Svadba v Starom Tekove v Bažantnici

Profilova fotka
Mali ste niekto svadbu v Starom Tekove v Bažantnici pri Leviciach? Viete mi povedať ako sa správali, aký mali prístup a podobne? Aké máte skúsenosti?
Odpovedať
Profilova fotka
@kowbojka1 ja tam mam svadbu tyzden pred tebou :))) a ohlasy som mala velmi pozitivne od jednej nevesticky, co tam mala v juli asi svadbu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@janusa139 takže máš svadbu na LV jarmok :) aj ja som počula zatiaľ len pozitívne ohlasy, len ma trochu zarazilo, keď sme tam boli už druhý krát, že ak chceme uzavretú spoločnosť, čo je pri svadbe a pri 70 hostí asi logické, tak musíme zaplatiť dosť vysokú sumu a to nám prvý krát nepovedali, iba že zálohu chcú... tak sa teraz trochu obávam čo ešte bude..
Odpovedať
Profilova fotka
@kowbojka1 nie som z LV, cize nesledujem, kedy je jarmok :) a mame aj sobas v Tekove, do LV pojdem len rano ku kadernicke a potom sa mozno fotit :) no kolko ti povedali za uzatvorenie ? co ja viem, bolo to 300 €, co je velmi vela..nas bude len okolo 45, cize to nebudeme uzatvarat, pravdu povediac, nemame 300 € len tak..zalohu ste kolko platili ? uz ste boli dojednat menu a vyzdobu ?
Odpovedať
Profilova fotka
ani ja nie som z LV :) len chceli sme tiež svadbu 19.-teho a na matrike povedali, že je jarmok, tak sa nedalo :D no aj nám povedali 300€ čo je ozaj veľa, tak sme to ani nedali a skôr sa spoliehame na to, že keď budú vidieť, že je tam svadba tak nik nepríde :) veru aj pre nás je veľa dať 300€... a zálohu chceli 200€ menu sme ešte neboli dojednávať, to pôjdeme tak dva týždne pred, to stačí a výzdobu ja chcem fialovo-bielu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kowbojka1 no presne, ja si tiez myslim, ze ludia sa tam nebudu trepat, ked budu vidiet, ze je tam oslava :) a ano, zalohu sme aj my platili 200 €.. a kde mate sobas ? v LV ?
Odpovedať
Profilova fotka
@janusa139 keď budú vidieť, že je tam plno ľudí, určite nikto nepríde na pivo, a keby aj niekto prišiel, tak nech si to pivo dá :) ešte mu aj nalejem domácu a koláč ponúknem :) , ale 300€ nedám :) áno sobáš máme v LV na matrike, Vy asi v kostole v Tekove však?
Odpovedať
Profilova fotka
@kowbojka1 no mas pravdu, :) neviem ako prisli na taku sumu 300 €, nechcem byt zla, ale isto za ten vecer, co by sa uzavrel penzion nezarobili by 300 €.. ano, my mame sobas v Tekove v kostole..a fotit sa kde budete ??
Odpovedať
Profilova fotka
no to určite nezarobia.... a my sa fotíme tak trochu s predstihom, pár dní pred svadbou, ja to nestíham veľmi vo svadobný deň, nakoľko nie som s LV a účes, makeup si dávam robiť doma v ZH, tak isto aj mamina a družička a som v podstate jediný šofér, tak by som to nestíhala, tam je toho viac a niektorým to príde zvláštne ale ja poznám veľa ľudí čo sa dávali skôr fotiť.. a keď budem mať skúšku šiat, účesu, makeup tak prečo sa neísť rovno fotiť?? bez stresu sa môžeme fotiť aj 3 hodiny, nech sú pekné tie fotky :) fotografka nemá problém, budúci ženích hodí na seba len oblek :) a šup do parku v ZH :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kowbojka1 jasne, mas to dobre vymyslene :) my sa budeme fotit v svadobny den, od 11 do 15, aspon tak to mame naplanovane :) zlozito to mame aj my, nakolko byvame v LC a svadba je v tekove :) ale uz pripravy aj kadernicku, kozmeticku mam vybavene v LV, snad nebude ziadny casovy sklz :) akurat o 2 tyznde ideme do Bazantnice riesit menu, tak som zvedava, co poriesime :) aa vy preco mate v tekove hostinu, ked sobas mate v LV ? ved tam je vela hotelov..
Odpovedať
Profilova fotka
a to ste vy čo tak ďaleko išli? bývate v LC a ako ste sa ocitli pri LV :) ? mne sa v LV nepáčilo nič a tu som bola pred 3 rokmi na jednej svadbe a je to tam pekné aj vonku prostredie, aj bažanty, také útulnejšie mi to tam prišlo ako niekde v hotely... a aké menu si idete dávať?? ja ešte ani poriadne neviem :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
čaute holky chtela bych se zeptat i my uvažujeme o svadbe v Bažantnici..Mohli byste mi řict kolik vas to stalo?? No 300 euro je dost ty kokos to ani my nedáme,,,, byli jste spokojený? predem dekuju za odpoved,,,
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?