Svadba v Kaštieli Záturčie. Podeľte sa so skúsenosťami

Profilova fotka
Ahojte nevesticky, neviete nahodou o niekom, co mal svadbu na tomto mieste? Alebo niake podrobnosti? Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj.Ja som tam svadbu nemala...mali sme tam krt..a bolo to tam úplne super.krásna výzdoba a vo všetko nám vyšli v ústrety..Za salu sa neplatí, zmestí sa tam max. 70 ľudí, ale skor tak 60 by som povedala.Dobré papanie, ale je trošku drahšie...Ak by ťa ešte niečo zaujímalo, napíš IP ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Kesinka, ja som tam tiez nemala svadbu, ale poznam jednu babu, co ju tam mala a boli spokojni.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Je tam aj dost miesta na tancovanie,v pripade,ak by tam bolo 60 hosti?
Odpovedať
My tam budeme mat svadbu 15.5.2010. Budeme mat cca 50 ludi, bude to na poschodi, kde je to akurat pre takyto pocet,ale kolegyna tam mala svadbu zhruba pred 3 rokmi a mali tam okolo 100 ludi, takze mali rezervovany cely kastiel - prizemie aj zahradu inak zatial to vyzera perfektne - super pristup, trendove menu, stylova vyzdoba a budeme tam mat aj obrad
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Akja, urcite budes spokojna, my sme tam mali svadbu uz skoro pred dvoma rokmi a stale si hovorime, ze by sme si ju tam este zopakovali :-) jedlo super, pristup super, prostredie super, krasna vyzdoba, proste super. Uzite si to a nenechajte si to nikym pokazit, super zabavu prajem ;-)
Odpovedať
a teraz som si vsimla,ze uz vlastne mate po svadbe x-) tak dufam,ze bola super, tak aspon info pre ostatne rozhodujuce sa nevesticky
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
ajojte, a viete mi prosim povedat, kolko ste platili za svadbu na tom kastieli? dakujem velmi pekne za info. poslite mi ho prosim kludne do IP . dakujem kocky :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte. ja by som tam tiez chcela mat svadbu. nas jediny problem je v tom, ze nevieme ci tam je dostatocne velky parket pre 50 ludi, pretoze my vsetci vela tancujeme. neviete mi povedat ako to je? dakujem ;-)
Odpovedať
baby, prosim.. kto ste tu mali svadbu.. napiste co najviac info. kolko ludi ste mali, kolko trval obrad, pripadne kto vas oddaval, kolko stal obrad.. rovnako info o zabave, kolko ste cca platili za osobu, za fotenie.. kludne IP. dakujem moc.
Odpovedať
Profilova fotka
@medi Ahoj ja som tam nakoniec svadbu nemala ale dala som si tam vypracovat cenovu ponuku na hostinu pre cca 40 ludi. Ak chces mozem ti to poslat do mailu :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
@girl177 Ahoj, viem že sú to už 3 roky, ale nenašla by si niekde ešte tú cenovú ponuku čo ti poslali z Kaštieľa Záturčie? Tiež uvažujeme či tam mať alebo nemať svadbu a nejako sa nemajú k zaslaniu ponuky... Tak by som len orientačne chcela vedieť či je to v našich finančných schopnostiach tam mať svadbu...:) ak nájdeš, tak pls pošli na jana.lintnerova@gmail.com Ďakujem
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?