Svadba v Krásne nad Hornádom. Máte niekto skúsenosť?

Ahojte... Ak ma niekto skusenost s vybavovanim svadby v Krasne nad Hornadom pri Kosiciach, rada by som poprosila o nejake informacie.... budem tam mat buduce leto svadbu ale zial az dodatocne sa ku mne dostavaju zle spravy.... :-( budem rada ak niekto napise hoc ake info.... dakujem
Odpovedať
ahoj zaknaj....ani ma nestras.ja tam mam tiez v lete svadbu a nepocula som na nich nic zle.je pravda, ze asi pred pol rokom som zacula, ze maju nejake problemy so susedmi, ale vsetko je teraz ok.co zle si pocula?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby ja tam mam svadbu 20.06.09 a zatial sme s nicim nemali problemy,stretli sme sa s obidvoma prevadzkarmi a po stretnuti oboch sme mali velmi dobre pocity. Hoci aj ja som pocula od kamosky, ze napr.zaplatili za vyzdobu o nejakych 400sk viac ako mali ale inac ze sa citili dobre a vsetko prebehlo ok...
Odpovedať
carmen dam ti vediet ako to dopadlo.ja sa vydavam o tyzden skor....neviem ci je to pravda, ale pocula som, ze napriklad za polovicnu porciu za jedlo neuctuju normalne polovicku, ale napriklad kej jedna porcia stoji 800 tak polovicna 550...neviem ci je to pravda
Odpovedať
ahojte baby mozem sa pridat ku konverzacii s vami. ???? len vas chcem vyviest z omylu ktory ste poculi. my sme mali svadbu v restauraciii rubin v krasnej a musim vam povedat ze sme boli nesmierne spokojny a co sa tyka ceny bolo to tak ako sme sa dohodli , personal velmi mily . krasna vyzdoba , a majitelia velmi prijemny a spravny. nedavajte na reci inych skuste sa presvedcit sami. ja som mala tu skusenost a nemozem povedat ani jedno zle slovo. aj ked som pred svadbou kecala s kamoskami a povedali ze tak a tak. a co sa tyka cien okolo 800 sk bola stravna jednotka plus vyzdoba a personal . a martinka9 nie je pravda lebo detska porcia bola lacnejsia ale len z hl. jedla. deti mali 100g davky. naozaj nemas sa coho obavat . mozem len a len odporucat. :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
Ahojte! ja som tiez pocula velmi zle chyry...aj ked sa mi to tam paci...berme to tak, ze krasna aj ked je to cast mesta, je to vlastne ako dedina...a vzdy je to vlastne len v kulturnom dome, aj ked je to tam naozaj velmi pekne...Dokonca uctuju aj cenu za pripitok pre mladomanzelov pri vstupe...treba si davat velky pozor...ale zase pozor si musite davat vzdy, taka je doba...
Odpovedať
ahoj veronika 2007. nam ziaden pripitok neuctovali , to bol gratis. neviem ale nazory ludi su rozne. ale mam velmi dobru skusenost s restauraciou rubin v krasnej. netreba davat na nazory inych ale ist osobne a dohodnut sa. o tom to je baby.
Odpovedať
podla mna to, ze sa uctuje za pripitok, nie je nejaky vazny problem. Dolezite je, aby bolo jedlo dobre, aby tam bolo cisto a pekne. Ja som pocula pozitivne skusenosti
Odpovedať
mas pravdu emilyz , ja si myslim ze to je najmensi problem , vsak ale nie oni osobne si ludi s tym ze robia privitanie s pripitkom si samozrejme vazia tych ludi a nam sa to velmi pacilo a neuctovali nam to vobec. a este sa s nimi da dohodnut na cene ak nepotrebujete papier. fakt super.
