Svadba v Národnom dome Topoľčianky. Moje zážitky

ahoj dievcata, ktore planujete mat svadobnu hostinu v narodnom dome v topolciankach ja uz mam par dni po svadbe, chcem sa s vami podelit o zazitky z tohto hotela mali sme tam predsvadobne pohostenie pre 40 ludi a ubytovanie pre 23 ludi, myslim ze sme im nechali slusne zarobit.. ale jednanie pani veducej uz pri objednavani sluzieb bolo nekorektne a drze, rovnako ako chovanie slecny recepcnej. nasich hosti ubytovali do neupratanych a zafajcenych izieb! viacerym hostom rozdali kluce od rovnakych izieb! Mojej sefke, ktora sa naha chystala do sprchy vliezol do izby cudzi chlap, s klucmi od rovnakej izby!!! podobnych "kiksov" sposobili nasim hostom ovela viac, pokazili im celkovy dojem z celej svadby :-S nikoho neodhovaram od tohto ubytovacieho zariadenia, pisem len svoju skusenost. ak mate niekto opacne skusenosti, budem rada, ak ich tu zverejnite
Odpovedať
ahoj, my sme tam mali svadbu, vsetko bolo uuuuuplne v pohode - ibaze my sme sa tam neubytovali... Riaditelka bola mila a vo vsetkom nam vysla v ustrety, fakt sme nemali ziadny problem ;-)
Odpovedať
inac okrem nasej som tam bola uz na 2 svadbach a nikto sa nestazoval...
Odpovedať
bohuzial to teda vyslo na nas a nasi hostia si odnesu na ubytovanie hrozne spomienky este aj nasledujuci den, ked sme sli skontrolovat, ci si nasi hostia nezabudli v izbach svoje veci nam recepcna vydala kluce od izby cudzieho pana, ktory tam byval a mal tam rozlozene svoje sukromne veci. keby sa mu nieco stratilo, tak neviem kto nesie zodpovednost..
Odpovedať
a problemy ste mali aj so svadbou, ci len s ubytovanim???
Odpovedať
svadbu sme mali nastastie v zamku, takze uz nic ine pokazit nestihli..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?