Svadba v stodole - Jelka

Profilova fotka
Prosim vas ma niekto skusenost so svadbou v stodole Jelka? Ako sa vam pacilo, ceny, priestor atd? Dakujem za kazdy postreh :-)
Odpovedať
@simona.matieskova Bohužiaľ, neviem poradiť, ale snáď sa niekto ozve, lebo som tiež zvedavá a toto miesto nás veľmi zaujalo - hoci zatiaľ len na webe.
Odpovedať
Profilova fotka
@iveta_13 Mna to tiež zaujalo na webe, len nikde nie su žiadne recenzie a ani fotky svadieb co sa mi zdá zvláštne.. Tak snad sa niekto nájde :) dakujem.
Odpovedať
Aha, najnovšie fotky: http://www.svadbavstodole.com/svadba-... Vyzerá to krásne, my ich určite budeme kontaktovať...len sa mierne začínam obávať ceny :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
niesu nove recenzie/skusenosti zo svadby v stodole?pripadne cena ? :)
Odpovedať
pokiaľ viem, tak stodola v Jelke už nefunguje - presunuli sa niekam Svätý Jur / Modra, tam kdesi :-D my sme si zisťovali ceny ešte keď boli v stodole a bolo to šialene drahé (pre nás) - okolo 5000 len za priestor s výzdobou a kvetmi a pod... Plus negatívne recenzie od jednej známej - ze áno, ono je to krásny priestor, nádherne to vyzdobia, ale keď ti nevyjde počasie tak je to nanič - stodola malá, všetci ľudia sa tam tlačili a pod... takže sme od toho upustili a vybrali sme alternatívu s veľkou terasou a sálou vnútri :-)
Odpovedať
Profilova fotka
fakt? hlavne ze maju na fb este stale ze Jelka :D fuuha tak to je mrtne, tak to nic v tom pripade. Ja by som tam chcela len obrad a 2-3 hodinky posediet s najblizsou rodinou. Ale ked až tolko pytaju za priestor...:/
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?