Odpovedať
kto mal svadbu v krasnej?chcela by som vidiet nejake fotocky :-)
Odpovedať
anicka dakujem za pozitivne spravy :-) ... tie zle veci som pocula uz davno a ked ti mam pravdu povedat, vobec sa uz neobavam...chystame sa tam ist dojednat menu a opytam sa ako to je s detskymi porciami.a co sa tyka pripitku, vsade je to individualne.ja pracujem ako casnicka a obsluhovala som uz strasne vela svadieb a zalezi od mladomanzelov, ci chcu pripitok, ci chcu rozbitie taniera a podobne...anicka kedz si tam mala svadbu? :-)
Odpovedať
minuleho roka sme sa brali v septembri trinasteho. fakt bolo super jedlo chutne , personal zlatucky a proste citili sme sa tam velmi dobre ,a co som mala aj rodinu z ciech boli ohromeny. fakt to vedia pripravit velmi pekne vsak baby pozrite si ich stranku www.restaurantrubin.sk maju tam popisane vsetko , kolko stoji svadba , fotky atd. :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
ja som si tu stranku uz pozerala a bnola som tam aj osobne
Odpovedať
Článok sa načítava...
martinka ja si myslim ze budes spokojna a bude sa ti ta svadba urcite pacit. vydavas sa iba raz tak si to treba naplno uzit a prezit. ja som bola v rubine a boli sme naozaj uprimne povedane so vsetkym spokojny. len sa treba o vsetkom dojednat a majitelia si ferovi tak ze nemaj obavy. drzim palce nech ti to vyjde. ppapapa.
Odpovedať
dakujem anicka....
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, baby je tam urcite fajn, a netreba zas celkom davat na keci inych, kazdy sa musi presvedcit sam, a co sa tyka detskych porcii tak sa plati 75% z ceny, co si myslim ze je vsade,ja sa tam velmi tesim.... 8-)
Odpovedať
netreba dat na reci inych, ale je potrebne dopredu si vsetko zistit, ved predsa chceme, aby to bol najkrajsi den v nasom zivote...
Odpovedať
mate pravdu baby , je potrebne si vsetko zistit preto je najlepsie sa pret tym osobne porozpravat. vsetko je o komunikacii. ale majitelia su zlaty ludia. drzim palce.
Odpovedať
carmen uz si tam bola dojednat menu a farbu vyzdoby?
Odpovedať
Profilova fotka
Nie este nebola, chystame sa az ked sa vrati brat z Prahy,( mozno koncom marca alebo az v aprili) ,pretoze on tiez pracuje v takej oblasti, a bude vediet nam poradit. A ty si uz bola??? ;-)
Odpovedať
este som nebola, ale tiez sa chystame niekedy v aprili....trosku sa bojim, ze budem vymyslat lebo aj ja aj buduci manzel sme casnici.on v tom momentalne uz nepracuje,ale ja ano :-)
Odpovedať
Nejaka nevesta co mala svadbu v Krasnej?
Odpovedať
Ahojte dievcata....dnes som sa docitala, ze jedna nevesta nebola spokojna s obsluhou, ale vsetko ostatne bolo ok
Odpovedať
No dievcata, bola som v Krasnej dojednat menu a vyzdobu a vsetko sa mi zda byt v uplnom poriadku...Prevadzkar bol dokonca velmi mily a ustretovy s mojimi poziadavkami :-)
Odpovedať
no ja som bola na tej svadbe a ano obsluha nic moc, ale ked zavriete oci tak to ide:-D
Odpovedať
myslim, ze som bola na inej svadbe, ktora bola v Krasnej, ale inak sala pekna a velka dobre sa tancuje ;-) aj vyzdobu mali peknu :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
je tu este niekto, kto tam mal svadbu?nejake nove skusenosti?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
a ôžme si spraviť aj sami vyzdobu? alebo robia to len ich ludia
Odpovedať
Profilova fotka
arcanea aj tam idem teraz na ples a chcem mat tam tiez svadbu
Odpovedať
Profilova fotka
mozem povedat ze ples tam užastny som velmi spokojna zo salou
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?