Miesto na svadbu v okolí Partizánskeho

Prosim vas, neviete mi poradit, kde v okoli PE je dobre miesto na svadbu? budeme mat okolo 50ludi. vdaka
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
ahoj a chcete skor nejaku restauraciu alebo kulturak ?
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali 50 a boli sme v kulturaku vo V. uherciach... vrelo odporucam, paradna sala, krasne prostredie, a vyjde ta to menej s cateringom ako v restike... :) sala je aj v krstenanoch, ale tam to nieje take carovne.. :)
Odpovedať
@maddalenka kulturak nie. Restauraciu hladame, teda chceli by sme asi v m.bieliciach v kupeloch v tych novych.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
vybrali ste si teda tie malé bielice? ja som o nich tiež rozmýšľala...
Odpovedať
Profilova fotka
a co tak svadba vonku na salasi Kostrin ? :-)
Odpovedať
V kúpeloch v M.Bieliciach sme mali oslavu mamkinej 50, boli sme veľmi spokojní. Jedlo bolo vynikajúce, aj je to tam pekné, na úrovni.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
prosim je niekto kto mal svadobnu hostinu v restike v kupeloch v M. Bieliciach ? nieje to tam velmi drahe ?
Odpovedať
@vejkaaaa ahoj :-) ved si dajte spravit ponuku.. Inak pekne fotky som videla aj z Lubianky, Prirodny areal Stodola?! Su na fcb, taky natural styl :-) radsej ako Kostrin..
Odpovedať
Já som z PE a nakonec máme hostinu až v Topoľčiankach v hoteli, lebo v PE je to bieda. Malé Bielice sú veľmi pekné, ale keď sme tam boli, jedlo bolo tak tragické, že by som tam 2x nešla a recenzie mali tiež hrozné. Inak si všetci vychvaľujú Ulitu, bývala kaviareň na Luhoch. Kostrín sa nám tiež veľmi páčil, ale vnútri je to malé a spoľahnúť sa na počasie je veľký risk:) Lacnejišia bude asi Kalinka v Malých Bieliciach, ale tam majú zelenú sálu:( Všade niečo...prajem veľa šťastia pri výbere...:)
Odpovedať
Este by som mozno skusila Ostratice, bud tu restiku, alebo oproti je prerobeny kastiel. My sme sa tam ani nedostali kuknut, lebo je to tak pre 40 - 50 ludi. My mame 100 :-D, tak nakoniec uz len kulturak nam ostal..V BN je tiez prerobeny ten zamocek na hlavnej ceste uz pri stupani do kopca na TN..tusim sa vola Ottlyk?! No a v Bielicach je uplne novy kulturak, ale malinky..
Odpovedať
Profilova fotka
žienky nemáte skúsenosti v Lubianke čo je tam Prírodný areál Stodola?Práve som pozerala fotky a vyzerá to pekne :)
Odpovedať
@doda4 bezte sa kuknut :-) myslim, ze catering si mozete vlastny vybrat. Co si nie vzdy mozete v zariadeniach. A to nehovorim, ze prostredie je krasne :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@doda4 bola som tam na jednej svadbe a bolo tam krasne, len trosku sa zozimilo a potom bolo tak chladnejsie, ale s tenkym svetrikom sa v pohode dalo =) priestor krasny aj na tancovanie, aj na sedenie, aj vyblaznenie deti aj priestor na foto =)
Odpovedať
Profilova fotka
@marissa522 ďakujem :) už sme tam boli pozrieť :)
Odpovedať
my máme ulitu a tam je to perfektné :)
Odpovedať
Profilova fotka
@doda4 Stodola v Lubianke je velmi pekne miesto na svadbu :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
@j_ank_a ahoj možem se zeptat na kolko vyjde prenajom toho kulturaku v uhercach i s tim cateringom dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
ahojte nevesticky:) ozivujem tuto temu, kedze buduci rok na jesen alebo mozno az v roku 2020 na jar chceme mat svadbu. este tuto vec nemame poriadne dohodnutu ale aj tak by som si chcela spravit ako taky prehlad o miestnostiach na svadobne hostiny v okoli PE. so snubencom byvame momentalne v BB ale kedze ja pochadzam z PE tak svadbu chcem mat tam. viete mi povedat, ktore miesto je pekne ale aj take cenovo prijatelne? hosti nebudeme mat vela, max. do 45-55.
