Svadba v mieste bydliska nevesty verzus v mieste ženícha

Profilova fotka
ahojte, chcem sa opýtať, či je lepšie mať svadbu v nevestinom mieste bydliska alebo v ženíchovom? Ženích je z Oravy, tam by nás to vyšlo lacnejšie a ja som z Považskej Bystrice. Zatiaľ sme sa pripravili na Oravu, našli sme si sálu, ale ostatné veci - výzdoba, ubytovanie a ja neviem čo, by bolo na neviem kom. Priateľova mamina je zlatá žena, ale zas nemôžem to na nej nechať všetko. Za všetky rady ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@korenicka je to v podstate jedno a suhlasim,asi by som prihliadal na ekonomicku stranku,resp.na ktorej strane je viac ludi... Zaroven Vam vieme ponuknut super cenu a v spolupraci s nasimi partnermi, top sluzby v oblasti svadobnej vyzdoby so zalvou 15%,bez ohladu na miesto - ci uz na Orave,alebo PB... V pripade zaujmu,nevahajte a kontaktujte nas 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my ešte tiež nevieme kde bude svadba, ja som od NR a snúbenec z BR :) čo je dosť veľká diaľka, ale keďže z mojej strany bude menej ľudí tak sa prikláňam k bydlisku môjho snúbenca. Cenovo by sme to mali asi podobné a tiež na Horehroní je aj krajšie prostredie - pre fotky a celkovo.. aj tak u neho trávim viacej času a svadobné záležitosti budeme vybavovať všetci spolu :) Tak si to dobre premyslite a hlavne si tie prípravy užívaj :)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali svadbu pri Nitre, odkial pochádzam ja, ženích pochádza z Kysuc, Neviem aký by bol medzitým rozdiel, ja som ani nerozmýšlala mať svadbu na kysuciach, automaticky sme vedeli, že svadba musí byt niekde v okoli Nitry. Predsa len ženich chodi nevestu pýtať domov a bolo by asi blbe sa od miesta jej bydliska trepat potom 200 km na miesto hostiny.
Odpovedať
Tiez som najskor uvazovala,ze by svadba bola v mieste bydliska zenicha,ale logickejsie mi prislo miesto bydliska nevesty,kedze zenich ma prisiel pytat k nam a potom aby sme sa zas vsetci tralalakali naspat,odkial oni dosli 8-) A tiez ma presvedcilo,ze to ma byt v mojom mieste bydliska,ze z nasej strany nas bolo viac :-)
Odpovedať
My nebudeme mať svadbu v rodnom meste, hoci sme z jedného mesta. Už roky tam nežijeme a chodíme tam len párkrát do roka. Tam by nás síce svadba vyšla oveľa lacnejšie, keďže by sme nemuseli zabezpečovať ubytovanie, ale žiadne miesto tam nespĺňa naše predstavy. Proste je mi jednoduchšie všetko vybavovať tu, kde teraz žijem a hotovo. A to že ženích chodí nevestu pýtať domov, tak ja som už dnes doma niekde inde, v našom spoločnom byte, nie u rodičov, to je domov, v ktorom som vyrástla, ale dnes už patrím inam.
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem za rady, asi sa prikloním skôr k svadbe v mojom rodisku, i keď už s priateľom bývame skoro dva roky v BA. My sme aj zvažovali svadbu na orave kvôli tomu, že z priateľovej strany je možno o 20 ľudí viac, ako z mojej, ale ide o starších ujov a tety, ktorí možno ani na svadbu neprídu. No a taktiež na Orave je krásna príroda, ale však na zahodenie nie je ani v Považskej :D no a pytačky si už svokra predstavovala kadejako, čo už nebolo moc s mojimi snami, takže aj z tohoto hľadiska je lepšie rodisko nevesty :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?