Svadba v Sv. Jure - Horský hotel Eva. Máte skúsenosti?

Ahojte, potrebujem poradit: mate, prosim, nejake skusenosti a referencie na svadbu vo Sv. Jure, konkretnejsie mam na mysli Horsky hotel Eva. Podla fotiek na webe sa nam celkom pozdava, len by som privitala referencie od vas. Pomozete nam pri rozhodovani. Dakujem velmi pekne.
Odpovedať
No... moja známa tam mala minulý rok svadbu a bola nadšená... až tak, že na začiatku mája sa tam vydáva naša spoločná kamarátka (odporučila jej to). My sme sa boli pozrieť a miestnosť sa nám nepáčila, hlavne parket. Pokiaľ si dobre spomínam, ešte nám vadilo aj to, že sme si mohli doniesť len toľko vína, koľko yoberieme aj od nic.
Odpovedať
Nsoci, co sa ti nepacilo na parkete? Boli tie zrkadla okolo velmi rusive, alebo kde bol problem? O vlastnom alkohole nam povedali inak, no neviem, musime to este zistit. Ale vdaka za info ;-) .
Odpovedať
Mne sa nepáčilo, že bol oddelený od zvyšku sály...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
boli sme sa pozriet v horskom hoteli eva, a necakala som ze oni tam normalne nevaria, len na svadby, chceli sme totiz vyskusat jedlo, takze to nas odradza a tiez ze je tam zima, vcera bolo vonku dost teplo, a vnutri tam bola dost zima, a kedze mame svadbu v juni, tak predpokladam ze väcsina ludim bude vyletnenych a tam bude zima.
Odpovedať
Profilova fotka
neviete niekto poradit nejaku restauraciu v sv. jure?
Odpovedať
Profilova fotka
nikto?
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam rezervovany termin na 5.5.07 Horsky hotel Eva :-)
Odpovedať
adi a ešte stále nemáte sálu?
Odpovedať
Profilova fotka
nie este stale nemame
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja som tam mala svadbu tuto sobotu. Sala je super a takisto dobre varia. Zrkadla vobec nesu rusive a na fotkach vyzeraju dobre. Vina sme si mohli doniest kolko sme chceli, a nealko a alko tvrde sme brali od hotela. Vsetci si tam pochvalovali...
Odpovedať
a aká je cena na osobu? ak môžeš
Odpovedať
Profilova fotka
belka, chcem sa spytat nebolo vam tam zima?? a kolko ste tam mali hosti??
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
zima vobec nie, to sa iba zda... mali sme od zaciatku asi 55 hosti a 5 deti a o 22.00 prislo asi 15 ludi. Mali sme aj zabezpecene ubytovanie - 6 izieb. Na osobu cena sa tazko urci, ale jedlo tam nieje drahe. Nas to vyslo aj s vyzdobou, obsluhou, jedlom, pitim a ubytovanim na cca48 tis.
Odpovedať
Profilova fotka
vsetko zalezi od toho kolko ti toho ludia vypiju tvrdeho a nealka - to sa tazko urcuje.
Odpovedať
Profilova fotka
belka, a platili ste ten poplatok 5000 za miestnost? to je tiez v tej cene 48tisic? a zakusky a torty mate tiez v tom? alebo nie
Odpovedať
Profilova fotka
ano to je v tom. Tych 5000 mas za salu, vyzdobu, obsluhu - je to dost malo korun - aspon co pocuvam od ostatnych. Torty a zakusky v tom neboli. Inak zima tam je iba vtedy ak tam niesu ludia, lebo namaju klimu ale odsavanie vzduchu. Nam tam bolo celkom fajn, a to vonku tiez bolo teplo.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak by som mala mat este raz svadbu, tak jednoznačne tu!
