Svadba v reštaurácii so záhradou. Poraďte mi miesto.

Ahojte baby, no ja viem ze sa budem asi touto temou opakovat, ale dost to suri. Priatel ma poziadal pred nedavnom o ruku a uz v septembri by sme chceli mat svadbu. No kedze chceme obrad a oslavu v jednej lokalite, s obradom vonku na zahradke, mame trochu problem. Prosim poradte mi nieco, lebo uz na to nemam vela casu a preluskat vsetky prispevky trva vazne dlho. Dakujem, dakujem, dakujem
Odpovedať
ivi, napisala som ti do IP
Odpovedať
hotel kamila a kastiel v studenom a este nejaky penzion v devinskej to robia
Odpovedať
kamila http://www.mojasvadba.sk/forum/index.... pegas http://www.mojasvadba.sk/forum/index.... kastiel v studenom http://www.mojasvadba.sk/forum/index.... precitane to mas urcite rychlejsie ako cakat na odpovede do tejto temy ;-)
Odpovedať
ivana, este si vyhladaj Galbov Mlyn vo Vinicnom, aj tam to robia, a je to tam podla mna velmi pekne.
Odpovedať
ivka, este som chcela dodat, ze by nemal byt problem to urobit uplne hocikde, nezalezi to vacsinou na restauracii, ale na tom, ze ci sa ti podari zohnat matrikara/matrikarku, co budu ochotny to urobit inde ako na urade. My sme s tym mali hrozny problem. Ale nakoniec sa podarilo. Vacsinou su bohuzial dost neochotny.
Odpovedať
Profilova fotka
to ivannnna: nemusíš prečítať všetky príspevky, len si zober telefónne čísla na Pegas, Kamilu, Galbov mlyn, Horský hotel Eva, či majú ešte voľné... :-)
Odpovedať
to danulik: dakujem, ale to je vazne trochu moc daleko
Odpovedať
to all: ste strasne zlate, diky no tak Hotel Kamila je obsadeny do polky oktobra, Penzion Pegas sa nam moc nepaci - moc vsetko drevene Na Galbov mlyn sme sa boli vcera pozriet, je tam naozaj velmi pekne. Trochu daleko, ale to sa este v celku da. Aj sme si tam objednali jest a musim povedat ze dobre varia. Do studeneho ideme dnes, to sa nam zda byt trochu blizsie, tak som zvedava ake to tam bude. Moje zlaticko mi uz 2 maja odchadza na pol roka do nemecka, takze to vidim tak, ze to budem musiet vybehat sama, ak sa do vtedy pre nic nerozhodneme. :-(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?