Svadba v reštaurácii v Bratislave. Poraďte

Ahojte baby, chcem sa spytat, ci niekto nepozna restiku, nie moc drahu kde by sa zmestilo tak 40 ludi. Boli sme v Tarpane v Petrzalke sa pytat a oni povedali, ze kedze nas je tak malo, tak povinna konzumacia musi byt 100 000 korun, aby nam to mohli obsadit,, takze hned prva skusenost s pytanim sa po restikach a hned sme boli dost sklamany, ani nemam chut dalej hladat :(. Svadbu mame 15. aprila a este sme nic nezacali vybavovat. myslite ze mame este trosku casu, alebo uz sa do toho mame naplno pustit?
Odpovedať
1
2
skus sa spytat v tenis klube na horskom parku-pri zoologickej mne sa zda ze je to tam mensie a moj spolubyvaju tam mal promocie a boli neskutocne spokojny (zabalili im aj zvysky tak sme sa najedli aj my :-) )
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ja ti odporucam Hotel Baronka. Oni tam maju jednu miestnost: Vinaren pre cca 40 ludi. Je to tam velmi pekne upravene a personal je tam velmi velmi mili. A vobec nie su drahy. Takze vrelo odporucam. A v aprili mozete vyuzit aj terasu, kt. tam maju.... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali Penzión Pegas. Pekné prostredie a cena na hosťa bola v našom prípade cca 900,-.
Odpovedať
hotel Echo,my sme tam mali svadbu - 46 ludi,boli sme spokojni. Okrem nas sa tam svadbila napr. aj zebricka, teraz naposledy alexandra - oni tiez tusim okolo 40 ludi.... myslim, ze aj baby boli spokojne..
Odpovedať
Profilova fotka
v Echu sa mi vydávala kamarátka... mali 50 ľudí a miesta habadej... ;-)
Odpovedať
Dakujem baby velmi pekne, obeham vseko co sa da :) ste zlate..
Odpovedať
echo ma este aj tu vyhodu, ze ak mas cezpolnych hosti, mozes ich tam hned ubytovat:)
Odpovedať
Potvrdzujem Enine slova... mali sme tam svadbu a nie je co dodat.... absolutna spokojnost....... 50 ludi....
Odpovedať
Ahoj Golemocka, kamoska mala svatbu v Pezinku vo Vinarskom Dome bolo to tam velmi pekne, je to kusom do BA a ceny su tam pristupnejsie, ako v BA, tiez maju ubytko :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mali sme to tam pred 2 tyzdami a definitivne doporucujeme i my ECHO ;-)
Odpovedať
tiez odporucam Hotel Vinarsky dom v Pezinku, je to tam na spickovej urovni.. su tam 2 saly, jedna vacsia a druha mensia, kt. moze byt tak pre 40 ludi.. my sme mali v tej vacsej cca 70 ludi..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
ten vinarsky dom v pezinku, plati sa tam nieco za prenajom miestnosti?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahojte, my budeme mat hostinu v restike Robertino nedaleko Darexu vo Vrakuni. Je taka mensia, max. pre 52 ludi. Relativne lacnejsia...
Odpovedať
Ahoj..My sme mali vo svatom juri asi 5 min autami z BA v restauracii 99..Mali sme 35 ludi, vsetko bolo perfektneeee a platili sme 41000.-..Mali sme 3 chody...
Odpovedať
Profilova fotka
to: tulka3 maju nejaku webku?
Odpovedať
Baronka Vinaren, to je v poho a pekne moc.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
adenka • Dnes o 20:20 Ahojte, chcem sa opytat, ci ste niekto malu malu svadbu / do 30 ludi / v Bratislave alebo okoli. Uvazujem o Cervenom kameni ale zda sa mi dost vela dat 5000 za sobas. Tiez by som mozno uvitala prenajat si nejaky mensi penzionik hoci aj vo vzdialenejsom okoli ale za nejaku prijatelnu cenu. Svadbu planujeme este tento rok, ale nechcem ziadne stresy s kopou ludi a rodinou ktoru ani poriadne nepoznam. Viete niekto poradit?? Vdaka A.
Odpovedať
Profilova fotka
to: adenka skus restauraciu Divoka kacka...je to kusok od Racianskeho myta
Odpovedať
peknu miestnost aj mozne ubytko je v VI Druzba hned vedla botanickej zahrady kde sa mozete fotit.... My sme tam mali vsetky rodinne oslavy (50tky, 60tky a pod.) okrem svadby pretoze uz to bolo obsadene ;-( a vzdy sme boli velmi spokojny. Je to taky zeleny salonik a vedia to tiez pekne nastriet.... a za normalny peniaz....
