Svadba v penzióne Kaštieľ Bocian vo Vlkanovej

Ahojte, viacero dievčat hľada v BB miesto na svadobnu hostinu. Chcela by som vyzdvihnut po nasej svadbe Penzion Kastiel Bocian. V minulosti nemal dobre meno kvoli podivnym prevadzkarom, ktory sa tu striedali a narobili sarapatu a zle meno. Uz 3 roky ho vsak vedie sikovny prevadzkar pan Svantner a rada by som sa s Vami podelila o skusenost, ktoru sme tu mali na nasej svadbe, ktora sa konala dňa 3.9.2016. Organizovali sme svadbu pre 24 ľudí a všetko bolo výborné. Fantastické jedlo, pekná výzdoba, útulné a čisté izby s modernými sociálnymi zariadeniami. Uvítali sme možnosť odložiť si veľké množstvo koláčov a torty u nich v chladničke (700 ks klacov a 10 kg torta), keďže by sme ich sami nemali kde do hostiny ponechať. Po hostite sme sa presunuli aj do záhrady, keďže sme mali teplý večer. To, že je to jedno z mála zariadení, kde si môžete zobrať aj psíka na izbu ani nehovorím. Hostia sa vybláznili až do 5:30 ráno a každý si pochvaľoval. Personal bol cely cas velmi ustretovy a profesionalny. Pokial neverite, chodte sa tam sami pozriet a vyskusat jedlo z ich kuchyne. Urcite neobanujete :-)
Odpovedať
ja som tam síce na svadbe nebola, ale boli sme tam v lete 3 dni ubytovaní a súhlasím s pozitívnymi ohlasmi na p. prevádzkara, ktorý bol veľmi príjemný a ústretový. Jedlo chutné, priestory krásne útulné dýchajúce históriou :-) maximálna spokojnosť
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Neviete mi prosím povedať ,či je možné ,mať svadobnú hostinu aj na záhrade?
Odpovedať
Ano samozrejme je to mozne. My sme stravili cast tepleho večera vonku a potom sme sa presunuli dnu. Keby v BB nezakazali sobase mimo Radnice, tak Vam spravia kludne aj obrad vonku.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@monikatih Prosím, viete mi povedať, aké boli asi ceny?
Odpovedať
@lillisun Ahoj kastiel teraz kupil Hamsik vraj sa ide renovovat :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sweetluska ano anoo, som zvedavá, ako to dopadne :) každopádne svadbičky sa tam zatiaľ robiť nedajú, uvidíme dokedy... :)
Odpovedať
Ďakujem dievčatá. Škoda no.
Odpovedať
@lillisun ty asi nemas stale miesto na svadbu vybrate ze? Skus Masarykov dvor/ mozes tam mat aj obrad,cenovo je to( moje info su stale ale 2017) na osobu 37e,a je tam aj ubytko.Ak chces 2020svadbu,este by mohli mat termin( mam oskenovanu celu BB aj okolie,ajked sme nakonec svadbu mali inde :D)
Odpovedať
@sweetluska Ešte nemám, lebo najväčší problém je, že nás bude len okolo 20, čiže väčšina zariadení pýta nejaký extra poplatok za "ušlé zisky", keďže by tam mohli mať väčšiu svadbu a teda väčšie zisky, tak neviem, nič sa mi nedarí nájsť.
Odpovedať
@lillisun Takto to mala draheho sesterka.A tak nakoniec nehlasili svadbu,ale rodinnu oslavu.A cuduj sa svete,mali to tam,kde ich povodne poslali do ..Inak chata Lubetha ma aj malu banketovu miestnost,a je to tam zaujimave a ani nie drahe.Pozri si ich stranku :)
Odpovedať
@sweetluska Ďakujem za typ, to je naozaj teda zaujímavé, že len to zmení názov a už to ide. Ale to je na Slovensku pri veľa veciach tak.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?