Svadba v reštaurácii El Toro, Žilina. Máte referencie?

Čaute, chcel by som sa spýtať, či už mal niekto svadbu v reštaurácii El Toro, alebo nepočul nejaké referencie na túto reštauráciu, žiadnu tému som vo fóre o nej nenašiel :-| A ešte klasika, nejaký dobrý fotograf, kameraman a živá hudba, ZA a okolie, díííík ;-)
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/album/album....
Odpovedať
Achojky. Ja som tam bola na svadbe minulý rok kamoške a tento rok tam mala tiež akurat minuly tyžden jej znama svadbu. Mne sa to tam vtedy veľmi páčilo, bolo to priestranné, spravili jej krasnu vyzdobu a jedlo bolo tiež super. takže len kvitujem. Aj my sme tam mali mať tento rok svadbu, ale potrebovali sme priestory aj s ubytkom, takže to padlo. Obslluha bola mlada, boli pekne oblečení, celkovo to všetko pôsobilo fajn. Len čo bolo trošku horšie boli WC. ale to sa da prežiť. :-)
Odpovedať
ja som tam bola na svadbe pred dvoma týždňami a bolo to fakt super.......presne ako napísala suzinene, výzdoba bola nádherná, jedlo super a aj obsluha bola fajn. už traja moji známi tam mali svadbu a ďalšie dve kamarátky ešte len budú a veľmi si pochvaľujú prístup toho majiteľa a spokojnosť s priebehom svadby......takže odovzdávam od kamarátok veľké odporúčanie :-) čo sa týka foto a kamery tak skús pozrieť http://www.studioandrea.szm.com/index... celkom sa mi to páči
Odpovedať
ahojte, suzinene sme momentálne v zahraničí tak sa tam nemôžme ísť pozrieť, tie WC boli fakt v takom zlom stave? ešte jedna otázočka plánujeme okolo 80 ľudí, je tam dosť veľký parket??? žienky díky za rady! ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?