Svadba v PKO Nitra

Ahojte :) baby prosím Vás veľmi pekne. Je tu niektorá z Vás čo mala niekedy v poslednom období svadbu v PKO v Nitre? Mám totižto veľkú dilemu či sa rozhodnúť práve pre tento priestor alebo nie nakoľko plánujeme väčšiu svadbu cca 90 ľudí a to čo som zatiaľ našla bolo síce fajn ale všade si pýtali k tomu všetkému ceny plus za prenájom kdežto tu v PKO sa za sálu neplatí a platíš čisto len na osobu t.j. 32,90 eur plus teda k tomu výzdobu. Je to pravda že sa viac nič nedopláca alebo sú tam nejaké ,,skryté" poplatky? A mohli ste sa tam zabávať dokedy ste chceli alebo ste mali určený čas dokedy tam môžete byť? A vlastne aký ste mali celkový dojem? Veľmi, veľmi, veľmi mi pomôžetevkaždým Vašim názorom. Ďakujeeem :)
Odpovedať
Ahoj, ja som sa tam bola nedavno pytat, kedze tiez mame cca 85 hosti. Na internete je mylny poplatok. Aktualne to je 33,90 na osobu. 32,90 je v piatok kebyze chces:) Viem ze sa plati stuplove 90eur(super je ze si mozes doniest vlastne alko,nealko aj sladke,slane), dalej tam bolo osvetlenie/elektrika/pre dj 100eur. Realne aj s vyzdobou ta vyjde cca 40eur osoba, ak budes mat gratulantov-ti su 15eur na osobu(jedlo+stol vyzdoba,stolicka). Mas tam potom prenajom chladnicky na den 7eur-na zakusky a zalezi ci si chces este viac vyzdobit stoly. Ine tam nebolo nic takeho:) Nad akym priestorom ste este uvazovali? tu v blizkosti NR ked mate tolko ludi...Ja som tam bola pred rokom na svadbe, bolo to tam pekne, velky parket, dost miesta nikto sa netlacil...
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, ešte veľa ľudí má predstavu, že PKO či na poschodí alebo dole v estrádnej hale je starý nemoderný priestor, štýlu kultúrneho domu. Ale ten, kto tam aspoň raz bol na svadbe, určite si všimol vysokú úroveň v zmysle výzdoby, efektného nasvietenia, kvality obsluhy či jedla, a v súčasnosti to pôsobí moderným a elegantným dojmom. Treba len niekedy prísť pozrieť výzdobu pred svadbou a budete milo prekvapení. Okrem toho tú máte veľký benefit pre prípad ubytovania väčšieho počtu hostí..
Odpovedať
Ja som tam mala svadbu v roku 2015....suhlasim s predchadzajucimi nazormi ....vsetko ok az na pani prevadzrkarku...vnucovala svoje nazory ohladom vyzdoby...a ked sme sa rozhodli ze si dame inu aranzerku zacala robit prieky...nenaliali nam ako mladomanzelom svadobny pripitok a nauczovali ho ....nauctovsli aj viac gratulantov ako sme mali...inak vsetko ostatne ok.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?