Svadba v Poprade v júli a auguste. Je to nabité?

Profilova fotka
Ahojte baby. Od vela ludi sa dozvedam ze v Poprade je jul a august preplneny svadbami, tak ak chcete podelte sa o skusenosti s pripravami. Zatial papa.
Odpovedať
1
2
5
Ahoj, no tak to ja sa pridavam :-) My mame svadbu v Poprade 2.8., a zacinam mat pocit, ze nic nestihame...v podstate uz skoro vsetko mame, ale aj tie drobnosti sa mi zdaju nejake prilis vela na tak malo casu :-)...a najhorsie je to s oznameniami...tie este nemame ani vybrate... a ty si ako na tom?
Odpovedať
Profilova fotka
No my oznamka mame, a som velmi spokojna. Sami sme si ich navrhli a potom dali vytlacit. Ale najhorsie je ze este stale nemam saty. Uz som bola pozriet skoro vo vsetkych salonoch v okoli 50 km ale ako sa povie "este som sa nezamilovala" proste neviem si vybrat. Snad sa mi uz nieco konecne zapaci. A kde mate svadbu?
Odpovedať
Profilova fotka
tatranka,my sme prisli do salonu,ukazala nam albumy s oznamkami,my sme si vybrali a do dvoch tyzdnov sme ich mali doma. potom sme ich este museli reklamovat,ale to nam poslali nove zavratnou rychlostou. takze to sa neboj... oznamka su najmenej... ale ked si chcete navrhovat vlastne,tak to uz neviem... =-)
Odpovedať
Profilova fotka
No my sme ani pri navrhovani namali problem. Od konkretneho navrhu im to trvalo tyzden kym nam ich vytlacili, takze v celku pohoda. Baby a neviete nahodou o nejakej dobrej kadernicke v Poprade???? Velmi by ste mi pomohli.....
Odpovedať
Profilova fotka
caute baby...tak ja sa pridavam do tejto diskusie.svadbu mame 19.7 na kezmarskom hrade a oslavu v spolcentre vo svite...viac menej uz vsetko je vybavene len este menu treba zhotovit a kvety objednat-cize take malickosti...velmi sa tesim no bojim sa ze bude prsat...dufam ze nie lebo tie saty budu otrasne zapraskane.idem sa skusit uces do toho novotvoreneho salona v pp-belissima tak uvidime co to zrobi.aj make up si tam asi dam.uvidim podla skusky ;-)
Odpovedať
Ahojte baby, no my tie oznamka este stale nemame, ale dnes ideme vybrat, uz vieme kde a vraj do dvoch tyzdnov budu urcite, takze uz sa neobavam, stiha sa to :-):-):-)...a kolko vas stali oznamka? princess: my mame tiez svadobnu hostinu v Spolcentre vo Svite, ale teda 2.8. :-) tak potom daj vediet, ako bolo :-) menu tiez este nemame vybrate, ale uz mame doma navrhy, tak uz to len nejako vsetci odsuhlasia a bude..a uces mi bude robit nasa "rodinna" kadernicka vo svite, najskor este pojdem na skusku..tak uvidime... s tym pocasim- no to si nevyberieme, ani neovplyvnime...tak snad nebude prsat, ja hovorim, ze ked chce nech prsi, ale vecer...nie v case ked budem musiet byt von, lebo ja urcite budem zaclapana az po kolena a na tych bielych satach... no neviem neviem :-)..ale tak netreba sa nad tym velmi stresovat...ako bude, tak bude...:-)jeden kamarat hovori, ze ked prsi, tak placu byvale frajerky za zenichom a vzdy doda, ze ked sa zenil on, tak svietilo slnko ako nikdy predtym :-D
Odpovedať
Profilova fotka
No tak toto je super. Aj my mame svadbu v Spolcentre vo Svite. 9.8.2008. Baby som velmi zvedava na to ako budete spokojne. Ja tam chcem "natrepat" 140 ludi.:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Kadernicku mam tiez zo Svitu, odporucila mi ju kolegynka,tak tento tyzden idem vyskusat.Viete uz kde sa budete fotit? Ja by som chcela fotky niekde v prirode, ale Svit velmi nepoznam, poradte. Mam uz vybavene aj ubytko pre "cezpolnych" na internate Strednej skoly. Je to blizko a vcelku dobra cena.
