Svadba v Malackách a okolí. Kde je dobré miesto?

Profilova fotka
Nevestičky, ktoré z Vás mali svadbu niekde v okolí Malaciek, na Záhorí, poraďte priestor na svadbu pre 40-50 ľudí :) Nemali ste náhodou niekto svadbu v Zámockej rešturácii? - rada by som videla nejaké fotky, ako to vyzerá vyzdobene.. Alebo čo hovoríte na Otto ckub v Kuchyni? Aké sú tam cca ceny na osobu? Ďakujem za každú radu, či pripomienku :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj,ja mam svadbu v malackach v hoteli atrium teraz v septembri
Odpovedať
Profilova fotka
v Atriu má svadbu sestra môjho drahého, konkrétne 12.9 :) a rozmýšľali ste aj nad niečím iným, alebo ste hneď chceli Atrium? :) Prajem veľa šťastia a nech Vám svadobný deň výjde podľa vašik predstáv :)
Odpovedať
Profilova fotka
my mame teda tyzden po nich :-) my sme hladali este v okoli skalice ale vyhralo atrium preto lebo bude vela ludi potrebovat noclah. Ja som planovala ze tam pridem mrknut na tu svadbu tyzden pred nami len na chvilocku ze ako budu mat stoly...nevies kolko bud mat ludi?
Odpovedať
Profilova fotka
:) oni budú mať guľaté stoly, len tuším ešte nevymysleli usporiadanie, a budú mať okolo 50 ľudí :) A vy koľko budete mať? Poprípade Ti môžem poslať hneď potom foto, ak by Ti to nevyšlo, hm? :) A vy ste zo Skalice? No my práveže nocľah nebudeme potrebovať, keďže moja rodina je z BA a zo Záhoria a snúbencova taktiež :) Ale veľmi sa mi páči Karpatský dvor v Lozorne, vyzerá to úplne krásne :) Lenže za prenájom kongresovej sály na 12 hod chcú 22 000 sk, čo je hrôza, keď ešte aj jedlo a všetko... Ale možno keď sa tam svadba robí, tak to nevychádza toľko... Alebo aj ten Otto club v Kuchyni vyzerá celkom fajn, tak neviem :)
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mat ovela viacej ludi asi 100 cize bude obsadeny cely hotel aj saloniky. Neviem ako to vyzera v lozorne ale treba sa pytat vacsinou ak beries stravnu jednotku tak nechcu za prenajom saly,treba si to zisti. drzim palec
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby, neviete kde v okolí MA sa dá fotiť v interiéry? Svadbu mám až koncom októbra tak hľadám náhradné riešenie pre prípad zlého počasia... Moja fotografka nemá ateliér, tak ak by vás niečo napadlo prosím dajte vedieť, budem rada každému nápadu.
Odpovedať
Profilova fotka
a kde sa planujete ist fotit v exteriery,ja som dopocula ze vraj zamocky par je uzavrety koli smrsti tak mam teraz dost stres,ze kde sa da este fotit v malackach a okoli kedze to nepoznam
Odpovedať
Profilova fotka
Humba - malacký park už uzatvorený nie je, už ho znovu otvorili, ale je tam dosť popadaných stromov, aspoň čo som videla.. jej, to budete mať veľkú svadbu - 100 ľudí :) nech vám to výjde, držím palce a teším sa na fotky:) Ozaj, Karpatský dvor v Lozorne, ktorý som veľmi chcela svadby nerobí, ale zapáčil sa mi Hotel Stupava, vyzerá to fajn, je to na polceste medzi MA a BA, teda uvidíme :) Zuzka - Skúste sa opýtať niekoho na mestskom úrade, či Vám nepovolia fotenie vnútri zámku, to by mohlo byť pekné podľa mňa :) Hoci je to rozbúrané, ale počítam že krásne zábary by sa dali spraviť vnútri - napr pri oknách, z balkóna, na chodbách :) Alebo priestory zámockej reštaurácie - teda vonkajšok, majú prístrešok a vyzerá to veľmi pekne.. Alebo ma napadá kostol františkánsky, vnútro je veľmi pekné (aj miesta, kam sa normál nedostanete), poprípade na fare tam (vnútri, ak by Vás pustili). Chodila som tam na gymnázium, poznám to tam, je tam dosť miesta na fotenie (ak by Vám dovolili)..
Odpovedať
Profilova fotka
wera....si si ista? lebo vcera to len hovorili v radiu. inak super rady na fotenie mas. nevies ci sa da ist ja do vnutra toho kastiela v zamockom parku? a ta zamocka restauracia je kde?
