Svadba v Ponteo Activity Park Rusovce. Moje skúsenosti

Profilova fotka
Kedze som tu nenasla ziadnu zmienku o tomto krasnom hotely+restauraci pri Bratislavei, tak ju zacinam, viem ze uz tento rok tam svadby mali, vratane jednej mojej znamej, a boli vraj velmi spokojni, a preto sme si dali u nich vypracovat cenovu ponuku na menu pre 30 ludi, ak by to niekoho zaujalo, mozem potom posielat priebezne info o cenach, pristupe atd.. zatial sme nadseni a mame rezervovany termin na jun 2010. Ponuku by sme mali dostat tak do dvoch tyzdnov, kedze su teraz este zaneprazdneni dalsimi svadbami.
Odpovedať
1
2
ahoj monika, mozem mi poslat info a ceny ktore mas do IP? dakujeeeem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, zatial nemam ziadne konkretne ceny, ako som pisala, cakam na cenovu ponuku od nich, mala by som to mat tak do tyzdna, dvoch, ako to budu stihat.. tak potom ti to mozem poslat. Aby si mala predstavu, tak maju nam poslat navrh nejakeho vecerneho menu (predjedlo, polievka, hlavne) a potom este chceme dalsie obcerstvenie neskor vecer vo forme bufetovych stolov, takze aj na to by nam mali poslat cenovu ponuku. Inak manazer velmi prijemny, priestory su nadherne, v cene je aj apartman pre novomanzelov, do ktoreho si mozme doniest veci uz v piatok.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj mozes potom prosim aj mne poslat do ip ceny? ked ich budete mat? a ako je to tam s vyzdobou? zabezpečuju to v cene oni alebo? d
Odpovedať
dakujem monika, my sa tam planujeme ist pozriet, len my chceme malu svadbu, resp. posedenie, obed po obrade cca 15ludi, myslim ze aj tak sa tam da? Maju tam take nejake priestory? Hladame nieco pekne v BA, ak by si mala nejaky tip kludne napis, budem rada za kazdu radu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, tak maju tam kvetinarstvo, s ktorym sa da dohodnut na kvetinovej vyzdobe, ale pan sa mi presne nevyjadril ci maju niekoho kto prenajima aj inu vyzdobu, ako potahy a masle na stolicky atd.. tak som mu povedala, ze si skusim niekoho vybavit ja, zatial si robim prehlad medzi agenturami v BA ktore by mi to urobili, ale este sa ho na to asi spytam, ked sa mi ozve s tymi cenami.. ono same o sebe je to tam pekne, ale mne by sa to pacilo viac s takou tou klasickou svadobnou vyzdbou s farebnymi maslami na stolickach atd... Videla som ale svadbu v Ponteo na fotkach kde bola iba ta ich klasicka vyzdoba a nebolo to vobec zle, mozno by stacilo nieco viac na stoly dat, nejake sviecky a viac kvetov, ak do toho nechcete nejak vela investovat.. ceny ratam ze budem mat buduci tyzden alebo az ten dalsi.. boli sme tam tento tyzden v utorok, a vravel ze tak 1-2 tyzdne kym to vypracuju.
Odpovedať
Profilova fotka
Zuzi, myslim ze by nemal byt problem urobit posedenie v restike v Ponteo pre 15 ludi, oni tam aj tak nemaju nejak extra vela hosti cez den, takze bud tam alebo mozno v niektorom zo salonikov, ale urcite si to treba dopredu rezervovat a vybrat nejake menu pre hosti, mne osobne sa tam velmi paci. Poslem ti to IP este nejake restiky co sa mi pacia,ale su z kategorie tych drahsich.. i ked Ponteo tiez nepatri k tym najlacnejsi..
Odpovedať
dakujem monika, jasne to by sme rezervovali, len som chcela vediet ci tam vobec taka moznost je. to "molo" nas tiez zaujalo, no uvidime , musime si to pekne vsetko pobehat a rozhodnut sa. Svadbu budeme mat v maji tak uz snad bude pekne pocasie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte dievcata :-) Aj my sme zvazovali Ponteo, byvame celkom blizko a uz sme tam oslavovali snubencovu 30-tku. Je to tam hrozne krasne, ale stalo sa, ze jemu aj otcovi doniesli na tanieri polozmrazenu prilohu ;-( Ale casnik ospravedlnenie zvladol na jednotku, jedlo plus nahradne jedlo bolo gratis, a aj jeho pristup bol hrozne fajn. Takze stale nad tym Ponteom tiez uvazujem, akurat pochadzame z okolia Myjavy, tak nevieme, ci tam by nas to nevyslo lacnejsie. Ide dost aj o ubytovanie a neviem si predstavit ubytovat tam min 30 cezpolnych. Monika, pls, ak mas tie ceny, mohla by si mi ich tiez posunut? Chceli by sme mat svatbu buduci rok v septembri a pocet hosti aj okolo 80. Myslim, ze by sa to tam malo zmestit.