Odpovedať
:-) studio: no my mame tiez vybavene ubytko pre cezpolnych na internate vo svite :-)..aj ste videli izby?lebo ked sme tam boli my zajednat to, tak nam izby neukazali, kedze tam boli este ubytovani studenti, ale cez prazdniny tam este pojdeme pozriet, hoci si myslim, ze je to dobre ubytovanie a hlavne blizko aj cena dobra...a kadernicku mas aku vo svite? My budeme mat v spolcentre okolo 70 ludi, takze polovica z vas, ale myslim ze sa tam v pohode vojdete...ta sala je podla mna velmi pekna...vidno ze je to nove...a fotit sa budeme von - ak nebude prsat a pravdepodobne pri kostole vo svite, boli sme sa tam pozriet a neboli sme sice nejako nadseni, ale videli sme fotky - fotit nas bude pani Palesova zo svitu a ona to urobila velmi pekne, tak uvidime...a menu uz mate vybrate? tak napis, co uz mate - aj ty Princess :-) pekny den.
Odpovedať
Profilova fotka
caute babiky....my mame cca 100 ludi a ja sa obavam v tom spolcentre ze sa tancovat bude medzi stolami myslim to tak ze ked budu stoly do U tak v strede medzi tymi palickami...nebude to blbe???? :-( ja menu este rozmyslam ale viem isto ze bude pripitok predjedlo polievka hlavne chcem opek.zemiaky ryza a meso na stave aby to nebolo suche a potom okolo 10 svedske stoly-teple bufety a po rejdovom kapustnica...neviem si ani predstavit kolko to bude stat ale dufam ze do 550sk na osobu. :-| tatranka82...niesi nahodou z batizoviec alebo gerlachova a nemas sestru radku???ak ano si byvala spoluziacka mojej sestry.ides sa cesat ku tete jarke???ak si to ty tak mi ukazovala ten uces.myslim ze ho mam aj v albume 8-) .obcas tam zajdem...ja robim kozmeticku vo svite.mozno ti spominala x-) a baby ja sa pojdem fotit na hubert...je to tam kraaaasne..a dufam ze pekne foto vyjde aj z kezmarskeho hradu :-o
Odpovedať
:-) no baby, zacina sa mi tu pacit :-):-):-)...princess kto si??? :-D :-D ..ano som z batizoviec a Radka je moja sestra..ale neviem kto si ty...napis, som veeelmi zvedava :-)...pozerala som si tvoj album, ano je tam uces, ktory chcem..uvidime ci sa mi to bude dat urobit - ale teta Jarka je sikovnica...tak snad ano :-).inac ten uces co tam mas ty, ze na 100% - je super ...fakt super...a tiez som rozmyslala nad tym Hubertom, len to musim casovo doladit, lebo chceme sa fotit po kostole, pred tym ako prideme na hostinu a nechcem aby hostia prilis dlho cakali...a to menu - tiez sme uvazovali o svedskych stoloch, ale vraj by to vyslo cca 700 Sk, ak by boli len tri hlavne chody - klasicke menu s pripitkom, predjedlom, polievockou, hlavnym jedlom, druhym a tretim jedlom a kavou tak cca 550 Sk..ale ved uvidite..daj potom vediet... tak cakam na odpoved :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ahoj...moja sestra sa vola veronika a chodili ste spolu na zakladku myslim...nechcem tu pisat priezviska... :-. take cierne vlasy mala.no aj ma...radka chodila do druhej triedy ako ja.myslim ze do c-ecky.myslim ze som raz bola u jarky a bola tam aj tvoja mamka a rozpravala ze mas 2.8 svadbu na spoldome tak preto som trosku tusila ze si to ty...mas uz vsetko zajednane???hudbu mate odkial??? ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ahaaa..ja uz viem kto si :-):-) snazila som sa nejako z tej fotky vydedukovat...a uz viem :-) teraz ma prave napadla jedna vec...vtedy ked si bola u tety Jarky, ukazovala tu fotku ucesu mojej mamke? lebo moja mamka tu fotku zabudla tam a hovorila, ze urcite som jej nieco take ukazovala..tak sme nejako vydedukovali, ze to bol ten uces...takze potom v poriadku :-D No my uz mame vybavene takmer vsetko, teraz sme si akurat dali robit oznamenia a potom uz zda sa ze takmer vsetko...este chcem kupit vestu bielku k obleku, a ja este potrebujem nejake ozdoby do vlasov, stale nic nemam... a vy uz mate vsetko? a saty mas odkial? A kameramana, prip. fotografa? Hudbu mame - Dj. Visnovsky. Vy odkial?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby, tak sa k vam pridavam. my mame tiez svadbu 2.8. v huberte a aj obrad budeme mat vonku pri tej kaplnke. tiez len dufame ze nebude prsat. uz mame skoro vsetko vybavene, uz sa len tesime :-) tatranka: ja som chodila s tvojoj sestrou na zakladku.koho mas kadernicku? ja mam tu tetu z kopceka ale netusim ako sa vola. fotografa mame mareka hajkovskeho. princess: ahoj moja tak ako? uz si vybavila toho kameramana? sestra mi hovorila ze si bola aj za huslistkou. a dufam ze dostanem oznamenie :-)
Odpovedať
baby vy ste vsetky chodili s mojou sestru na zakladku??? :-):-):-) no to je super :-)...ja ta anjelik tiez poznam???.. my sme sa tiez povodne boli pytat na 2.8. v huberte a vtedy este mali volny termin, ale nakoniec sme teda zvolili to spolcentrum...ja mam kadernicku pani Faixovu z Gerlachova - robi vo svite oproti spolcentru
Odpovedať
Profilova fotka
a my sme sa boli pytat v spolcentre a uz bolo obsadene, takze to ste boli vy? :-) :-) pekne pekne. mozno sa stretneme pri huberte na foteni. kedy sa budete fotit? my okolo obeda a o stvrtej je sobas x-) no uz som zlakla ze mame tu istu, ved to by urcite nezvladla. pomne bude cesat aj sestru,mamu,svagrinu a este aj bud.svokru saty mas odkial? ja mam z christin na juhu.