Odpovedať
Profilova fotka
No bolo to uzatvorené dlho, ale už cez víkend to otvorili... Dnes pôjdem okolo, tak dám vedieť, ako to vyzerá a hlavne či to je otvorené :) Fotenie, to je moja radosť a vymýšľať miesta, to k tomu patrí - som rada, že sa páči :) Do vnútra si tuším treba vybaviť vstup, neviem isto, či Vás pustia, ale snáď hej, spríístupnené to bolo na 1.mája, tak sa tam dalo chodiť :) Za opýtanie nič nedáš, tak skús na tom mestskom úrade, či je to možné :) A zámocká reštaurácia je v zámockom parku, smerom k mestu (úplne pri vstupnej bráne). Hneď kúsok je aj taký "country" podnik, nespomeniem si ako sa volá, ale aj tam vnútri by to mohlo celkom fajn vyzerať :)
Odpovedať
Profilova fotka
hej uz viem kde je ta restika a nemas nahodou nejake svoje foto ako to vyzera v tom kastiely z vnutra? ak to bolo spristupnene na 1 maja tak to by nam mohli dovolit ved to je svadba a som videla ze existuje taka zbierka na kastiel tak by sme prispeli a hadam by nas tam na chvilu pustili... budes strasne zlata ked tam mrknes a das mi vediet...joj ako sa ti odmenim :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Co sa tyka fotenia vonku, tak by som odporucila Svadobnú záhradu v Zohore, videla som odtial fotky. Najlepsia kamoska sa tam fotila. Svadbu mali koncom augusta, mali krasne slnecne pocasie a fotky su tiez velmi pekne. Ja zvazujem tiez tuto moznost ale neviem ci to bude realne, pretoze moj nastavajuci je z okolia Trnavy, ja zo zahoria a este nevieme kde bude svadba, ci u nas alebo u zenicha a asi by sme to nestihli z casoveho hladiska fotit sa na zahori, potom sa zenich vratit spat do Trnavy, zobrat svadobcanov a opat prist na zahorie, no jednoducho dost komplikovane.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
v malackach mozem odporucit ninafoto, su odtial a ich praca sa mi pacila
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
Ahoj dievcata. Moze mi prosim niektora z vas odporucit hudobnu skupinu z Malaciek a okolia? Moja predstava je, ze by mali hrat ludovky, moderne aj klasicke odrhovacky, poznat svadobny tradicny program a pomahat ho riadit druzicke a pocas prestavok musi hrat hudba z reprakov (nesmie byt pocut trieskanie priborov o taniere). Budem neskutocne vdacna, ak mi poradite nejake typy a kontakty do mojej internej posty prosim.
Odpovedať
mmartinka, ty máš snimi skúsenosť?
Odpovedať
lan, s ninafoto mame iba dobre skusenosti. Svadbu sme mali 22.08.2009. Fotili sme sa vonku. Vybavili sme si vstup do kastiela v Moravskom Sv.Jane, nakolko zamocky park v Ma bol v tom case este zavrety. Vznikli uzasne zabery, s ktorymi sme maximalne spokojni. Pri foteni bola super zabava. Vela sme sa nasmiali. Su to fakt profesionaly. Uplne sme zabudli na tremu. Obaja sa neradi fotime, ale po tomto foteni, sme uplne zmenili nazor. Ak by si chcela nejake blizsie info, daj mi vediet cez internu postu. Rada sa s tebou podelim o zazitky.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
ahojte...neviete o nejakom DJ v okoli MA a okoli aj referenciami? info do posty pls :) Dik
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahojte, mohol by nam poradit niekto kreativneho fotografa, velmi pekne dakujeme,:o)
Odpovedať
Profilova fotka
rutynka - poslala som ti IP :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali v penzione Zuzana, ale neviem, ci to tam este funguje, skor nie :( a fotili sme sa v tej zahrade v Zohore, je tam krasne a dobry, priam vyborny je fotograf pan Bartalsky, alebo pani Silvia, robi v cervenom obchodaku, nejake foto tam je. Ale viem, ze obaja su dobri. Pan Bartalsky, dufam, ze to meno pisem spravne fotil aj nas a ozaj kvalitne.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte baby, prosim vas, ktora mi vie poradit nejaku dobru kapelu z okolia malaciek a tiez fotografa? pls odpoved cez postu Dakujeem!!!
Odpovedať
Ahojte kočky, 11.6.2011 mám svadbu a zatiaľ nemáme fotografa. Viete mi niekto poradiť nejakého dobrého v okolí Malaciek? Veľmi vám ďakujem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
ahojte, viete mi poradiť niakeho fotografa ktorý robí kreatívne fotky??:)))
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@linda1405 skus daniel laffers najdes aj jeho stranku ak si to das do googlu aj mi si ho asi objedname a kde a kedy mate svadbu ak sa smiem spytat?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?