Odpovedať
Profilova fotka
Dievcata este stale som tie ceny nedostala,ale ked budem mat, tak vam to urcite poslem.... Martinka myslim ze v okoli Myjavy ta to urcite vyjde lacnejsie, hlavne ak tam nebudes musiet ubytovavat tolko ludi a takisto aj jedlo a ostatne veci tam asi vyjdu lacnejsie..
Odpovedať
Profilova fotka
Baby tak dostala som dnes cenovu ponuku pre 30 ludi, ale este ju asi budeme menit, hlavne menu je fajn, ale bufet sa mi zda trochu vela v ponuke a je aj dost drahy na osobu, aj take tazsie jedla tam su, tak im to dam este prerobit. Inak myslite, ze je potrebne mat v hlavom menu 3 chody? je tam predjedlo, polievka a hlavne.. rozmyslam ci uplne nezrusim to predjedlo, ze je to asi trocha zbytocne....
Odpovedať
ahoj moni, ak ta mozem poprosit do IP priblizne ceny ;-) no ja by som predjedlo asi nerusila, neviem je to asi na kazdom ako to chce, podla toho kolko casu bude medzi menu a bufetom
Odpovedať
Profilova fotka
No tak veceru mame naplanovanu na 18.30-19.00 priblizne, a bufet je o 23.00 ale tak budu na stoloch zakusky a slane, takze ludia budu mat co zobat pocas toho.. ale priatel chce tiez nechat to predjedlo, tak to nechame teda.. zuzi poslem ti to ako mi to prislo.
Odpovedať
Článok sa načítava...
ahoj monika..mohla by som ta aj ja poprosit o priblizenie cien v tomto hoteli....sa mi tiez pozdaval..ale zdal drahy...dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby bolo Vas dost vela co ste sa ozvali, tak ak som na niekoho zabudla, tak sa este ozvite a poslem...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
ahoj Moni, bola by som Ti vďačná keby si mi poslala cenovú ponuku. Plánujeme svadbu na júl, bojím sa že už je neskoro, nakoľko keď sme našli iné vhodné priestory boli skoro všetky obsadené až do októbra :( ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ewulienkaaa, mas to v poste, my sme to rezervovali niekedy v oktobri a este nemali vobec plno, nie je to moc zname, takze dost mozne ze nebude vobec problem s terminom, ale zalezi ci vam bude vyhovovat financne, kedze patria k tym drahsim.
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem kranse, prave som si to pozerala a vychadza to dost draho...my by sme chceli iba malicku svadbu...20 ludi, tych najblizsich....a to v tej cene mate vlastne iba to co si napisala....prenajom miestnosti sa neplati? co vyzdoba, kvety a tak?
Odpovedať
Profilova fotka
ewi, nie neplati sa prenajom, vyzdobu nerobia, ale ak si tam uz bola tak mozno vies ze restika je tam krasna, takze vela toho netreba, my budeme mat vyzdobu od agentury. vies toho jedla tam je pomerne dost, napr ten bufet je robeny pre viac ako 30 ludi, takze ak by si si dala spravit cenovu ponuku na 20 ludi tak ti to vyjde o dost lacnejsie, aj jedlo sa da vybrat lacnejsie, to co mame my bola skor ta drahsia verzia, ved skus im zavolat a dohodnut sa s panom Brisom nech vam urobi cenovu ponuku.
Odpovedať
Profilova fotka
ak by som mohla poprosiť aj ja o cenovú ponuku... vyzerá to tam veľmi slušne, varia tam chutne? zatial som nemala príležitosť ochutnať jedlo. ďakujem.
Odpovedať
monika2712: ahoj monika, bolo by mozne poslat aj mne cenovu ponuku .... dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Baby poslem vam to.. co sa tyka jedla, neviem povedat, mala som len nejaky dezert, ale planujem ochutnat pri dakej prilezitosti... je to tam dost na urovni, a myslim si ze aj jedlo bude stat za to :) Inak ak si chcete precitat recenziu tak vam poslem linku k tej cenovej ponuke.