Odpovedať
Profilova fotka
tatranka82- aj ja mam Pani Faixovu. Kolegznka mi vravela ze je velmi sikovna. Dokonca teraz v sobotu idem na jednu svadbu, tak idem skusit co dokaze, lebo ju vobec nepoznam. Co sa tyka menu este vobec neviem, akurat nechceme svedske stoly, mne ani priatelovi sa to na inych svadbach nepacilo, tak chceme klasicke menu. Este neviem ake, ked sme tam boli naposledy pozriet na to aku robia vyzdobu, este Pani Frantiskova vravela ze mame cas. Ale uz by sme mali nieco vybrat. Inac aku budete mat vyzdobu? Ja uz nieco vymyslam, ale nemam na to vela casu. A.....zajtra idem do Bystrice pre saty, tak drzte palce, nech sedia :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ahoj ludka...ja nakoniec som kameramana vybavila z velkej.pyta iba 4000sk co sa mi zda fakt super cena a aj foti popritom a fotograf bude nas znamy ktory je pozvany aj na svadbu ako host tak to je tiez super...najprv sme mali mareka hajkovskeho ale ten s mi zdal byt prilis drahy :-| huslistky uz su vybavene tak sa tesim.je to moja ucka co ma ucila husle...si ma vobec nepamatala...spz-ky uz su tiez doma,aj bublifuky a pohare.este musim zohnat organzu a kvety ist poriadne doobjednavat...ale ja som najviac aktivna ked ma tlaci cas takze som zvedava v akom rozpolozeni budem tyzden pred svabou.este nam treba zaniest rodne cisla svedkov na hrad a cedecko s piesnami ktore chceme tatranka-satky mam z kosic..mam ich aj v albume ale na inej neveste...maju aj krasnu 2m vlecku ale ona ju nema roztiahnutu.este sa pekne vysolarkovat a bude to parada.a hudbu mame z michaloviec-vola sa pyramida.su to 6 muzi a su velmi dobri.maju uz vydane 2 cd ktore som si hned aj vypocula aby som bola v obraze a som velmi spokojna.dbala som od zaciatku na to aby to bola co najviac vychodniarska svadba kedze som povodne z michaloviec.no a este som zabudla...zavojik sa mi uz sije.mam ho sice v cene pozicneho ale dala som si ho zvlast usit aby som mala na pamiatku..hi :-D
Odpovedať
Ahojte baby, tak my budeme mat cerveno-zltu vyzdobu, uz sme sa dohodli aj s p. Frantiskovou...a kvetinovu vyzdobu aj do saly nam bude robit p. Froncova... saty mam so Sissi z Popradu, su velmi pekne...dufam, ze teda budu super..tiez maju vlecku, da sa vypnut, snad mi to nebude zavadzat pri tancovani...ale stale rozmyslam nad zavojom, ale zrejme ho nebudem mat, uces Evka vie aky budem mat :-) a tam by sa to vobec nehodilo...jedine, ze na skuske zistime,ze mi ten uces nebude drzat alebo co, a potom sa uvidi... Evi, tvoje saty som videla v tvojom albume, aj ostatne veci, budes veru poriadna kocka :-).. (by the way - pozdrav Veroniku)...skoda Evka, ze som nevedela, ze robis kozmeticku...lebo som nejaku hladala, ale uz som nasla u nas v Batizovciach...ty sa budes sama licit? Tak studio, drzim palce aby boli saty super, ale urcite budu... To meno Ludka, tu uz spomenute, patri Anjelik tebe? ak ano, tak viem kto si, ked som si to spojila k menam Radkinych spoluziacok :-)...akea mas saty z Christin? tam som ani nebola, lebo som isla skor do Sissi a tam som si vybrala..a fotit sa chceme po kostole, pred tym ako prideme do Spolcentra...snad to nejako zharmonizujeme, aby hostia neboli nervozni...no uvidime este... tak zatial sa baby majte a zase napiste, tesim sa :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tatranka-veroniku som uz pozdravila a pozdravuje ta tiez...som jej povedala ze sa vydavas tak len zahundrala ze kazdy sa vydava len ona nie a ze onanema ani len frajera tak som jej povedala ze ju dam do nejakej zoznamky hahaha... :-D skoro ma zabila mozem sa ta opytat kolko ta cca bude stat svadobna vyzdoba od p. froncovej???ona je strasne zlata.obcas zajde ku mne na obocko ale teraz uz dlhsie nebola...co vsetko ti tam bude robit???a kolko to asi vyjde peniazkov???a vyzdobu stolov-organza svietniky a tak budes mat odkial???dakovala... :-)
