Poraďte miesto na svadbu v Trnave a okolí do 100 ľudí

Ahojte, plánujem svadbu v apríli 2017. Hľadáme nejaký priestor v TT alebo okolí, kde sa zmestí viacej ludí a vynikajúce by bolo ak by to bolo aj za rozumnú cenu. Máte skúsenosť alebo poznáte nejakú takúto sálu? Ďakujem velmi pekne
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
ja som mala 70 ludí na celej svadbe + večer dalších 30-40 ludí a mali sme svadbu v Maduniciach vo Važinke. Môžem len odporúčať.
Odpovedať
Cube club ; alebo krasny je aj kastielik v jasl bohuniciach.
Odpovedať
Chata Fugelka Dubová pri Modre je super aj za rozumnú cenu, majú aj ubytovanie
Odpovedať
Profilova fotka
Je toho viac,Rosenthal Ružindol,Mlyn Zavar,Mlyn Radosovce,Maxim trnava,Bussiness Centrum Trnava,potom v Modre su podniky Neco Winery......je toho strasne vela,treba si urcit priority.
Odpovedať
@kufrik2008 ak chces nieco menej narocne, mozes skusit aj DK v Bielom Kostole, kde sme mali aj my- z vonku nic moc, hoci je to v kastieli, ale v nutri je to nadherne zrekonstruovane. mali sme vyse 100 ludi a uplne v pohode, je tam aj foaje, kde sme mali svedske stoly rozlozene a velke podium, pre DJa, kde sedeli aj fotograf a kameraman, aj kuchynu maju, takze si tam vies zaobstarat vlastny caterink, alebo kucharky, co vie byt celkom vyhoda...;)
Odpovedať
No podmienka prva je aby sa tam zmestilo 100 ludi plus niekto pride po polnoci.. Viem ze v Maxime by to slo ale obavam sa tam tej ceny. Co sa tyka CUBU , toho sa trochu bojim. Ja som tam chcela mat vzdy svadbu. ale co som citala revenzcie, vraj tam maju nejake problemy s casnikmi a casto im tam nefunguje klima... stale som otvorena vsetkemu, ale popravde uz nejako prestavam vnimat co kde ako vizera, ROsenthal sme navstivili, mne sa to tam aj pozdavalo ale zase 1000 eur dat len za pprenajom toho stanu sa mi zda dost.
Odpovedať
praveze az tak vela toho neni :-( a okolie to som myslela skor ze prva dedina od TT
Odpovedať
ak by ti nevadilo ist tak cca 15 minut po dialnici z TT do Dolnej Stredy, je tam sala v restauracii Romantik, kde v lete je spristupnena krasna zahrada. My tam mame o dva mesiace svadbu, zmesti sa do saly 120 ludi. skus pozriet :)
Odpovedať
No Romantik je tiez vraj fajn ale to zas budem musiet zabezpecit autobus...
Odpovedať
Profilova fotka
@kufrik2008 Cube Trnava alebo Maxim naj saly v TT
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@walsinka môžem sa opýtať na svadbu v reštaurácii Romantik? či ste boli spokojná, či sa páčilo a pod.? :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?