Svadba v Nitre. Poraďte peknú lokalitu

Profilova fotka
Čaute baby, neviete poradiť nejake pekne miesto na svadbu v Nitre? cca 35 ľudí, nič náročné. Díky. :-|
Odpovedať
Profilova fotka
martus, co tak klubhotel Amfiteater pod Zoborom :-) tam sme mali svadbu my a bolo to skvele..
Odpovedať
Profilova fotka
U Krba sme sa boli informovať-hlavný čašník nám povedal, že by sa dalo naškrabať cca 27 miest, nám sa tam ako v reštike veľmi páčilo, boli sme tam viackrát, ale dnu na svadbu nie veľmi vhodné-je tam dosť málo miesta, pozostáva z viac miestností. A ceny sú dosť vysoké, ale kuchyňa je super :-p Martus: na Amfiku sme boli tiež, cenovy odhad taky ako v Symfonii, niekomu sa tam veľmi páči, nám zas nie. U Hoffera majú salónik do 40-45 ľudí, ale cenový odhad to isté.
Odpovedať
Profilova fotka
martuš: a čo je pekné miesto a nič náročné?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Cappy, v pondelok sme boli pozrieť Symfóniu, fakt nadherne, zdalo sa mi to však drahe. Ale vcera som si na to sadla a vyslo mi ze je to primerane aj k ostatnym reštikam, kedže si môžme priniesť nealko na čom fakt dosť ušetríme. Ešte som zvažovala, že by sme dali iba 2 chody, neviem keď svadba začína o 5 a trva do 1 či by to stačilo. :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Martuš, ak vyberieš jednoduchšie menu a zredukuješ o jeden chod, určite ušetríš..na kamoškinej svadbe sme tretí chod ani nejedli-mali studené misy...bola vtedy super zábava, tak sme na jedlo ani nepomysleli, a cez prestávky nám skôr išlo na chuť slané pečivko, ovocie a tak :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som myslela, že ten druhý chod by mohola byť studená misa, vy ste boli dokedy?
Odpovedať
Profilova fotka
Väčšina hostí bola tak cca do 3, potom ďalší ešte vydržali posledné tanečné kolo, a asi pred 4 nás sedelo pri stole asi 10...a kým sme sa pobalili...asi o 5sme išli na izbu..a veď ako si spravíte, tak bude ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj vy ste museli platiť po 12 hod 1000 Sk na hodinu?
Odpovedať
Profilova fotka
To je za réžiu, keď od nich nebudete mať tretí chod...nám to hrozilo, lebo sme si chceli na tretí chod zaobstarať prasiatko, aj ho dať upiecť a tam len priniesť, ale neoplatilo by sa nám to. Tak je to |-|
Odpovedať
Profilova fotka
To nam nepovedal, my sme sa s nim bavili o troch chodoch takže neviem prečo to spomenul (tú réžiu). Ale spytam sa najbližšie ak sa pre nich rozhodneme.
Odpovedať
Profilova fotka
martuš, priamo sa opýtaj, čo je to za položka a prečo to máte platiť. Možno ak by ste tretí chod načasovali pokolo 1.00, tak by ste sa ním mohli dohodnúť-veď ak je to réžia a budete to mať od nich, tak by nemuseli. Pokús sa vyjednávať. Ja som do kalkulácie a vecí okolo vŕtala, nesúhlas so všetkým, čo ti povedia a ponúknu. Oni tiež musia zarobiť, chápeš, to je obchod. Ale ty si zákazník. Neviem, prečo je to takto, či závisí aj od veľkosti svadby. Nás bolo skoro 60.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Nás bude okolo 35 a alko aj nealko si chceme priniesť, nechceme predjedlo a prvý chod tiež nie extra drahy, skôr niečo lacnejšie. Myslíš že to bude tým?
