Svadba v reštaurácii Rolando - DNV. Máte skúsenosti?

Profilova fotka
vcelku sa mi páči táto reštaurácia a uvažujeme nad jej rezerváciou. Má niektorá z Vás s ňou skúsenosti? Či už dobré alebo zlé? Ďakujem za pomoc.
Odpovedať
Profilova fotka
madeleine, my tam obcas chodime na latino party, je tam super. povodne sme aj my chceli mat hostinu tam, ale za hostinu chceli na taky maly pocet ludi, co budeme mat, strasne vela..... skus sa opytat katusky, ona tam nedavno mala svadbu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
koľko vás bolo? my totiž tiež pplánujeme tak 40 - 50 ľudí plus pár po desiatej...
Odpovedať
Mne sa to tam tiez pacilo a aj sme si to predbezne zerezervovali ale potom od nas chceli minimalnu trzbu 60 tis a to sa nam zdalo pri nasom pocte 40 ludi velmi vela. Tak som to nakoniec zrusila.
Odpovedať
Profilova fotka
fuha, no to je dost... to neviem, či sme schopní zjesť a vypiť... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
madeleine, kamoška bude mať hostinu v Hradnej vinárni a urobili jej kalkuláciu cca 1000korún na osobu... A je to tam pekné.
Odpovedať
Profilova fotka
My tam budeme mat svadbu. Dohodli sme sa s nimi, ze na 60 dospelych a 15 deti (ja som povodne myslela, ze sme sa dohodli na mensom pocte, ale takto to mam napisane v rozpocte od nich) mame urobit minimalnu trzbu 54000. Ale zase neplati sa tam ziaden najom. Pri dospelych chcu normalne trzbu 1000 na osobu. A este to mame s tym, ze vecer uz asi deti nebudu, vystriedaju ich kamarati, ale ti budu mat uz len prevazne studene bufetove stoly.
Odpovedať
Profilova fotka
ikke: vedela by si mi tú kalkuláciu poslať? vcelku by ma zaujímalo, čo tam všetko je.... dakujem. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
slivka od nas chceli trzbu minimalne 40.000 a mali sme mat 25 osob + 20 neskor. teraz to budeme mat v baronke za cca 28.000 zo vsetkym. personal velmi mily a ustretovy. co dodat?
Odpovedať
Profilova fotka
ikke: mohlaby si poslat aj mne pretoze my budeme mat okolo 80 a potom dojdu este tanecnici a to nechapem kolko by nam potom nauctovali...dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Madeleine, posli mi mailovu adresu do IP. Inak mame to na slovenske pomery asi dost skromne - vecera s pripitkom, predjedlom, polievkou, hlavny chod, kava, napoje, nejake to vino a vecer uz len bufetove stoly, prevazne studene, ale budu tam aj nejake kuraciny, keby mal niekto potrebu drzat v ruke stehno ;-) A este je v tom ovocie. Hotel Baronka sme my zamietli, lebo je to odtialto zo zapadnej casti mesta straaasne dalekooo. A tu v okoli (KV, Dubravka, DNV, Devin, Zahorska) zas nie je az tak z coho vyberat. A v Rolande sa mi pacia hojdacky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ikke co sa tyka prietorov, je to tam fakt krasne. aj dar vam daju ;-)
Odpovedať
ahojte, my sme mali 40 pozvaných hostí + po veceri prisli cca. 20-ti (pre nich boli svedske stoly, kapustnica....) a platila som 53.500,- sk. Ale mali sme toho hojne, plne svedske stoly, este aj domov zostalo. Personál je velmi milý, ochotný, stále k dispozícii. Nikto nás ani o siedmej ráno nevyhadzoval. Ja som bola nad mieru spokojná so službami Rolanda. k.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ozaj, k tomu daru, to čo je? to vám vážne niečo darovali? čo také? to by ma celkom zaujímalo... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Rolando je restauracia a fitko. Takze tusim striebornu ci aku permanentku do fitka, tusim na cely rok. No, ja osobne som vo fitku v zivote nebola (ale tento tyzden asi pojdem, lebo ma boli chrbatik :-( ) a odchadzam zo Slovenska, takze si to asi moc neuzijeme... Ale neva, myslim ze ej bez toho to stoji za to. :-)
Odpovedať
je to ročná členská klubová karta na fittnes, spinnig, aerobic pre oboch v hodnote 16000,-Sk. zároveň zľava 10% na všetk poskytované služby i v reštaurácii. Baby, čo máte záujem o Rolando, pridala som zopár fotiek kde je vidieť niečo z tej reštaurácie. k.
Odpovedať
Profilova fotka
no ja sa rozhodne nebudem tajtrlikať dvakrát týždenne z Petržalky do Devinskej... a to robím v Ružinove... :-D ale je to od nich milé... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
súrne potrebujem fotografie hostiny usporiadanej v reštaurácii ROLAND, viete mi s tým niekto pomôcť? Moc moc ďakujem...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
no vidim, ze prispevky su uz starsie, ja by som tam napriek vsetkemu mala velmi rada svadbu, zmenili sa tam majitelia - neviete -ako to tam teraz vychadza - kolko si pytaju?