Odpovedať
Profilova fotka
to: janinne fakt sa tam daju robit aj rodinne oslavy? mna praveze odradila ta zelena (nemam ju rada)
Odpovedať
Profilova fotka
adenka...skús Apollo klub v BA ;-) tam majú viac salónikov...robia naraz aj viac svadieb...my bedeme mať dúhový salónik aj s terasou pre fajčiarov :-D a hostí budeme mať 25..ale zmestí sa aj viac..
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, dakujem za rady, idem sa na to pozriet. Uff neviem sa rozhodnut ako to urobit. Moj drahy nechce mat klasicku svadbu, len obed s najblizsou rodinou, lenze najbizsia rodina, ked som to zratala a + svedkovia, to je 20 ludi. A s takymi najblizsimi kamosmi by sme chceli tyzden po svadbe urobit nejaku grilovacku na chate. Lenze tych dalsich ludi bude len 8 tak ja si myslim, ze by sme to mohli urobit vsetko v 1 den a urobit taku malu, ale klasicku svadbu. Hrozne...neviem ako sa rozhodnut.... Tak skusim najst nieco co nam bude obom vyhovovat. Obrad by sme chceli na Cervenom kameni, tak dalsia dilema je ci ist na obed zas do BA, alebo ostat tam. Lenze v Castej su len same krcmicky a nic normalne. Ach jaaaj aj sa tesim, ale tie starosti :-)
Odpovedať
gaia, mysllim ze daju kedze sme ich tam mali :-D Vies ked je ta miestnost nastreta (myslim suknove obrusy, aj riad) vyzera vyborne. to zelene drevo (obklad) posobi tak viac decentne a vyzera velmi dobre. Jasne ze to nie je Hradna brana ale aj cena je zodpovedajuca ... Mozno najdem nejake fotky ... ale asi to bude chvilu trvat :-N
Odpovedať
Profilova fotka
to: adenka no priamo na Cervenom kameni je ta restika - hned pri vstupe...a vraj sa da zarezervovat...je to tam take drevene (aspon co ma pamat neklame)...a tam by ste sa v pohode zmestili, ak nechcete prilis krepcit a vselijake tie dalsie veci...podla mna na obed pre blizky okruh je to ako stvorene to: janinne ved to je jasnacka, ja nemam nejake hviezdne maniere...len neznasam zelenu farbu - v robote musime mat vsetko zelene (este aj zarubne mame ponatierane na zeleno)! a ja nejako od malicka zelenu nemusim...ja som na ten druzbovsky salonik aj pokukovala, ale ta farba ma odradila
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte ja mozem odporucit restauraciu riviera v karlovej vsi (tam budem hostinu aj ja ) alebo restauracia pohoda nad hradom snad som pomohla :)
Odpovedať
ahojte odporúčam penzión Epona vo Vajnoroch, kapacita je cca 40 ludi, je to tam velmi pekne a je tam sukromie. My tam budeme mat aj obrad aj hostinu, su tam aj izby, a maju velmi prijatelne ceny. Maju aj www stranku.
Odpovedať
Profilova fotka
Sambika prave ten som dnes nasla na internete a tiez sa mi paci. Da sa tam urobit aj obrad? Maju nejaku zahradu? A co ceny? Juuj dakujem za kazde info.
Odpovedať
Adenka, my budeme mat obrad vonku pred prenzionom, maju tam krytu terasu, altanok, takze v pripade zleho pocasia by sa dalo aj niekam schovat :-) okolo penziona je maly parcik, jazierko, za penzionom maju stajne pre kone. je tam velmi prijemne, ale treba to vidiet "nazivo" ceny su v poho, neplati sa prenajom, len co skonzumujete, ale nemoze sa priniest alkohol,ani nealko, len vinko, kolace, slane, torta. Jedlo maju velmi chutne (jedalny listok je na nete), my sme tam uz boli aj degustovat, a velmi nam chutilo, aj porcie boli ok. najlepsie je tam ist osobne, majitel je fajn, nam slubil na obrad aj cerveny koberec, tak som zvedava :-)))
Odpovedať
Profilova fotka
Znie to fakt velmi dobre, rozhodujem sa medzi tymto a Pegasom... A je tam nejaka zlava na ubytko? Ja tu budem mat totiz par ludi cca 10 ktorych musim ubytovat... Ozaj a ako je to s obradom ked nie je na urade? Pride tam za Vami? nemal s tym problem?
Odpovedať
adenka, na ubytko sme sa este nepytali, budeme chciet len pre nas apartman a mozno jednu izbu pre istotu. vo Vajnoroch s tym problem nemaju, chcu za to poplatok 2000, ale v porovnani s ostatnymi napr. Karlovka 5000, je to lacne .... a v niektorych castiach - stare mesto o obrade "mimo" nechceli ani pocut.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?