Svadba v Sez Krompachy

Profilova fotka
Ahojte nevesty, mate niektora skusenosti so svadbou v SEZ Krompachy? Akakolvek info a recenzia je vitana :)) Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
To nemam, ale dva tyzdne dozadu som bola na svadbe v hoteli Plejsy, a bola som milo prekvapena, jedlo priemerne (resp. to som zmiesala z dojmov, ze polievka vynikajuca, hlavne jedlo nizsi priemer, svedske stoly priemer, kapustnica dokonala), aj nepolievkove jedla by boli fajn, ale boli velmi malo ochutene, ako by sa niekto bal, ze to presoli a prekoreni, tak to pre istotu neochutil vobec, ale priestory pekne, sala prijemna, takisto aj vyzdoba, velmi mily personal a kraaasne okolie, cize aj vyhlad zo saly super, aj vonku sa dalo posediet, poprechazat a je tam fakt nadherne...kde sa robia svadby v SEZ? Ja som Kosicanka, ale Krompachy relativne dobre poznam, mame dom po babke v Kolinovciach, no neviem kde tam svadba...SEZ pri stanici, kde bola fabrika? Ci to je aj dajake zariadenie v meste, ktore nepoznam?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, moja svagrina mala hostinu v SEZ Krompachy. Veľmi sa mi tam páčilo, bolo to tam veľmi pekné a aj veľké. No žiaľ, strava bola katastrofálna. Každý hosť sa sťažoval. Úplne nechutné. :(.. Bolo to pred troma rokmi, takže sa možno už niečo zmenilo.
Odpovedať
Profilova fotka
@soleile V SEZ Krompachy ako kameraman som veľmi často môžem doporučiť strava podľa Vášho výberu a výborná, pekné prostredie personál OK. A kameramana už máte ?
Odpovedať
Bola som akurát pred týždňom na svadbe v Seze a je tam veľmi pekne, teda sála je veľmi pekná, aj strava chutná...Okolie už nie až tak, ale to je druhoradé... :)
Odpovedať
Profilova fotka
@jozefgriger Dakujem za odpoved :) Kameramana sme mali ako prveho,dakujeme
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@jozefgriger a kolko si účtujete za kamerovanie na svadbe ?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Baby co stoji svadba v seze na.osobu?
Odpovedať
@denamir približne 20e :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?