Odpovedať
Profilova fotka
my sme sa tam boli pozriet ale budeme mat len asi 22 - 28 ludi a z toho bude 6 deti, zda sa nam to dost velke, ze sa tam ti ludia stratia
Odpovedať
Profilova fotka
belka, prosim ta, my sme videli len salu, ale nie izby, ako tie vyzeraju?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
my tam ideme v auguste na svadbu a ja sa vám priznám, že ma to v podstate aj očarilo ale mne sa tie zrkadlá tam nehodia. neviete či by bolo možné ich čiastočne nejako prekryť? či to nedovolia? lebo sme túto sálu dali do svojho zoznamu vhodných miest aj pre nás, len toto mi tam vadí.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
absolvovala som svadbu v horskom hoteli Eva a po tejto skúsenosti som túto sálu definitívne vyškrtla z nášho zoznamu. začalo to prístupovou cestou k tomuto hotelu, kde sme mali problém pri strete dvoch áut, lebo cesta je veľmi úzka a kamenistá. po príchode bolo okolo hotela a priamo aj v hoteli kopec decák - asi školské výlety a škola v prírode, ktoré sa vracali z nejakého výletu, ohadzovali sa pieskom a pri príchode nevesty vrieskali, čo zachytila aj kamera, namiesto gratulácií. Samotná sála je dosť malá a má úzky priestor. Parket a jedlo to bola kapitola sama o sebe. Zrkadlá na parkete odrážali svetlá a samotný parket nestačil pre všetkých hostí, zmestilo sa nás tam tak po 5 párov, aby sme netancovali natisnutý na sebe. Nehovoriac o tom, že parkety sú vylomené, zrkadlá popukané. Jedlo nebolo dosolené, dokorenené a namiesto plneného rezňa sme dostali len nechutné mäso, ktoré nebolo ani teplé, tri zemiaky a čalamádu. Polnočnej kapustnici chýbala kapusta, zato tam bolo všetko možné mäso na ktoré si spomeniem. Alko nikto nedopĺňal, a keď sme si ho vypýtali, tak personál len prevrátil oči - doslova a pred nami, a aj tak ho nedal, museli sme si vziať sami. Bola tu téma, že či dať alebo nedať sprepitné. na mieste manželského páru by som týmto nenechala ani korunu. Tiež DJ bol na odporúčanie hotela a to bol otras, sedel stále v kuchyni a púšťal jedno cd celý večer. Zima tam nebola, skôr neskutočne horúco. Cena zjavne odráža kvalitu. Ešte perlička, na zákusky nedávajú taniere, lebo kto by toľko umýval - citujem, tak dali len servítky. Mňa osobne veľmi sklamali.
Odpovedať
Profilova fotka
Ako sa da dostat do klastora v Juri ? Ze vraj len po znamosti... pre verejnost to vraj nie je bezne dostupne. Boli sme tam davnejsie na svadbe a bolo tam uzasne prostredie :-) Mnisi si tam varia vlastne pivo, tusim Codecon. Mohli sme ho tam pit prave nepasterizovane... To je vam ina chut! :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
micabo • Dnes o 06:57 Ahojte kočky... Mala tam niektorá z Vás svadbu? Aké máte skúsenosti? Myslíte, že by bol problém zorganizovať svabdu aj vonku? Teda ja som zvedavá, dnes sa tam ideme dohodnúť..... liana • Dnes o 07:04 na tento hotel tu už diskusie boli, skus zadať do vyhľadávača ;-) ale svadbu vonku pochybujem, neviem si predstaviť kde by to tam bolo, keďže v letnej sezóne tam bývajú detské tábory, zrazy a pod..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahoj anaxamon, mi sme tam mali svadbu minuly oktorber a nam sa tam velmi pacilo. trosku som bola prekvapena z lianinej skusenosti, ale sta sa moze asi hocico hocikde pri skvrnach na slnku. sice izby boli trochu osuntene, ale tie zodpovedali cene - ako novomanzelom davali cenu za izbu pre 4 ludi 800 skk. ale na tu jednu noc to bolo v pohode. nam jedlo chutilo, vyzdobu spravili super a urcite sa tam zmestilo viac ludi ako 5 parov na parket. ved sa netancuje tango cely vecer... :-N mi sme od nich brali vino a trde sme si doniesli. dohoda bola s nimi super. co sa povedalo to aj bolo. a o dokladanie alka - povedali sme casnikom nech vylozia z kazdeho druhu aspon po 3 flase a kazdy sa obluzil sam :-) ja ti ten hotelik mozem iba odporucit 8-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
My tam ideme pozriet 29.1. Vraj tam nei su okna. Nebolo tam dusno?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?