Odpovedať
Evi, neviem kolko vyjde ta kvetinova vyzdoba, lebo toto zabezpecuje moja mamka, pozna sa s p. Froncovou.. a ona nam bude okrem vyzdoby do saly robit aj vyzdobu do kostola, na auto, mne kyticu, pierko mojmu drahemu...a netusim kolko to bude presne stat..zatial mi to mamka nepovedala :-) zistim to :-)...a organzu do saly - p. Frantiskova v Spolcentre povedala, ze oni cervenu maju, tak ze tu nam daju, dalej povedala, ze sviecky sa v lete nedavaju, ze skor ovocie...tak sme povedali, ze dobre :-):-):-)...kvety doda pani froncova, chcem dlhe kaly, len jednu do vazy, stacia tak dve tri na kazdy stol, a potom tam este budu darceky, tie si urobim sama, tie budu aj s menovkami a to bude asi vsetko, uz len taniere a pohare a podobne veci :-)aha a este servitky, tie nam da tiez p. frantiskova...takze asi takto nejako... :-) a saty popolnocne mas ake?
Odpovedať
Profilova fotka
no super...vidis aj ja som to vsetko chcela kupit...musim skocit za p.frantiskovou lebo ja som rozpravala iba s ilavskym. na a pojdem aj za p.froncovou...boze este ked som jej minuly rok robila gelove nechty tak som jej vravela ze ked sa raz budem vydavat tak mi bude robit vyzdobu...no isto skocim za nou...len ak mozes zisti u mamky kolko to asi cca bude stat :-| my sme uz riadne presvihli nas rozpocet tak sa musim krotit... 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
aaaa a saty po polnoci mam cervene.u nas je zvyk ze saty musia byt len cervene aj doplnky aj topanky.my mame iba rejdovi kde tancuje iba nevesta s hostami a zenich dava na nu pozor a napriklad odcepcenie nemame vobec...ale tie satky mam z anglicka.v novembri som si ich kupila...celkom pekne...musim pofotit a supnut ich tu.. :-p
Odpovedať
tak pofot a supni ich tu, ze sa pozrieme .-))...ja by som tiez chcela cervene, alebo bordove alebo take nejake :-)..my budeme mat aj odcepcenie...ale bola som raz na svadbe, kde mali presne taketo zvyky ako si ty pisala... A na tie kvetinky sa opytam..a svadobnu cestu planujete? Este mam otazocku..ma to zaujalo velmi :-)..robis aj gelove nechty? ja by som tiez chcela mat na svadbu, lebo moje - nic moc..ale nicia sa tym vlastne nechty velmi alebo nie je to az take zle?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj...ja teraz momentalne robim acrygel co je lepsie ako gel lebo su tie nechtiky pevnejsie.nechty by som ani nepovedala ze sa nicia...jedine ek sa rozhodnes ze ich uz nechces a si ich zlupnes dole...vtedy sa nechty poskodia...ved ked chces na svadbu nechtiky tak kludne zajdi alebo napis...dohodneme... a svadobnu cestu budem mat asi bez mojho milovaneho manzelika kedze odchadza naspat do nemecka po svadbe. :-( pojdem so sestrou-nikou za tou mladsou sestrou na rhodos.ona tam pracuje ako animatorka uz druhy rok takze nam nieco dobre vybavi...sa strasne tesim ;-) my sa fotit chceme ist po tom ako pride maros pre mna domov.este kym budu hostia u nas na dvore pod stanom.nechcem to robit velmi po obrade lebo neviem kde by ti hostia potom na nas cakali ked do saly najprv vstupuje zenich z nevestou a nechat ich cakat niekde pred spoldomom to nechcem.a zevraj je aj uces a makeup nevesty cerstvy tak je to zevraj naj...no uvidime. 