Svadba v Tomášove

Baby, mali ste niektora svadbu v kastieli v Tomasove - v tych hornych miestnostiach? Kolko ludi sa tam zmesti na hostinu tak, aby sa tam dalo aj tancovat? Mali ste okruhle stoly alebo hranate?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, my sme tam mali svadbu teraz v piatok. do saly sa zmesti max 60 ludi..a tancovalo sa vedla (mozno niekomu to vadi a aj ja som sa trosku toho bala, ale nakoniec bola super zabava), ti co nechceli tancovat tak sa mohli v klude porozpravat, fajciari na balkone kde to tiez neviazlo :). v sale sme mali okruhle stoly.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte.Ja som tiez rozmyslala o Tomasove. pocet hosti som ratala na 34.Taka mensia cisto rodinna zalezitost. Len by ma zaujimalo priemerne naklady na svadbu v kastiely. Kolko by to tak stalo tam? A aj vam varili vsetky chodi jedal a mali ste od nich alkohol ci ste si mohli doniest ? dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@andromeda10 navrhla by som ti dat si poslat z kastiela cenovu ponuku na jedlo, podla toho si to vies prepocitat... my sme mali predjedlo, polievku a hlavne jedlo. alkohol musis brat od nich. vino je na dohode. ale manazer je fajn, my sme boli s jeho spolupracou spokojni :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?