Svadba v PKO / Čierny orol v Prešove - skúsenosti?

Profilova fotka
Milé nevestičky, chcem sa opýtať, lebo čo sa týka PKO našla som len informácie z minulých rokov....mala niektorá z Vás teraz v 2015 alebo 2014 svadbu v PKO? Ako to vychádza s priestormi, koľko dopredu ste si ich rezervovali, ako ste boli spokojné s menu...a podobne :) Ďakujem
Odpovedať
Ahoj , ja Ti viem povedat, že kamoska si rezervovala rok a pol dopredu- zevraj PKO je natrieskane ( ved okrem svadieb sa tam kona vela inych podujati ci koncertov ) a cena sa pohybuje od 35 eur vyššie
Odpovedať
Profilova fotka
@mia91 my sme sa tam boli informovať v juny .. Volne terminy maly az na rok 2017 a menu 25 euro :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
Aj ja by som rada vedela hocijake info o PKO
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahojte, my budeme mat svadbu v PKO buduci rok v septembri. Prvy krat som tam volala v aprili tento rok, a mali postednych pár volnych terminov na rok 2017, preto musime rok a pol pockat, ale tie priestory nam za to stoja. A aj to sa vela znamych cudovalo, že "čakačka" rok a pol na PKO nie je vobec dlho :D. Cena za prenajom je 420€ bez limitu, klima na hodinu je 12€, okruhly stol 5€/ks. Menu sme este nedohadovali, ale co viem od kamosky, ktora tam mala svadbu minuly rok, tak ich to vyslo 30€ na hlavu.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som tam mal svadbu v 2005 už vtedy to bolo dosť drahšie.. a strava priemerná, všetko trebalo priplatiť... :-S Teraz môžeme ponúknuť kombináciu DJ. &. harmonikár. S pozdravom Šenky....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
mal tam teraz niekto svadbu?
Odpovedať
Profilova fotka
Zdobili sme tam svadbu, prikladam foto. Zo skusenosti, naozaj caka sa dlho, urcite upozornujem, ale na stoly okruhly (pokial nedoplnili nove), tie co maju su pre 6-8osob. Velmi to bolo natesno. Priestor nadherny jedinecny svojim designom.
Odpovedať
zaujimali ma skor ceny, my nemame vela ludi, len 70 dokopy.
Odpovedať
Profilova fotka
@alayapo nevadi, ze nemate vela ludi, ale k okruhlym stolom max 6osob. Stoly su uzke, nie priestor kapacitne. Vsetko dobre, nech svadba vyjde podla predstav.
Odpovedať
Prenajom saly 610 eur- masaker. 12 eur na hodku klima- to je pri tom prenajme saly neslusne pytat.
Odpovedať
@alayapo 12 eur ?! neskutočné...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Možem doplniť informácie, prenájom sály je v cene iba do tretej, potom každá hodina 30€, menu na osobu 36€, ale vyber jedál ozaj bohatý, a vraj tam v teplých pultoch nikdy nic nechýba, všetkého je dostatok, môžu Vám zabezpečiť aj nealko za VOC, co nespotrebujete vrátite. Áno, na Presov sú ceny prehnane, sle keď som tam včera vošla, tak mi srdce poskočilo aký je to ozaj krásny a svadby hodny priestor :).
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
Miesto konania oslavy: PKO Čierny orol, Prešov Tieto informácie som a rozhodla napísať pre budúce nevesty na základe mojej skúsenosti. Možno nie všetky informácie budú aktuálne, nakoľko svadba bola pred 2 rokmi, ale snáď to niekomu pomôže pri rozhodovaní. Je to krásny historický priestor, ktorý by si zaslúžil už aj rekonštrukciu, najmä vonkajšie pristory, ale myslím, že je to už naplánované, ak sa s tým už aj nezačalo. Teda svadba počas rekonštrukcie by nemusela byť až tak príjemný a nerušivý zážitok. Výhody: dobrá poloha; krásny, honosný, reprezentatívny priestor; dobré jedlo; dobrá rýchla obsluha; možnosť doplatenia si klímy v horúcich dňoch, bezproblémová komunikácia, je možné si doniesť vlastný alkohol bez stočného. Nevýhody: dosť tmavý priestor, nakoľko tam chýbajú okná s denným svetlom, k dispozícii sú návleky a obrusy len lesklý biely satén, rezerváciu je potrebné robiť minimálne rok, ale lepšie aspoň 1,5 roka dopredu. Celkovo môžem po skúsenosti tieto priestory odporúčať. Obávala som sa jedla, ale bolo veľmi chutné. Obzvlášť musím pochváliť, že vrátane mňa je v rodine niekoľko ľudí s bezlepkovou diétou a rôznymi intoleranciami, čo pre kuchyňu nebol žiaden problém zvládnúť. Obsluha bola veľmi rýchla, nie len čo sa týka jedla, ale aj kávy počas celej svadobnej hostiny, hostia boli v tomto smere veľmi spokojní. Okrem menu s tromi chodmi sme mali v neskroších hodinách bufetové stoly, ktoré tiež hosťom veľmi chutili, Dali sa vybrať tradičné východniarske jedlá, čo ocenia najmä hostia z iných kútov Slovenska, či sveta. Osobitný stôl s ovocím a alkoholom je už dnes štandardom. Vytknúť by som mohla len, že mi nebola splnená požiadavka s “cake barom” - osobitným stolom na koláče, ale boli klasicky rozmiestnené koláče na tanierikoch po jednotlivých stoloch. Niektorí hostia ale uprednostňujú tento spôsob. Celý deň je prítomní vrátnik počas svadby,ktorý zamedzí prístup nepovolaným osobám. Výhodou sú aj miestnosti pre koláče, na prezliekanie, či na prípadný detský kútik. Ceny: Prenájom sály: 17:00- 03:00 440 eur, každá ďalšia hodina + 44 eur navyše. Klimatizácia: 18 eur/ hod Jedlo a obsluha: cca 30 eur/ osobu (menu + návleky a obrusy) Záloha: 150 eur ( platí sa v septembri, pri odvolaní prepadá)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?