4.7 idem na skusku ucesu a makeupu.som sa rozhodla ze sa sama malovat nebudem ze to je moj den a aj ja sa chcem dat niekde namalovat ako ostatne nevesty ]-( .len dufam ze to dobre dopadne a na oci mi nedrisnu nejaku modru farbu lebo ma porazi... 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby, tak ako pokracujete s pripravami? ja som sa prave vratila zo solarka.evi takze maros pojde naspat do nemecka? :-( lebo kajkovi minule volal noro r. a povedal ze maros tam uz bol posledny krat. ale tu dovolenku ti zavidim, my sme si objednali dovolenku az na buduce leto do egypta tak to sa este nacakame. uz sa nam to krati co? evi este nestresujes? my s tatrankou to budeme prezivat spolu v ten isty den. evi a pocitam s tebou ze mi budes robit make-up hej? hovorila ti sestra? a popolnocne satky budem mat tiez cervene, mam ich v albume.
Odpovedať
Profilova fotka
tatranka kde mas ty album?????
Odpovedať
Profilova fotka
jasne ludka vravela mi monca ze chces makeup...budem k dispoziicii.myslim ze aj monika sa bude chciet dat nalicit aj este niekto.neviem kto...aj mi spominala tie umele mihalnice ze chces tak som jej povedala ze trsy mam tak budu aj trsy...juuuujjjj ;-) strasne sa uz tesim...baby a vy ste si tiez vedeli vybrat termin ked je ok leto...mali ste ist hopsat na stadion ludka maros mal byt v nemecku do juna potom do jula potom do augusta potom do septembra....a tak to ide.a nakonic neviem ci mu tam nedaju zmluvu a pojdem tam za nim aj ja na min.2 roky...aůle to je este vo hviezdach.uvidime ako to dopadne...aj by som sla ale potom neviem co s kozmetikou.mozno by som si tam uz niekoho zamestnala tak min. na 5 rokov lebo po tych 2 rokoch by som uz aj na matersku mozno isla...uvidime no. baby chcem sa vas opytat preco mate ludi ubytovanych na internate...kolko vam povedali ze stoji izba??? |-| papa
Odpovedať
Caute baby, Evi, mna hned napadlo, ze sa ta spytam o tie nechty..ale Radka mi uz cosi vybavovala, tak zistim ako a dam ti vediet, ale bolo by super, keby si mi urobila nechtiky, to by sme sa este dohodli..ja byvam sice v nitre uz teraz, ale pridem domov pred svadbou niekolko dni..takze ziaden problem...a kedy vy idete na tu dovolenku na Rhodos?...a tvoj o chvilku manzel :-) kedy odchadza do nemecka? My by sme chceli ist do Egypta niekedy v septembri alebo oktobri, uvidime... Inac s tym OK letom...minuly rok nebolo a ked sme my vyberali datum, este nebolo info ze bude...no ale vobec nevadi..nebudeme trsat na stadione ale v sale :-D :-D No a tych hosti budeme mat ubytovanych na intraku kvoli tomu ze niektori su z nitry, tak ich nepozenieme rano domov..a je to tam blizko pri spolcentre a noc stoji 250 Sk na osobu...rodinu cezpolnych nemame, lebo obaja sme z okresu poprad, takze rodina je vybavena, len par kamaratov z nitry treba nejako ubytovat...tak preto.. Anjelik - nemam album, nejako nestiham...:-) Baby, este ma napadla otazka...pohare mate? ak ano, odkial a ake? tak zatial pekny den ;-) papa
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj tatranka.no ja budem mat 36 ludi na svadbe z michaloviec co im musim vybavovat ubytko a ja som im vybavila celu kolibu kde noc stoji 150sk a je tam fakt pekne.a take stare babky a tetky davam do toho diela mariinho kde noc stoji 200sk.nechceste este porozmyslat???mne sa ten intrak zda taky jak za komancov,zdevastovany po studentov a stary a hlavne najdrahsi...a v kolibe aj v tom druhom je dokonca este moznost dat si rano ranajky. ;-) a pohare mam ja uz konecne...idem si ich dnes dat vygravirovat tak uvidime ako to dopadne :-D
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?