polroka-rok vopred, je možné že sa čosi zmení alebo sa na niečo pozabudne. aj ked ja ako manažér si také veci značím a ešte sa mi nič podobné voči klientovi nestalo- čiže hold je to o ľudoch a ich organizácii práce, kt. vy nemáte šancu poznať a asi ani ovplyvniť. opatovne zdvôraznujem, že do yasmínu pôjdeme radi kedykoľvek a odporúčam ho každému.
Odpovedať
Profilova fotka
uhmm..nas, ani nepadlo nezaplatit fakturu =-) my sme jednoducho chceli upozornit riaditelku, alebo proste niekoho vyssieho na to, aky je uzasny hotel vsetko tip-top a servis, ludia 8-( vylepsit to treba... KAZDOPADNE, AK BY SME SI MALI ESTE RAZ VYBRAT--------------------------)BOL BY TO LEN YASMIN(---------------------------!!!!!!!lclovek vie, naco ma dohliadnut..zase my sme mali 55ludi..v Hiltone sa to vsetko strati, tam sa hodia skor vacsie svadby...Yasmin je nieco rodinne a dycha z neho take teplo a pohoda. jedlo tiez perfis.. nastastie sa nas ujal normalny clovek, vsetko sa potom vyriesilo a my sme radi, ze sme mali svadbu prave tam..len ako sa hovori, nic nie je perfektne nie:DDD a ked priratate ludsky faktor uhmm.. x-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
hviezda 21: ktora prevadzkarka bola na vasej svadbe???nas riesila Uvegesova, ale na svadbe mala ina :-| zial, lebo Uvegesova je uplne skvela...s nami jednala na profesionalnej urovni a pri nej clovek mal pocit, ze vsetko bude fajn..pri tej druhej??...10x trebalo zopakovat
Odpovedať
Profilova fotka
endlesslove taka rysava kucerava pani - mala byt taka blondina a aj sa tam cez den pohybovala ale na svadobnej hostine bola uz ta rysava. meno som vedela len tej blondiny ale teraz si nepamatam ani nahodou......nam zmenili 3x podmienky preto som uz pri 2. zmene dupla a povedala som ze bud alebo, ze to nie je fer voci svadobcanom, nech si to menia novym ani nie tým, kt. to maju booknute XX mesiacov predtym. takze som zaslala nase poziadavky na zaklade toho co oni poslali (to nove) a vo vysledku sme boli na tom nakoniec my v pluse (ale to oni nevedeli ;-) . preto hovorim, ze ak sa stane čosi, co presahuje nejaku unosnu mieru resp. financnu, urcite je potrebne rokovať. cize sa my dve mozno v tom yasmine niekedy stretneme 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj nas mala ta kucerava pani...ja neviem ani v com bol problem, niecom zodpovedna veduca, aby som to riesila 8-( ale servis proste nebol na mieste |-| snazim sa uz nemysliet na tie zle veci...ale skor pozitivne :-D
Odpovedať
takze a mozte mi povedat, kolko bolo na osobu v Hiltone a v Yasmine, a ci je spoplatnena aj sala, dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
hilton ponuka na osobu tri varianty 50 , 70 a 90, bohato staci 50 eurova varianta. za prenajom saly sa neplati. Mali sme v tom samozrejme aj novomanzelsky apartman a veceru v hiltone pri prilezitosti prveho vyrocia svadby. Ked sme zistovali yasmin stala stravna jednotka 39,90 eur, plus 500 eur prenajom saly a plus za aperitiv a mineralku (jedna 0,25 flaska na osobu) viem ze ked som si to rozratala na 100 ludi vysla mi cena rovnaka ako v hiltone, ale podmienky yasminu ti lepsie poskytne endlesslove, my sme to riesili niekedy v novembri 2009 odvtedy to mozno zmenili. este k podmienkam hiltonu, zakusky na hostine mohli byt len od nich- kvoli hygienickym standardom, boli vsak vynikajuce. Torta musela byt tiez od nich, ta co sa krajala na polnoc, tiez kvoli hygiene, vysluzky a alkohol mohol byt vlastny.
Odpovedať
Profilova fotka
YASMIN - ponuku mám z mája 2010 - 39,90 € 3 chodové menu, z toho 2. chod teplý bufet, podla mna velmi bohaty. v tej cene je este mineralka+káva. extra sa plati iba prípitok. nealko sa musi brat od nich, ale ponukaju aj velke flase. alko, kolace, ovocie a cokolovek ine si mozte doniest. Menu si viete (aspon nam to bolo umoznene) aj dohdonut podla vasho gusta, bud z ich jednalneho listka alebo poviete co chcete a oni vam to necenia na 1 os. - plus si vsetko mozte ochutnat predtym (samozrejme za uhradu). my sme tam chodili s kamosmi z casu na cas a chutnali cely jedalny listok :-D a podla toho sme sa rozhodovali. apartmán gratis, zlavy na ubytko pre hosti, welness, parking v cene. za prenajom saly maju 500€ ale neplatite za chladenie, techniku pre DJ a pod. a podotykam ze saly su k dipoziicii 3, cize obrovsky priestor kt. vam ale oni vediet pripravit. v cene mate zakladne stolovanie+servitky+návleky+masle. a etse si tam mozete den pred a den po nechat veci, krabickovat kolace a pod. - co bola pre nas velka pomoc lebo kde to budete robit ked byvate v byte a musite si to rozlozit? alebo si naratajte servitky+návleky+masle pre 100ludi..... mne to v hiltone vyslo ovela drahsie ked som to kedysi ratala ale vzdy je potrebne si to preratat na hosti a vas osobny rozpocet, moznosti a poziadavky. svadobne ponuky oba hotely vrat menia kazdy rok, cize je potrebne vzdy kontaktov príslusneho eventmanazera lebo to co piseme uz nemusi byt aktuálne.
Odpovedať
tak v yasmine uctuju za svetko a kupovat mineralku 1,5l za 3e a ine nealko 2l za 6e, sa mi zda trosku prehnane, mohli by aspon cenu upravit pre svadobcanou, ale dakujem krasne za vase dotazy
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
@endlesslove A prosim ta nepamatas si mena prevadzkarky a sefky? ci su tam este teraz :D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?