Svadba v Nitre. Prosím Vás o cenné rady

Profilova fotka
Ahojte vsetci Chcem poprosit tych, co uz mali svadbu alebo svadbu planuju a su z Nitry o nejake cenne rady, kde (v ktorych priestoroch )je mozne ju mat. Travim uz cele hodiny na nete, ale akosi nic nevyhovuje, saloniky su bud male, alebo privelke, restauracii a hotelov na svadbu je dost malo...kto by vedel poradit aspon stranku, kde najst viac info. My planujeme cca 50 hosti. Dakuejm velmi pekne.
Odpovedať
vo fore, v sekcii spolocny termin a miesto mas prispevok s nazvom Nitrancanky....tam sa pozri, najdes dost info...
Odpovedať
Profilova fotka
vdaka :-)
Odpovedať
ahoj Katooshik ja som z Nitry, svadbu budeme mať v Novej Mladosti a budeme mať 50 ťudí. Teraz ma trápi kameraman, DJ a fotograf. Neviete mi niekto poradiť???
Odpovedať
Ahoj Lera ako pozerám svadbu budeš mať rovnaký dátum ako ja. Kde budeš mať oslavu a v kostole alebo na úrade. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
@wildcat ahoj odporucam fotografku novotnu, kontak na nu ziskas na pesej zone pri bankalskej zmrzline myslim ze aj na vyvesnej reklamnej tabukly by mohla mat kontakt alebo v tom kvetinarstve
Odpovedať
@wildcat ahoj, kolko ludí sa vmestí cca do novej mladosti?? kolko si pýtajú cca na osobu....
Odpovedať
@zuzanka2121 fuuu už som mala dávno svadbu, my sme mali tak do 50 ludí a plus 20 po polnoci ale kapacitu maju v pohode aj 120 ludi. taký stred je ideál tých 80 ludí. a cenu si už moc nepamätám podla toho aké jedlo si objednáš, hlavne tie studené misy alebo my sme mali teplé rauty a pečené prasa(to je dobrá vec). ale približne 500Sk(17eur). Ale prostredie je tam pekné,nemusím moc vyzdobovať,maju aj terasu pre fajčiarov
Odpovedať
baby, len tak medzi recou, Nova Mladost este funguje? =-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Hmm ja som tam praxovala vtedy roku 2008 :) a či funguje myslim ze uz tam len svadby robia...inak AK mozem poradiť aj v oku neni spatne :) a tiez pohode priestor :) mi chceme olympiu :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?