Svadba v Reštaurácii Važinka v Maduniciach? Poraďte

Ahojte. ake mate skusenosti s restauraciou Važinka v Maduniciach ?
Odpovedať
teda so svadbou v nej. pristup, strava, moznost mat svadske stoly, obsluha, vybavenie, vyzdoba, cena, proste vsetko, co vas napadne. :-)
Odpovedať
@danielkka ahoj,ja som tam svadbu nemala ,ale na svadbe som tam bola.je tam velmi dobra strava to si pamatam.celkovo to tam na mna dobre posobilo.boli sme tam aj ubytovani a tiez fajn.moznam viacej ludi co tam mali svadbu a boli spokojni.
Odpovedať
tiez myslim, ze super-----kvalitna restauracia.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som tam bola na 3 svadbách a tiež tam mám za 2 mesiace svadbu :-)
Odpovedať
@slavik tak vidim, ze si bola s vazinkou vzdy spokojna :-) mne sa to tam velmi paci a rada by som aby sme tam mali svadbu, len je to trochu od ruky z trnavy, ale myslim, ze stoji za to. chcela by som vediet viac nazorov a skusenosti, aby som sa vedela lepsie orientovat, tak zistujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
danielkka, spokojná som bola vždy :-) Je to možno trošku od ruky, ale za 20 min. si tam. A služby sú fakt dobré. Takže nie je o čom :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
Ahojte vie mi niekto dať aj aktuálne info o tejto reštaurácii?
Odpovedať
Profilova fotka
@mastela ja tam budem mať svadbu v apríli :-)
Odpovedať
@zuzanka1207 A budete si u nich dávať robiť aj výzdobu, alebo resp. čo všetko budete brať od nich? Ja nepoznám nikoho kto by tam mal svadbu preto neviem ako to u nich chodí. Ak by si mi poradila bola by som ti vďačná :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?