Svadba v moteli M v Malackách - máte skúsenosti?

Ahojte, chcela by som Vás poprosiť o Vaše skúsenosti s hotelom M. Bola som tam v sobotu na svadbe, páčilo sa mi tam a potrebujem vedieť viac. Najmä ceny :-) Ďakujem. Zuzana
Odpovedať
To sa tam naozaj nikto nebral? Chcem len vediet priblizne ceny pred tym ako im napisem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzkamajkova och, videla som tu jednu kočku, čo tam mala svadbu, ale veru si teraz nespomeniem na jej nick :-( skusim niekde pohladat
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzkamajkova pozri sem, je tam aj miesto konania svadby, dost ich ma Motel M, niektora sa ti hadam ozve :-) http://www.mojasvadba.sk/users_direct...
Odpovedať
Ahoj, my tam ešte len budeme mať svadbu v septembri :-) A tebe som tuším aj odpisovala kvôli Bašte Pajštún :-) My sme sa totiž s priateľom rozhodovali presne medzi týmito dvomi miestami. Nakoniec vyhral Motel M. Priateľovi sa tam veľmi páčilo :-) Je to síce pre nás ďalej, ale za to cenovo oveľa výhodnejšie ako Bašta. Môžeš si priniesť tvrdý alkohol bez poplatku a víno s korkovným 3 € na dospelú osobu. Nealko tam je trošku drahšie, myslím 2,50 € za liter, pričom nezáleží čoho. Len kofola vyjde lacnejšie, keď zoberieš celý sud. Cena jedla tiež v pohode - určite záleží, čo asi chceš. Za prenájom sály sa neplatí, len výzdoba. Pani prevádzkarka je veľmi milá a myslím, že má aj veľa skúseností so svadbami. Aj čo som tu asi dvom babám, čo tam mali svadbu, písala, tak boli veľmi spokojné. Ale tak asi najlepšie bude dohodnúť si osobné stretnutie :-)
Odpovedať
@sami42 ďakujem perfektneee veľmi si ma potešila lebo zatiaľ sa mi okrem bašty a tohto nič nepáči :-) ešte jedna otázka - je to tam moc obsadené ? Že ako skoro to tam treba zarezervovať ? Zoženie sa termín ešte napr na tento rok alebo to je bez šance? Dikes :-)
Odpovedať
@diamontko Ďakujem:-)
Odpovedať
@zuzkamajkova No záleží asi, o aký termín by ste mali záujem, lebo pokiaľ viem, tak je to tam celkom obsadené :-/ My sme si náš septembrový termín rezervovali cca. rok vopred. Ale tak máj a september bývajú klasicky najviac obsadené :-) A možno sa aj nejaký ten termín uvoľní... Ak chceš, napíš mi do IP tvoju e-mailovú adresu a môžem ti poslať našu cenovú ponuku, podmienky pre usporiadanie svadby u nich a kontakt na pani prevádzkarku, ktorej potom môžeš napísať ohľadom dostuponosti tých termínov ;-)
Odpovedať
@sami42 Dakujem!
Odpovedať
Profilova fotka
@sami42 Mohla by som ťa poprosiť, poslala by si aj mne tú cenovú ponuku a všetko okolo toho? Môj email je andrea.holicovacentrum.sk Ďakujem :-) ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Dobrý deň, mohli by ste aj mne poslať približné cenové ponuky z toho roku?dakujem @sami42
Odpovedať
@simciatko1 My sme mali svadbu takmer pred 2 rokmi a cenovu ponuku sme dostali vlastne takmer pred 3, takze neviem, nakolko by to bolo aktualne :-) Myslim, ze by bolo mozno lepsie napisat priamo im. Pani prevadzkarky su velmi mile a urcite rady poslu zakladne informacie, resp. podmienky pre usporiadanie svadby u nich ;-)
Odpovedať
@sami42 Ďakujem áno, tentokrát mi už pekne odpísali :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?