Svadba v Tomášove - Art hotel kaštieľ

Profilova fotka
zevraj sa tam dodrziava nocny klud po 22hej ?
@cingilingi Nikto nám to nespomínal, možno pri svadbe vonku pod stanom...
Profilova fotka
@hallie ahojky ty si tam mala svadbu vo vnutri? My by sme mali mat v mari ale vonku v stane a neviem ako to bude :-|
@cingilingi Nie, ešte len budeme mať a vnútri. Známa tam mala v stane už dávnejšie a kamoška, čo na jej svadbe bola, nespomínala, že by museli niečo také riešiť.
Profilova fotka
@hallie ak by sa ti to dalo zistit bola by si veeelmi zlata ved najlepsie je to takto cez niekoho kto tam bol. Si zlata Dakujem :-) :-)
@cingilingi Budem s tou kamoškou v dohľadnom čase, hádam sa nezabudnem opýtať. Ale ak to potrebuješ rýchlo, asi najistejšie je napísať manažérovi, ktorý ti posielal nacenenie (p. Michalka). :-)
Profilova fotka
No to mam zistene ale v podmienkach to je napisane a chcela som to od niekoho kto tam bol aby ma to v svadobny den nezaskocilo :-)))))))))
@cingilingi fakt? ja som si to ani nevšimla, vidíš, ako nedôsledne som čítala :-D Ale tak kaštieľ je trošku pomimo, tak by hudba odtiaľ nemala rušiť susedov... :-)
Jeeej aj ja tam budem mat svadbu :)
Profilova fotka
@mehmetka tak to sme uz tri hi 8-)
Profilova fotka
Ja takisto budem mať v Tomášove. Budeme v Jesenákovej sále, tak tam snáď s hudbou problém nebude. @cingilingi @hallie @mehmetka Budete tam mať aj obrad? My áno, civilný. Dúfam že nám bude počasie priať, chceli by sme ho mať totiž vonku v brezovom altánku.
@miyajima Hej, budeme mať v kaplnke cirkevný. Boli sme sa v kaštieli pozrieť v polovici októbra 2012 a bolo krásne počasie, svadobčanom vyšlo ukážkovo. Tak hádam bude aj tento rok tak krásne :-)
Profilova fotka
sup sem: http://www.mojasvadba.sk/forum/spoloc...
Článok sa načítava...
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?