Svadba v Pútnickom Mlyne v Marianke

zhanam referencie na toto miesto, dakujem
Odpovedať
Ja som tam bola 2x na beznej oslave a bolo to tam krasne. Velmi pekne prostredie, vyborne jedlo, mili casnici. Keby som mala svadbu v okoli BA, tak nad tymto miestom uvazujem.
Odpovedať
po tom, co sme boli u nich na obede a skusili sme ich vybornu kuchynu aj obsluhu, ani trochu sme nevahali a vybrali si dane miesto aj na svadobnu hostinu :) uz sa velmi tesim, vyzera to tam velmi krasne a jednanie je na jednicku
Odpovedať
takisto sme tam boli na obede a jedlo aj obsluha boli vyborne, uz mame zarezervovany termin!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
@andy212 Ahoj Andy a ako ste boli spokojni? Nejak si z ich fotogalerie neviem predstavit, ako vyzera svadobna vyzdoba. Ako ste sa tam citili? Boli ste spokojni s jedlom / personalom? Dakujem :)
Odpovedať
@dumbik S miestnostou sme boli spokojni, vyzdobu sme si robili sami (hnedo zelenu- jablckovu). Neviem aky je tam teraz kuchar, ale nam sa pred svadbou zmenil a jedlo sme vyberali podla stareho kuchara, podla mna varil o dost lepsie..S jedlom som az tak mega spokojna nebola, poplietli aj bezlepkovych, tym doniesli normalne jedlo, aj naaranzovanie zakuskov nezvladli, vsetky rovnake dali nakopu, namiesto aby bolo vsade ine. Akoze dala by som im asi z 10 bodov 7.
Odpovedať
Profilova fotka
@andy212 dakujem :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?