Odpovedať
katkaajurko: rollando je pekna restauracia, no kolko to tam vychadza Ti asi povie len nejaka zodpovedna osoba z Rolanda. Skus tam ist, nech Ti urobia ponuku. Ja som tam bola par krat, jedlo je chutne, len casnik , ktory nas obsluhoval, asi nemal svoj den ]-( inak pohoda :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj madeleine, v Rolande sme mali svadbu. Prostredie bolo velmi prijemne, aj obsluha. Boli tam aj nejake male nedorozumenia, ale v podstate sme boli spokojni. :-)
Odpovedať
kedysi sme chodievali do rolanda kazdy vecer... boli sme tam uz ako inventar... ale po tych skusenostiach ked byvala bezne skysnuta slahacka v kave, pokazene pivo, neumyta zelenina na tanieri, jedlo 0 bodov, obloha sucha asi este z predchadzajuceho dna...raz ma casnik presviedcal ze to zelene co mi chodi po tanieri nie su vosky ale brokolica :-S a ako vrchol drzosti povazujem ze funguju uz par rokov na "nefiskalne uctenky" a pri otazke ze si prosim riadny blok mi prinesu zdrap papiera bez nalezitosti ako su identifikacne udaje firmy, Ico, dkp... ked si ja platim dane, tak preco nie oni? vela ludi z DNV tam prestalo chodit, ceny dost vysoke a este aj toto!
Odpovedať
Profilova fotka
babulky dakujem...velmi rozmyslam co urobit.... rolando teraz asi cca pred 2 mesiacmi zmenilo majitelov a tiez som tam este pred rokom a pol chodila skoro stale...moji rodicia byvaju v devinskej a ja som tam vyrastala, i ked teraz uz druhy rok byvam v meste...mala som to tam hrozne rada, velmi sa mi paci zariadenie restiky a napodiv poznam aj niektorych casnikov a ti su celkom ok... ale uz ma niekto varoval, ze rolando nevychadza zrovna najlacnejsie co som prekvapena - lebo ved to nie je centrum... mam obrad na matrike v DNV -ale asi Rolando padne... dnes mi napisali - ze sa priblizne rozpocet na osobu pohybuje medzi 1000 - 1500 SK - ale ze to je len cisto orientacne... z inych podnikov - tento prvotny rozpocet vychadza okolo 900 Sk... :-( co uz hovori samo za seba... a teraz ste ma veru vystrasili este aj s tym jedlom a tak..ja som tam take nezazila nikdy, ale je fakt - ze mam pocit, ze kedy tam chodievalo hlavne cez vikendy ovela viacej ludi....
Odpovedať
my sme tam boli 2x na svadbe kamaratom ale maju tam vela komarov...je to nedoriesene z ich strany :-(
Odpovedať
Ahojte babule. Trošku ma strašíte. My tam máme svadbu 27.10 a vôbec mi to tak nepripadá. Aj sme tam papali a jedlo bolo chutné. Nechodí tam teraz niekto z vás? Ďakujem za všetky odpovede
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Dzejna... no my tam obcas chodime a pravdupovediac nic zasadne sme nikdy nezazili... jedlo nebolo zle nikdy...casnici boli ok.... a je to tam velmi krasne... len sa mi nezdal ten ich rozpocet.. nemozes mi do IP poslat info aky rozpocet mate vy a ostatne podmienky? my sa este rozhodujeme co urobit...
Odpovedať
kpolakova • 13. sep 2007 o 18:07 Chcela by som upozornit, aby ste si dali pozor na restauraciu Rolando v Devinskej Novej Vsi. Pristup prevadzkarov a majitelov je neseriozny, neodporucam tam organizovat svadbu.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som tam bola v maji 2006 na svadbe a nepamatam si ze by boli komare... ale to je asi zavisle na tom, ci bolo pre tym sychravo a teda sa premnozili...
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj emjee - mas na nich nieco konkretne? ja som tam chodievala roky a bolo dobre - ale tento rok to zmenilo majitelov - nepocuvam uz nic moc veru...a pocula som aj negativne vyjadrenia na jedlo...kuchari vraj nic moc...kazdopadne ja uz som rolando zo svojho zoznamu vylucila....
Odpovedať
ja baby neviem. máme tam zaistenú svadbu na oktober a aj sme tam jedli a jedlo bolo chutné
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
zuzkaamirko • Dnes o 08:48 Ahoj, dnes som t uprvy krat a snazila som sa najst nejake referencie na restauraciu Rolando v Devínskej v BA, no nasla som len jednu. Ak mate prosim s nimi nejaku skusenost, popripade ste tam uz svadbu mali a mate aj nejake foto, tak mi napiste. Dakujem vopred.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?