Odpovedať
Profilova fotka
@tamiria ahoj:):) my sme sice svadbu mali v Turcianskych Tepliciach ale v septembri som bola kamaratke na svadbe v PE a ona mala svadobnu hostinu v restauracii Clerence priamo na namesti. bolo to tam velmi pekne. taktiez mala mensiu svadbu, ako planujes aj ty. skus omrknut:):)
Odpovedať
@lenuscha15 tam byvaju aj svadobne hostiny? :-o o tom som vobec nevedela! ako viem, ze taka restika v Partizanskom je ale nevedela som, ze tam robia aj sukromne akcie. dobre vediet, dakujem ti.
Odpovedať
@tamiria ahoj , ja som z TO ale tak napíšem , možno pomôžem , mala som svadbu z Dávida v Bošanoch a boli sme veľmi veľmi spokojní , je to od PE na skok skús pozrieť a potom daj vedieť 😊
Odpovedať
@laura6638 dakujem ti velmi pekne za tip, idem pozriet. a nevyslo vas to tam vela? ake tam maju ceny?
Odpovedať
Profilova fotka
@tamiria ocividne asi ano, ked tam mala svadbu :-) :-) neviem ako to tam chodi, kedze som tam bola prvy krat v zivote ale hovorim ti, ona ma pozvala na svoju svadbu a bola som milo prekvapena, aka je to pekna restauracia a ake chutne jedlo tam pripravuju :-) :-) som sa tam tak najedla, ze som este dalsi den cely odfukovala a nejedla :-D :-D ak chces skusim sa jej spytat na nejake podrobnejsie informacie. co by ta take zaujimalo?
Odpovedať
@tamiria my sme mali svadbu v Miloslavovej zemi (Veľký Klíž), ale bolo to v lete, keď bolo vonku teplo. Skús pozrieť na nete :)
Odpovedať
@lenuscha15 pojdem sa tam popytat medzi sviatkami, kedze v Partizanskom budeme dlhsie a chceme uz isto zajednat nejaku restiku alebo miestnost, aby sme vedeli aj datum stanovit :-) nejake fotky by si mi od nej nemohla poslat, ak teda bude ochotna? velmi by mi to pomohlo, kedze by som aspon videla, ako to tam zariaduju ked je svadba alebo nejaka hostina.
Odpovedať
@megane1 dakujem velmi pekne, len my chceme svadbu bud jesen alebo jar a to by som uz asi von moc nedavala :-| uz pocasie nie je az take pekne ako v lete
Odpovedať
@tamiria nás to vyšlo necelých 50€ na osobu s tým že alhohol sme si zabezpečovali my... oni robili aj výzdobu jedlo nealko všetko aj apartmán sme dostali zadarmo , už si presne nepamätám co sme mali na švédskych stoloch a aké boli všetky podmienky ale bola som spokojná s cenou veď chod pozrieť a budeš vedieť viac , ale my sme boli dosť spoko :-) daj nám potom vedieť :-)
Odpovedať
@laura6638 fuha, to je vcelku vysoka cena ale hovoris, ze v tom ste mali hlavne jedlo, svedske a aj vyzdobu, ano? musim to ist vsetko s drahym pobehat, aby sme si vedeli vybrat. uz mame viacero tipov, takze po sviatkoch dame turne a snad vyberieme. zatial ti dakujem este raz a potom dam vediet.
Odpovedať
Profilova fotka
@tamiria skusim jej povedat, ci mi posle nejake fotky a potom by som ti ich preposlala. to bude fajn, ked si to sama vsetko pozistujes a myslim, ze ti to tam aj ukazu a budes vediet, ako to tam vyzera. len sa mi pripominaj dobre? lebo dost casto zabudam :-| :-D
Odpovedať
@tamiria ahoj áno všetko na komplet. Keď si to rozrastáš nie je to až tak veľa bolo tam aj nealko prenájom všetko a alko sme si zabezpecovavali my korkovne nebrali :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?