Svadba v Trenčíne :)

Profilova fotka
Ahojte baby, prosím poraďte kde v Trenčíne by sa dala urobiť pekná svadba pre cca 50 ľudí. Vôbec nie som náročná, ale reštaurácie a podniky kde sa podobné akcie konajú vôbec nepoznám. Okrem Fatimy, Piana, Elizabeth a Gazdovského dvora vôbec neviem kde sú ešte nejaké pekné priestory. Skúste mi prosím poradiť a dať nejaké tipy. ďakujem veľmi pekne za názory :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj my sme mali v synagoge a super :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@viadelmar ahoj a koľko ste mali ľudí?? aký mali prístup a ceny??? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzu571 nás bolo iba 11, prístup bol super a cena bola 290e za všetko jedlo, alko - nealko aj nájom. Okrem torty sme všetko nechali objednať cez nich aj výzdoba bola v cene.
Odpovedať
@viadelmar Ahoj, mozem sa spytat, ci je mozne v synagoge mat aj obrad aj hostinu aj zabavu? Mozem poprosit na nich kontakt? Dakujem pekne! :)
Odpovedať
Profilova fotka
@vandaberithova Ahoj no obrad zrovna neviem, ale zabavu aj hostinu urcite, dokonca tam maju aj mixážny pult, my sme mali napr. iba vlastné cdčka a po dohode s personálom nebol žiaden problem. Tel. Ti posielam do ip.
Odpovedať
@viadelmar super, dakujem velmi pekne :)
Odpovedať
Profilova fotka
@viadelmar v synagoge?? woow to muselo byt super!...
Odpovedať
Profilova fotka
@migina veruže bolo to krásne, kedysi ked sme s mojim este len začínali spolu chodiť tak ma tam brával na rande. Tak sme si preto vybrali túto reštiku ako jednu zo spomienok na naše spoločné začiatky :-)
Odpovedať
Dievčatá, mala som pred týždňom svadbu na Fatime. NIečo skvelé a úžasné ako od privítania melým pážatkom v dobovom kostýme, výzdoby, pristupu personálu, nehovoriac o charizmatickom priestore - úžasné skvostné - vrelo doporučujem. Pani Janáčková, koordinátorka sa o všetko perfektne postarala, jej patrí veľká vďaka za všetko krásne a príjemné. Ak by som si mala vybrať ešte raz miesto na svadbu v Trenčíne, jednoznačne je to FATIMA. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravím Vás dievčatá, a taktiež johanka222 :-) V prvom rade johanka ďakujem za pochvalu, mne a všetkym mojim kolegom bolo cťou podielať sa na Vašom svadobnom dni a som uprimne rada, že ste boli spokojny. A dovoľte mi, ponúknuť Vám, Čarovné priestory reštaurácie Fatima priamo pod bralom Trenčianskeho hradu s výhľadom na panorámu mesta Trenčín Vám umožnia stráviť svadobný deň priamo vo vnútri, alebo i na romantickej terase. Zrealizujeme Vaše predstavy do najmenších detailov, vyjdeme v ústrety Vašim finančným možnostiam a pomôžeme Vám urobiť z Vášho svadobného dňa nazabudnuteľnú udalosť. Svadobná agentúra Vám ponúka akékoľvek služby súvisiace s organizáciou svadby. Reštauračný komplex Fatima Vám ponúka: Jedáleň s kapacitou do 90 miest Zimná záhrada s kapacitou do 50 miest Kaviareň Fatima Letná terasa s kapacitou do 150 miest Dúfame, že sme vzbudili Vašu zvedavosť a tešíme sa na Vašu návštevu!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?