Odpovedať
Profilova fotka
Alko nealko sme si doniesli aj my, a asi to bude tým...koľko máte cenovú kalkuláciu?(napíš do IP) :-)
Odpovedať
ajhojte... mne by ste tiez mohli poradit..vydavam sa posledny tyzden vo februari...poradte mi nejaku fajn salu, ale cenovo pristupnu cca 70 ludi... pikha, ten club hotel pod zoborom ako? pekne to tam je? a co ste platili? a aka je kapacita?...diiiiky moc... a tiez mi mozte poradit kameramana, a fotografa- nejakeho fantastickeho...aj saty aj prstene...nic nemame, a ja sa zbláááááznim... paaaa Vladka
Odpovedať
Ahoj Wladka, my to budeme mat v PKO, tam je na poschodi aj mensia sala do 80 ludi, mohli by ste sa aj tam ist pozriet, cenovo je to oproti restikam myslim ze vyhodnejsie. To ostatne este ani my nemame vybavene, ale teba uz pomaly tlaci cas, vsak? Mozno by ti pomohlo ist do BA na vystavu svadba, ma byt volakedy myslim ze koncom januara
Odpovedať
boli sme tam, strasne sa mi tam lubilo,ale dnes sme volali...ze ej obsadene...tak este mi poradte kde...mne sa lubia tie stoly ako v PKO..na tu vystavu nemam cas..chystame divadelny festival, a ten je posledny tyzden januarovy..a vy to mate kedy?? len tak sa pytam.. :-)
Odpovedať
wladka, a čo takto U Hoffera??? je to síce odruky, ale za pokus to stojí, alebo sa mrkni v rubrike Firmy - obrad a hostina, sú tam dve ponuky z Nr. :-) Držím palčeky, no určite máš fofry, ved termín sa už blíži :-o
Odpovedať
wladka a včera som ti poslala IP, skúšala si niečo z toho?Nitru poznám celkom dobre a už ma nič iné nenapadá :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Martus, aj mne Cappy poradila Symfoniu a aj sa vecera tam uskutocnila.Dostali sme na zaciatku navrh na menu, ale nakoniec sme si vybrali z menu restauracie.Ceny sme si vykalkulovali z neho, urobili predbezny priemer, tak sme vedeli, co a kolko bude stat.Takze z kazdeho chodu 3 jedla a nechali sme hosti vybrat si.Vyslo to nakoniec ovela lacnejsie ako vselijake tie misy, co oni navrhovali a jedla boli pripravene vazne na vysokej urovni. Po polnoci za kazdu zacatu hodinu sme platili 500 korun-akoze casnikom.Alko aj nealko sme mali od nich-a velmi ferovo nakoniec sme z nacatej flase zaplatili skonzumovane, zbytok flase za velkoobch.cenu.Myslim, ze tato restauracia-co som v Nr. vyskusala, je najlepsia-aj uz v porovnani so zahranicnymi....nech sa vam to podari:)
Odpovedať
Profilova fotka
Vo "Firmy-obrad a hostina" sú Club hotel Amfiteáter (ten sa tu spomínal) a Penzión U Grófa kapacitne asi nie je na 70 ľudí. Trošku smola v NR je, že väčšinou máš tú kapacitu okolo 40-50 (alebo aj menej), nás malo byť pôvodne 47 a tam, kde sa nám veľmi páčilo, sme sa nemohli vojsť. Boli sme aj u Hoffera, ale tam majú buď miestnosť do 45 alebo potom hlavnú-a rovno nám povedali, že nás musí byť aspoň 80-90 aby sa im to oplatilo, lebo víkendy majú veľmi plno, tak keď by sme to kapacitne nenaplnili, no tak nič, smola. Wladka písala som ti moje tipy do IP...uf, uf, máš čo robiť, takto dosť narýchlo zháňať...čo my sme rezervovali pol roka pred svadbou a vtedy nám pol hodinu pred nami niekto vyfúkol náš termín, tak sme museli zobrať najbližší ďalší a posúvať sobáš o týždeň neskôr...nuž, veľa šťastia :-)
Odpovedať
no nevim či možem,aby to nebola reklama, ale wladka skus si preluskat stranky o Nitre - spravodajnitra......ako cappy vraví, už vám horí za ušami :-| a ked spomínaš divadelný festival, tak prečo nie v Divadle Andreja Bagara? Aj tam sa takéto akcie robia ;-) daj nám vdiet ako si dopadla, Katka
Odpovedať
Čaute, kočky - ja som počula, ze dobré svadby robia v Kolibe na Agráči aj v Agroinštitúte, tak skúste...
Odpovedať
Wladka tú Kolibu som ti spominala v IP, ja som tam raz bola na svadbe ale to už olo dávno, tak neviem ako je to tam teraz
Odpovedať
Profilova fotka
Na Kolibe robia svadby stále a stále je to tam veľmi žiadané - ale rezervácie viac ako pol roka dopredu...ale možno za opýtanie by to stálo ;-)
Odpovedať
ahojte baby, viete mi poslať do IP kontakt na Kolibu, neviem sa nikde dopátrať. Ďakujem moc ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
cairo: kontakt na Agrokomplex nájdeš určite v zozname - trebárs ústredňu a vypýtaj si Kolibu-vedúci pán Horeháj. Mala som kontakt mala, ale veru už nemám =-)
Odpovedať
jeeej supiiis baby...a co agrostav?.. otec hovori ze tam robia dobre svadby, ale tam som bola si pred 3 rokmi, a vyzeralo to take "komunisticke".. :-) ..a zlaty klucik?..a v divadle andreja bagara som bola, ale je plno..volne je len 11.2..
Odpovedať
cappy: ďakujeeeem :-) už si to píšem do diára
Odpovedať
Mohla by si skusit aj Nitrianske Hrnciarovce, maju tam vraj velmi pekny KD, ale ja som sa tam nakoniec nedostala, tak neviem povedat, ako to tam vyzera, ale kazdy mi to vrelo odporucal. My sme boli pozerat aj v Mojmirovciach v kastieli, je to tam veeelmi pekne, ak to nemate daleko, tak sa tam urcite zastav. Ja osobne by som ti kolibu neodporucala, boli sme tam raz na svadbe, ale otrasne sa tam tancuje, lebo maju nekvalitne ulozenu dlazbu a vsetci sa tolko potkynali, az niektorych presla chut tancovat - to je moj nazor.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?