Svadba v LR Gastro v Lednických Rovniach. Mali ste?

Profilova fotka
Ahojte, nájde sa tu niekto, kto mal alebo bude mať svadobnú hostinu v reštaurácii LR Gastro v Lednických Rovniach?
Odpovedať
@okana13 Ahoj, ja som odtial. Bola som tam uz na svadbe :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mishkab jééé, to som rada, že sa niekto našiel. Keď sme tam boli s mojim nastávajúcim kuknúť, priestory sa nám páčili. Termín sa nám podarilo náhodne zajednať vzhľadom na to, že väčšina ľudí hovorí, že to tam treba zajednať aspoň rok dopredu. Nám sa to podarilo asi pred mesiacom a svadba bude v júni. Stretla som sa len s pozitívnymi ohlasmi, čo sa týka stravy a obsluhy. Ako sa ti to tam páčilo a boli svadobčania spokojní? ďakujem
Odpovedať
Varia tam vyborne, to naozaj :-) Zrovna sme boli na oslave v sobotu a priniesli tam jedlo odtial a vsetkym chutilo. Staci sa pozriet okolo 12:00 kolko ludi tam cakava na obed :-D Sala je krasna, ked je vyzdobena a nie su tam ziadne stlpy takze sa dobre tancuje. Nemam co vytknut, nebudes sklamana.
Odpovedať
Profilova fotka
@mishkab Veľmi pekne ti ďakujem za názor, teraz som už kľudnejšia. Výzdobu si budem robiť sama s mojimi pomocníčkami (nejaké skúsenosti s tým mám) v červeno-bielej farbe. Tak snáď to dopadne na výbornú :-)
Odpovedať
@okana13 Urcite budes spokojna, inak by tam nebolo zajednane tak vela dopredu. Mala si stastie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mishkab To dúfam, že budem spokojná. A ty sa budeš vydávať na Maldivách? Nie je to veľmi ďaleko? To budeš brať všetkých svadobčanou so sebou? :-)
Odpovedať
Radi by sme na Mauriciu len tu sa to neda oznacit, tak som dala Maledivy. Hej, je to daleko a svadobcanov urcite tahat nebudem. Ved o tom aj ide, mat svadbu v sukromi, ale vsetko sa este moze zmenit. Uvidime, je este skoro. Zatial sme sa len zhodli, ze by to malo byt prvy polrok v roku 2012 a ze to nebude velka svadba.
Odpovedať
Ahoj, ja som odtial, tiez tam budem mat svadbu a uz asi na 5 svadbach som tam bola. Vzdy vsetko dopadlo super, priestrory su skvele a ta cena-paradna! Hor sa do toho ;)!
Odpovedať
Profilova fotka
@terez23 jééé, tak to sa veľmi teším a kedy máš svadbu?
Odpovedať
"az" oktober :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mishkab Hej, je to ešte ďaleko, ale snáď všetko dopadne podľa tvojich predstáv. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?