Svadba v Modrej Lagúne na Kysuciach. Zažili ste?

Ahojte,dnes som tu po prvy krat a uz som sa aj zaregistrovala,lebo sa mi na tychto strankach velmi paci :-) Budem mat svadbu na buduci rok v auguste a preto uz zacinam s pripravami a kedze som este momentalne v zhranici tak mi internet pritom velmi pomaha. Chcela by som sa spytat,ci sa tu nenajde niekto,kto mal svadbu v Kysuckom Novom Meste v modrej lagune.Nejake priestory na svadbu som nasla aj v Neslusi a aj motel Skalka by prichadzal do uvahy.
Odpovedať
no asi sa tu nikto nenajde co by mi pomohol :-(
Odpovedať
Profilova fotka
a musis to mat v okoli KNM, Zilina je ti uz daleko?
Odpovedať
ahoj alenka,dakujem,ze si sa ozvala :-) svadobnu hostinu chcem mat co najblizsie k domu,lebo moj nastvajuci je z vychodu-Michalovce a nechcem ich tahat kade tade.Myslim,ze budu mat dost,kym sa na Kycuce dostanu.Dnes som do tej laguny volala,takze informacie o cene a kapacite mam,len som tu chcela niekoho najst,co tam uz mal svadbu a mohol by mi povedat,ze ci bol spokojny. Citam,ze budes mat svadbu v aprili.Ako daleko si s pripravami?
Odpovedať
Profilova fotka
ja som sa na jednej svadbe v lagune zucastnila.. mohla by som ti na mail poslat par fotiek, ak by si mala zaujem... neviem kolko budete mat hosti.. na tejto nas bolo okolo 40 a bolo to ltt... ono, ale varia tam dobre, trochu mi vadili take tazke modre zavesy na oknach, trochu sa mi to bilo s vyzdobou, ale myslim, ze sa cez vsetko da preniest.. :-) my prave vyberame oznamka (zhanam kvoli kolegom nejake anlgicky pisane a zatial sa mi nedari, kedze to nema byt pozvanie, ale oznamenie :-( ) a obrucky chceme riesit cez vikend.. ja som zase na kysuciach cez tyzden a svadba bude pri BA, takze tiez vsetko riesim na dialku a cez vikendy...
Odpovedať
ahoj,ak budes mat cas,tak mi prosim tie fotky z laguny posli :-) Momentalne som v Anglicku a nedavno som na webe nasla stranku s anglickymi svadobnymi oznamkami,tak ak mas zaujem,tak sa na nu pozri,lebo su tam aj OZNAMENIA a nie len pozvanky: www.mypersonalartist.com/weddinginvit... (tie oznamka sa nachadzaju v tretom stlpci trochu nizsie) Prajem ti pekny zvysok tyzdna :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, sesternica mala v knm na priemyslovke a nam sa celkom pačilo ;-)
Odpovedať
ahoj,no aj o tej priemyslovke som pocula,ale som nemohla najst nijake tel.cislo kedze som momentalne v zahranici.Teraz ked pojedem na vianoce domov,tak sa tam tiez urcite zastavim.Vdaka za napad ;-) Citala som,ze si mala svadbu 12.septembra.Tak to ti gratulujem a prajem vam vsetko naj......na spolocnej ceste zivotom. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem krasne :-N
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?