Svadba v okolí Zlatých Moraviec

Ahojte ženušky, ktoré ste mali, máte alebo plánujete mať svadbu v okolí ZM obraciam sa na vás s pár otázkami :) 1. Neviete mi poradiť nejaké pekné miesto na civilný obrad niekde v ZM alebo okolí? (len nie prosím obradnú sálu v meste, tá je strašná :D ) 2. Tiež by som sa chcela spýtať na nejaké miesto na hostinu, kde ste ju mali a či ste boli spokojné (ide o menší počet ľudí, určite do 40) Ďakujem za vaše názory a postrehy :)
Odpovedať
Profilova fotka
Miesto na hostinu môžem poradiť napríklad Sľažany, pri kultúrnom dome je budova, kde je aj krčma, pekná nová sála, prípadne veľký dvor a výborné jedlo a zákusky, všetko to patrí pod firmu Midas, ktorí spravujú aj kultúrny dom. My sme mali u nich svadbu v novej sále pre cca 65 ľudí, takže pre teba by to bolo akurát. Na obrad je podľa mňa ideálny Park Hotel Tartuff v Beladiciach, najmä ak je vonku, prípadne rovno aj hostina v hoteli.
Odpovedať
my sme mali civilný obrad pod kupolou v zámku v topoľčiankach a dolu v spoločenskej sme mali večeru. tiež nás bolo 40. bolo to v pohode. ochotní personál, predovšetkým sl. magušinová, s ktorou som všetko riešila. nemôžem sa na nič sťažovať. odporúčam
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?