Svadba v RS Púšť v Prievidzi - máte skúsenosti?

ahojte ,nevesty mate prosim skusenosti so svadbou v RS Púšť v PD ? Zaujima ma,ci ste boli spokojne s personalom,jedlom. Dakujem,
Odpovedať
@lesko4 ja osobne som tam svadbu nemala, ale moja kamarátka ktorá býva v PD tam mala, takže ako priestory a jedlo som tam odskúšala keďže som bola na celej jej svadbe. Mne sa tam páčilo a hlavne to prostredie je krásne :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
Ako nevesta z 24.06.2017 RS Púšť chcem upozorniť na súčasnú zlú situáciu v tomto zariadení. Zažili sme veľké sklamanie z obsluhy na našej svadbe. Nemala som ani vodu na stole a musela som si ju vypytovať v kuchyni. Nevyložené koláče, alkohol, nedokladanie jedla, nedopĺňanie džbánov s vodou, hoci sme to mali s vedením dohodnuté. Zarátali nám viac porcií, ako sa skutočne zjedlo a žiadne nám na druhý deň nezabalili. Skutočne nedoporučujeme organizovať svadbu na Púšti za súčasného vedenia. Podali sme aj sťažnosť, ale ústupky z ich strany boli minimálne.
Odpovedať
@catalunya my sme sa nakoniec rozhodli pre Meridianu Bojnice. Maximalna spokojnost s pristupom prevadzkarky,obsluhou...prave naopak vsetko nam pravidelne dokladali . Vidim,ze sme sa dobre rozhodli,ked citam Vasu aktualnu skusenost.
Odpovedať
Profilova fotka
@lesko4 Aj my sme uvažovali nad Meriadianou, tak ale čo už. Hlavne som chcela upozorniť budúce nevesty, ktoré budú hľadať v diskusiách recenzie na Púšť, aby si dávali pozor. Takýto prístup vie dosť nabúrať svadobný deň...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?