Odpovedať
monika2712: ahoj moni, si tu ziadana ako vidim :) aj ja ta chcem velmi pekne poprosit o cenovu ponuku a link dakujeeeeem ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Baby ja som v Ponteu svadbu mala a môžem len odporučiť! Priestory sme si vybrali medzi prvými, vtedy tam ešte žiadnu svadbu nemali. Jedlo je delikátne, hotel je naozaj na úrovni a oslovil nás hneď počas prvej návštevy na Valentínskej večeri 14.2.2009. Tento rok sme si tam na Valentína boli zaspomínať na našu svadbu, ktorá je medzi tým už za nami. Napriek malým chybičkám, nemenila by som, na svadbu je to miesto ako stvorené a už na to prišiel aj management hotela, lebo sa na tie svadby zamerali a ponuku neustále rozširujú.. Na Ponteo si spomieniem vždy s radosťoú pri srdci, zamilovala som sa doň na prvý pohľad..
Odpovedať
Profilova fotka
janiina to rada vidim take to komenty, uz sa neviem dockat ake to tam bude :) je nieco na co si mam dat obzvlast pozor alebo na co sa zamerat?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ahoj Monika. Zameraj sa na výber menu, nechaj si spracovať viac verzíí, ale myslím, že jedlo nemá šancu Ťa sklamať, kuchár je naozaj profík a veľmi milý človek a jedlo rovnako lákavo vyzerá ako aj chutí. Možno by bolo dobre dohodnúť sa na ochutnávke menu, aby si videla, čo ťa čaká. Druhú večeru- čo bol teplý bufet sme síce mali, ale takmer nič sa nezjedlo, takže to by som z môjho pohľadu možno trošku prehodnotila, ale zase je to individuálne a rozhodne druhá večera byť musí, takže s tým sa ráta. Prehnali sme to aj so zákuskami a slaným pečivom, no na svadbách to tak obvykle býva. Jediné, čo by som urobila inak a dala si pozor, by bolo udržať aspoň min. kontrolu nad spotrebou alkoholu a nealka, ale keďže my sme vo víre nadšenia na to vôbec nedbali, boli sme potom mierne prekvapení, ak to nazvem eufemizmom.. Ale hovorím, bola to aj z našej strany podcenená skutočnosť, že sme tomu nevenovali väčšiu pozornosť, príp. nedohodli si nejaké konkrétne podmienky. Spoliehali sme sa na profesionalitu personálu, čím sa nechem nikoho dotknúť, všetci sme len ľudia, však.. Prajem Ti veľa šťastia a samé príjemné zážitky spojené so svadbou. Ak Ti vyjde počasie, posedenie na letnej terase bude čerešničkou na torte, v tomto je ten priestor podľa mňa ideálny. Rozhodne sa máš na čo tešiť.
Odpovedať
Profilova fotka
janiina tak menu uz mame vybraty, aj druhu veceru formou bufetu, tiez som si myslela ze asi tam netreba vela jedla, ze ludia budu aj tak plny a kto vobec zvykne dva krat vecerat? tak aspon si ma presvedcila ze tam uz nebudem pridavat viacej porcii, aj ked ocakavame este po 22hej prichod kamaratov, ktori mozno budu chciet nieco zjest, tak snad to bude stacit pre vsetkych... s tym alkoholom som to trochu nepochopila ale.. mali ste nadmernu spotrebu ci ako? neviem ako sa da toto kontrolovat po pravde, nemozem predsa ludom povedat aby nepili tolko, ci? mali ste vlastne vino, alebo ste brali od nich? alkohol je tam naozaj velmi drahy bohuzial.. ale zas kedze sa neplati za najom, tak je to asi OK.. ratam s tym ze to bude dost drahe..
Odpovedať
Po pravde sa to kontrolovať asi nedá. Len pri vyúčtovaní zistíš, že si vlastne zaplatila aj niečo, čo nikto neobjednal. Konkretizovať tieto zážitky radšej nechcem, príjemné spomienky našťastie u mňa prevládajú. Myslím, že to je asi bohužiaľ bežná prax pri takýchto veľkých objednávkach a udalostiach vo všetkých slovenských podnikoch.. Trochu ma prekvapilo, že za prenájom sa už neplatí.. ?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky my mame svatbu v Ponteu 5.6. ty ceny tam jsou myslim v pohode jen to ubytko je trosku zbytecne predrazene...ale v tom Rusouskem penzionu je to levnejsi neni to sice taaaak pekne ale zase za polovicu.... a s tim uctovanim to je asi vsude,znami atd atd nam rikali ze straasne tezko se to da uhlidat....a nejlepsi je dat v kvazi takou smlouvu kde si napisete co se bude podavat a zbytek co nebude na seznamu si hraji kazdy sam za sebe, takze jedine touhle cestou to zkusit.....
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?