Svadba v okrese Stropkov

Mohli by ste mi poradit, kde sa da v okoli Stropkova usporiadat pekna svadba? Tak pre max 80 ludi. Viem o hoteli Ondava, existuje vsak aj nieco ine, take "krajsie"? Som z BA, ale svadba bude pravdepodobne na vychode a okrem Stropkova to tam pobehane moc nemam...Nechcem nieco "socialisticky" vyzerajuce, skor stylove, pekne, s prepojenim na von. Aby sa dalo von ist aj vypit drink ci tam spravit svedske stoly a nie len vybehnut na cigaretku. Cize nech to ma veeelku terasu pripadne este lepsie daku zahradu. Existuje vobec nieco take v tom regione? Daky kastiel alebo co, co by ste odporucali?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj hotel rubín Svidník, penzión Medveď v medvedziom a hotel ondava.
Odpovedať
No z ponukanych sa mi paci len ta ondava a o nej sme uz vedeli a uvazovali predtym. len termin, ktory sme chceli je uz obsadeny (a to je az september 2014) a celkovo okrem jedneho terminu maju vsetko v tom obdobi vybookovane..tak sme zajednali ten volny, ale moc sa mi nepaci :D aj ked som neverila, ze nevesty mozu riesit nieco ako sympatie k datumu, zrejme uz aj mne zacina pomaly prepinat...:D len v tom regione je to s peknym ubytkom problem, vsetky hotely mi prijdu take nevhodne na svadbu (jedine ta ondava..). ak mate este niekto nejaky tip, velmi ho ocenim! :)
Odpovedať
Profilova fotka
Na slovensku je to tak, všetky svadby v sobotu??? Prečo nie štvrtok, piatok, sobota a nedeľa. Všade inde je to bežné, ale slovensko je slovensko. Hostí, ktorých pozvete a záleží im na vašej svadbe tak si voľno v práci vedia zariadiť. A to už nehovorím o cenách, pretože na iné dni od hudby cez fotografov a reštaurácie si viete zariadiť super zľavy. Prečo práve sobota......Na ondave mam svoju svadbu v piatok. A teším sa :-)
Odpovedať
@nataliia :) vies, ze nakoniec sme to presunuli na piatok? mali posledny volny, tak som zarezervovala ten a zhodli sme sa obaja, ze to bude aj lepsie s prihliadnutim na mojich hosti. minuly rok sme boli kamoske na svadbe na vychode, najskor sa X hodin trepat tam, svadba, potom v nedelu cakanie kym sa sofer vyspi (z opice :D ) a domov sme prisli v nedelu o 10 vecer a rano do prace sme sli totalne zbiti..svadba bola super, ale tak na otocku cez cele slovensko a potom do prace bolo narocne..takto by mali hostia celu nedelu na regeneraciu .. a paci sa mi napad potom sprvait este daku afterparty zo soboty na nedelu na dakej chate v okoli uz len pre mladych :) a to so zlavami som vobec netusila. zlavu mi postyknu automaticky, ci sa mam pytat? :)
Odpovedať
Profilova fotka
samozrejme pýtaj, ak nemáš záujem o veľmi dobrých profesionalov. Tak sa pusť do toho :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?