Svadba v Reštaurácii Na Streche v Spišskej Novej Vsi?

Ahojte, chystáme svadbu a hľadáme vhodné miesto na hostinu niekde v Spišskej Novej Vsi. Prešli sme si hádam všetky reštiky v SNV ale zapačila sa nám reštika Na Streche, len neviem na ňu nájsť žiadne referencie ani kladné ani záporné. Msli ste tam niekto svadbu, alebo ste na nejakej boli? Vopred ďakujem za rady.
Odpovedať
Profilova fotka
luckyday - skus sa popytat v tejto teme : http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Ahoj, ja tam mam mat svadbu v apríli, ale tiež som sa sa o tom veľa nedočítala, tak to hádam bude ok.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
ahojte, aj my tam mame svadbu v juli a dufame, ze bude to fajn. nam sa tam paci. je to modernejsie a balkon v lete je na nezaplatenie
Odpovedať
holky urcite potom pridajte svoju skusenost, aky bol pristup, obsluha a tak.
Odpovedať
Ahojte, máme už po svadbe a Na Strechu dávam len kládné referencie. Personál ochotní prístupní, jedlo výborné. Takže nebojte sa je to tam super a ak vám výjde tak krásne počasie tak ako nám bude sa vám veľmi páčiť aj na veľkej terase s pekným výhľadom.
Odpovedať
Ahojte baby, tak ja pridavam jeden komentar. Bola som tam na svadbe minuly rok v septembri a bolo uplne skvele, personal starostlivy aj prostredie super. Pytala som sa aj kamosky (nevesta), ako bola spokojna, a vravela, ze si nemohla lepsie vybrat, vraj su velmi ustretovy a spolahlivy, nie su ziadne problemy. tak na zaklade toho len odporucam
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
Babenky a neviete mi poradit nejakeho dobreho fotografa a kameramana zo Spisa alebo okolia? Dakujem ;)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahojte posielam maly komentar. Restauracia na streche krachuje. Zarezervovali sme si tam svatbu asi rok dopredu. Spociatku bola majitelka uprimna, vsetko v pohode, maximalna serioznost. Svatbu mame za 3 mesiace a teraz sme zistili, ze restauracia na streche uz nema kuchara. Spociatku iba o vikende a teraz uz nevaria vobec. Pridete tam, bar ako vykradnuty - nachadzaju sa tam posledne zvbytky kvapiek alkohol ako v dope hospodarskej krizy. I ked casnik este oficialne garantuje, ze restauria funguje aj nadalej, ved maji sobase atd., z toho, ze to tam vyzera poloprazdne nemate dobry pocit. Po tom, co sme si dohodli stretnutie s majitelkou a ona vobec neprisla, mame zvlastny pocit ze sa tam skutocne schyluje ku koncu a my si musime hladat par mesiacov pred svadbou novu restauraciu... To co sa suska v Spisskej o tom ze krachuje, sa zda byt skutocnostou.... Vsetkym co sa tam chystaji mat svatbu budte opatrni a hlavne neverte vsetkym slubom.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?