Svadba v Klube RVS Studené - máte niekto?

Profilova fotka
Ahojte baby, chcela by som sa spýtať či niektorá z Vás nemala alebo nebude mať v blízkej dobe svadbu v Klube RVS Studené. Chcela by som vedieť nejaké čerstvé info alebo pikošky o sále, strave, obrade a ak by bolo možné aj o nejakej cenovej ponuke ak by ste mali. :-) ;-) Ďakujeeeeeeeem ;-)
Odpovedať
ja som dostala takuto odpoved od jednej nevesticky tuto... Orientačné ceny služieb: - svadobný catering na 1 osobu ( Welcome drink, prípitok, svadobné menu, večerný bufet a po polnočný bufet ) v hrubom odhade od 50,- € - po záväznej rezervácii termínu vašej svadby a uhradení zálohy (1 000,- €) Vám vypracujeme kalkuláciu na daný počet osôb - prípadnému vegetariánovi pripravíme jedlo podľa jeho želania (vegetarián, vegan, celiatik...) - nápoje na 1 osobu a celú svadobnú hostinu cca 15,- € / účtuje sa podľa skutočnej spotreby - prenájom priestoru „Zimnej záhrady“ je v cene 990,- € do 2. hodiny rannej, následne sa za každú hodinu účtuje 110,- €. Pre platcov DPH sa k tomu účtuje 20% DPH. Ak je potrebné, máme pre Vás k dispozícii aj ďalšie priestory na využitie pre vaše potreby. - upratovanie miestnosti je v réžii klubu, klient si likviduje iba svoje donesene veci - vlastný tovar bez poplatku: zákusky, torta, slane pečivo - vlastný tovar za poplatok: víno – za korkovné 2,99 €/0,75 l fľaša - vlastný alkohol je povolený za korkovné 20,- €/0,75 l fľaša - ubytovanie pre Vás ponúkame v štyroch dvoj postelovych izbách za cenu 96,00 €/ izba a dva apartmány za cenu 192,00 €/ apartman - v záhrade kaštieľa, ako aj v interiéri je možný aj civilný svadobný obrad, ktorý zabezpečuje matrika OU Most pri Bratislave kontakt: 02/4595 1215, poplatok za sobáš spojený s hostinou (príprava obradného miesta) klub RVS účtuje 50,- € bez svadobnej dekorácie, na matrike OU si poplatok účtujú zvlášť - svadobne fotografovanie – použitie priestorov ponúkame pre Váš svadobný deň grátis - výzdobu priestorov môžeme zabezpečiť my, alebo môžete si ju urobiť so svojimi dodávateľmi. Od nás je v cene základný inventár: obrus, stoličková obliečka bielej farby , plátený servítok a gastro inventár - zvieratá do klubu nemajú prístup - ohňostroje a lampióny šťastia sú u nás zakázané, nakoľko sa klub nachádza v letovej zóne - koridore, kde už nízko pristávajú lietadlá
Odpovedať
Profilova fotka
@mishka08 Dobrý den, my sme mali výzdobu v RVS v Studenom.
Odpovedať
Profilova fotka
@hyperzuzik ďakujem za super info, presne takéto niečo som potrebovala ;-) ;-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@brilliantagency ďakujem za foto... ;-) ;-) a vedeli by ste mi aj poskytnúť nejaké info aj ohľadne spokojnosti, čo sa týka celej organizácie svadby? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý den, no my sme tuto salu zdobili uz vyše dvoch rokov. Ale ako si dobre pamatam tak viem , ze za prve je to velmi krasne miesto na svadbu a obradne miesto sa da kludne zvolit aj u nich vonku pri fontanke. :-) Miesto je to velmi krasne. Pokial viem nevesta nemala ziadny problem sa dohodnut s prevadzkarom vsetko prebehlo ako malo. A aj jedlo im velmi chutilo. Boli velmi spokojni :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@brilliantagency ahaaa.. Dakujem za info 😊 Mate aj vy nejaku web stranku kde by som si mohla pozriet Vasu tvorbu? 😊
Odpovedať
Profilova fotka
Web stranku este nemame... Ale sme na fb ako brilliantagency :-) poslala by som Vam link, ale som na telefone a neda sa mi to... Urcite nas najdete... Ak vy ste mali ake kolvek otazky ohladom vyzdoby, vizaze, dj, osvetlenia, zakuskov candy baru kludne nam napiste email.
Odpovedať
Profilova fotka
@brilliantagency sme z Dolian okres Pezinok :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@brilliantagency Ďakujem Vám za info. Určite si Vás na fb pozriem :-) ;-)
Odpovedať
Ahojte, asi mi neviete dať info aký je priemer okrúhlych stolov v Studenom, 180 alebo 200 cm? :) Ďakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?