Svadba v Trenčíne na hrade. Aké to tam je?

Čaute baby, mali ste niektorá svadbu v TN na hrade? Aké to tam je? Lebo ja sa neviem rozhodnúť, že kde chcem mať obrad. Cirkevnú svadbu nemôžme mať, lebo priateľ je rozvedený, tak jedine civilnú, ale už nech to má nejakú úroveń, tak nie nablbom úrade. O tom hrade som počula prvýkrát, že sa to dá, tak budem rada, ak mi napíšete svoju skúsenosť alebo poradíte nejaký iný dobrý flek ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj lyla, my mate svadbu 1.9. v TN na hrade, mame civilny sobas v Barborinom palaci. Vzhladom k tomu, ze s priatelom nechodime do kostola tak mame civilny sobas, ale tiez sme premyslali kde. Sobasiaci pride na hrad a ostatne okolo obradu sme si zabezpecili my - vyzdobu, hudbu. Vo vsetkom nam na hrade vysli v ustrety, nebol problem :-) .
Odpovedať
Juj to je super. Ďakujem za odpoveď. Dúfam že sa vám to krásne vydarí a dáš vedieť podrobnosti :-) Kolko asi dopredu si to treba zabezpečiť? A finančne je to náročné? Na tom hrade sa i to zdá super pekné, len neviem ako sa tam vyštverajú starší ľudia, tí nás asi ukrižujú 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme si sobas na hrade zajednali zaciatkom aprila, platili sme poplatok hradu a potom zato, ze pride sobasiaci z matriky na hrad, ale je to pohoda. Autami sa da ist az na nadvorie hradu a potom sa musi prejst peso. Potrebujeme vyriesit ci sa da ist autom este vyssie, lebo mame jednoho svadobcana na vozicku.
Odpovedať
baby vobec sa to nehodi do tejto temy,ale som taka zufala, ze to davam hocikde...neviete mi nahodou niekto poradit ako zohnat nieco ako zavesy alebo nieco cim sa da zakryt terasa?Mame to vonku na terase uz teraz v sobotu a dnes sme isli nakupovat latku do ikey a zistili sme, ze ju uz nikde nemaju na sklade...mna porazi, nema niekto napad ako to vymysliet..aby nam kazdy necumel na hostinu..je to terasa restauracie, bude zatvorena, ale aj tak je to v centre mesta (v Trencianskych tepliciach), tak nas bude kazdy ocumovat..a aj to krajsie vyzera s bielymi zaclonkami (alebo zavsmi alebo ako to nazvat) zachrante ma niekto, prosim :-.
Odpovedať
Ďakujem beckhamovka, že mi prispievaš do témy, aj keď trochu odveci, ale nevadí. S tými závesmi teda fakt neviem poradiť... Timaska ty ma tešíš, že odpovedáš. Ja by som teda chcela tú svadbu mať vonku pri Studni, myslíš, žeby sa to dalo? Ostatní by sedeli na tých drevených laviciach ako na divadelnom predstavení... ja nechcem totiž nič noblesné, iba niečo bláznivé ako som ja 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, lyla treba si zistit ci je to mozne mat pri Studni, viem, ze sa obrady na hrade robia v Barborinom palaci, v Delovej baste a potom v kaplnke. Vraj pri civilnom obrade musi byt znak republiky zaveseny za oddavajucim. Ale ci je to mozne vonku pri Studni neviem, to by sa pacilo aj mne. Viem, ze taketo obrady vonku zacali robit vo Zvolene, ale treba si to zaplatit. Najlepsie bude zavolat si na matriku a na hrad :-) . Som zvedava co ti povedia. beckhamovka, to bude treba asi vela latky a neda sa to niekde pozicat? Ak nieco zistim tak ti dam vediet.
Odpovedať
Ja som povedala frajerovi, že svadbu musí vybaviť on, tak nech zistí nie, načo sú tí chlapi ;-) Delová bašta to je pri Studni či kde? Už som z toho dezorganizovaná,xixi. My ešte nemáme ani termín, len si dopredu zisťujeme možnosti, lebo ja za nič na svete nechcem mať svadbu na úrade... No do Zvolena sa trepať nebudem... :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?