Svadba v Martine

Ahojte, chcem sa spýtať, či máte niekto skúsenosti so svadbou v Martine alebo v blízkom okolí...Lebo my chystáme svadbu a nevieme, kde by bola taká najlepšia sála, obsluha, výzdoba...Prosím, poraďte, aké máte skúsenosti... Vopred veľmi pekne ďakujem za každú radu :-)
Odpovedať
Hotel Lesník Turčianske Teplice. odporúčam. veľká sála, super obsluha, perfektné kuchárky. Veľká spokojnosť :-)
Odpovedať
Záleží v akej cenovej kategórii sa chceš pohybovať...My sme sa rozhodli pre hotel Victoria, ešte bol vo výbere hotel Turiec. Zažili sme svadby aj inde, ale nič nespĺňalo naše predstavy o svadobnom servise, obsluhe, jedla...Ale každý má tie kritéria nastavené inak... :-) Ale z pohľadu hosťa ti môžem zreferovať - hotel Luna, hotel Turiec, hotel Victoria, hotel Impozant, sála na Kollárovej ulici pri odbočke na Ľadoveň (neviem ako sa to volá)... 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Poznám všetky saly v Martine a okolí kde sa robia svadobne hostiny, mám nafotené v katalogu každy vhodný priestor na svadbu, rôzne vyzdoby, dekoráciu, rozmiestnenia stolov, parket.....Viem poradit, ukazať, prip. navrhnuť podla Vašich predstáv najvhodnejší priestor na Vašu svadbu s ohladom na ubytovanie, parkovanie, prirodu, komfort, welnes, pristup personalu alebo finančne možnosti. Zakladne info sú v mojom fotoblogu, ovela viac osobne ak treba stačí zavolať som z Martina! Mám k dispozícii kontakty na zodpovedných, vieme dohodnúť prip. stretnutie alebo obhliadku konkretnej miestnosti.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
@lajlilinka a co vravis na en hotel luna
Odpovedať
Profilova fotka
@tanusha8 Kaštiel Mošovce
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@tanusha8 Turčiansky dvor v Košťanoch nad Turcom - spokojnosť
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte no my chystame tiez svadbu.A rozhodli sme sa pre Kastiel v Zaturci.Po obhliadke nas oslovil.Dufam,ze bude fajn.Pocula som chvali aj na Hotel Piatrova aj na Turciansky dvor.Len nas bude tak do 50.Takze mam postaci ten Kastiel.
Odpovedať
Profilova fotka
@petrusanka Ahoj, tiež plánujeme svadbu v MT a zatiaľ sme nič vhodné nenašli, prosím Ťa aká je kapacita v Záturčí? Nás bude medzi 80-90 :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@matilda1981 Ahoj pre tolko ludi ti neodporucam.Sala nie je taka velka.My mame 50 ludi a uz nam povedali,ze je to tak akurat.Ako zmesti sa tam tolko ludi,ale nesedeli spolu,boli by roztruseny po viacerych miestnostiach. a to nie je dobre :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@petrusanka Ďakujem za info :-) ešte jedna otázka, nech tam nejdem zbytočne, je tam priestor na stan? Podľa fotiek na nete sa takmer nič nedá zistiť :-).
Odpovedať
Profilova fotka
@matilda1981 fuha no ak myslis na obrad vonku ?tak oni to maju urobene na terase. A Nie v priestore na zahrade.Ale je tam priestor.Zahrada je velka :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Vdeli by ste mi poradit nejakeho DJ za rozumnu cenu do 300e - svadbu mame v Turc. Dvore. Dakujem
Odpovedať
@nataska2 skus napriklad DJ Tibor Bossinim ake chceš pošlem kontakt
Odpovedať
Dj Timčo Mokrý www.ptsound.eu Maximalna spokojnosť a najlepšia cena
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
V kastieli Zaturcie sme organizovali nasu svadbu a okrem krasneho prostredia, chutneho jedla a romantickej atmosfery nas zaskocilo par neprijemnych veci: 1. museli sme doplatit rozbite pohare a prasknute pokrievky na teply bufet (za dva pohare a dve pokrievky nam zauctovali 20 euro), 2. nebola k dispozicii poriadna chladnicka, len taka mala na torty, co je v lete fakt problem, 3. personal neodlozil nas nocny bufet do chladu, takze rano sme 2/3 jedla mohli rovno vyhodit, 4. hostia sa stazovali na studenu polievku (bolo nas len 40, takze s teplotou polievky by problem byt nemal) 5. ako nevesta som si musela doniest tanier na rozbitie (usmevne, ale este som to nikde nepocula...) . Na druhej strane atmosfera je v kastieli ocarujuca, takze oranizaciu svadby v kastieli urcite nelutujeme, ale dalsiu akciu v kastieli by sme si rozmysleli.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?