Svadba v kaštieli v Čereňanoch

Prosím baby, aké máte skúsenosti? (úroveň, jedlo, zábava,...) Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
to by aj mňa zaujímalo...ale akosi sa nikto nechytá :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte. My sme mali v Čereňanoch iba sobáš a po sobáši fotenie. Celkovo sme tam strávili asi 2-3 hodinky a bola to najlepšia voľba akú sme mohli urobiť. Prístup majiteľa a personálu je úžasný. Všetko bolo do poslednej bodky tak, ako sme sa dohodli. Mali sme malé občerstvenie, šampanské a nealko. Cenovo je to vyššia kategória ale my neľutujeme. Vďaka nim sme sa tu my aj naši hostia cítili výnimočne a o to nám išlo. Čo sa týka zábavy a celej hostiny, tak sú nevesty veľmi spokojné. Takže my vrelo odporúčame! :)
Odpovedať
Profilova fotka
afrodita v cerenanoch je asi top na okoli.. ..bola som tam na svadbe kamoske, nepocula som na nich jedno zle slovo (a to bola polovica hosti narocni anglicania).. ...a zenili sa tam aj martin skrtel, branko radivojevic a kopec dalsich nasich sportovcov :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahojte my sme mali svadbu v kastieli v Cerenanoch a bola uplne skvela...od zaciatku az po koniec. Vyborne jedlo, skvely personal,organizacia, proste vsetko super. Majitel kastiela p. Filo nemal s nicim najmensi problem, so vsetkym nam vysiel v ustrety a vyvolal v nas naozajstny pocit vynimocnosti :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Ahojte aj my rozmyslame mat svadbu v cerenanoch len neviem vobec ake su tam ceny vie mi niekto poradit ako to tam chodi co vsetko su schopni zariadit a kolko asi priblizne by to stalo ked to chceme mat max pre 25 ludi. Dakujeeeem :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Zdravim Vas, ....ano mali sme svadbu v Cerenanoch u p.kuchara Fila. Poviem Vam len tolko, ze na taky "super" kasiel je to len podvodnik, cely p.Filo!! Ked sme prisli....akurat odchadzala svadba, co bola pred nami. Ked som si prezrela vyzdobu, boli pouzite kytice, ktore tam zdobili svadbu pre nami, cize "pouzite", ale samozrejme zauctovane nam, ako "cerstve" v plnej sume! Pripitok a reci okolo toho boli v poriadku, sice nam p.Filo "doporucil" vypustenie holubice za cenu, ked som si zistovala v Cerenanoch, ze by sme vypustili aj krdel, cize za jednu holubicu si p.Filo uctoval 50,-eur, takze do vzduchu vyletelo 100,-eur. Bezna cena je cca., ani nie 20,-. Predjedlo bolo fajn a celkove stolovanie, co ma "dojalo", bol ten stan, ako poviem Vam, ked mam mat svadbu, tak urcite nie v stane, ako nejaka hipisacka a este nam uctoval +600,- eur za stan!! Moj dojem na p.Fila je, ze je to len super kuchar - prezleceny za super podvodnika, co taha z ludi peniaze. Bolo mi az do placu, ked sme odchadzali a este nam drzo povedal, ze nasi svadobcania si dali vino pri bare za 50,-/flasa a ked sme dodatocne zistovali, ze kdo - nikdo o nicom nevedel a danych "flias" bolo asi 5ks!! Takze taky ja mam dojem z nasho "TOP" kuchara na Slovensku - hamba, nic ine!! Jasne sme p.Fila dopredu upozornovali, nech neprekroci nas "dany" rozpocet, ale nakoniec nam douctoval a to s usmevom na tvari + 2.000,-eur, takze nas svadba vysla, ako dobre auto! Necudujem sa, ze nie je medialne znamy, lebo jeho zamer je len a len tahat z ludi peniaze!!
Odpovedať
@kurwa prepáč ale tvoj príspevok na mňa pôsobí veľmi tendenčne... 1. svadobnú výzdobu ste si nedohadovali vopred? ako sa potom mohlo stať, že predchádzajúci svadobčania mali totožnú výzdobu s vami? to by bola priveľka náhoda, ak by ste sa takto do bodky trafili do vkusu jedna druhej... 2. myslím, že do holubic vás nikto netlačil a ak by ste povedali nie, tak by sa celý zámok nezrútil. je myslím samozrejmé, že ak si nejakú službu obstarávam sprostredkovane napr. v hoteli, tak bude drahšia ako od chovateľa/veľkoskladu (ako príklad: ak si v hoteli vezmem z minibaru napr colu, tak je mi jasné, že jej cena nebude taká ako v potravinách pri hoteli ale cca 3násobne vyššia) 3. to, že bude svadba v stane ste asi vedeli dopredu, či ako ste si dohodovali svadbu, že to bolo pre vás také prekvapenie?
Odpovedať
Mne sa tam vydávala sestra. je to tam nádherné, len trošku boli nekompromisní (tketo víno máme, taketo jedlo a takto to robia a hotovo- bud chceš nechceš - možno sa nieco zmenilo. Jedlo bolo skvelé - až na to že o 23. zbalili druhý chod a kto si nestihol dať mal smolu. (vyhodili ho- inde ti to nabalia ak to nezješ) Oni majú svojho DJ - no to bola jedna veľka hroza - boli dvaja nezahrali skoro nič na želanie, keď sme ich prosili, aby zmenili štýl tak nereagovali a o 3 rano vypli hudbu a dovidienia. To sa mne osobne nepáčilo. Inak obrad bol užasný, atmosfera tiež, len tieto drobnosti.
Odpovedať
Baby, ja by som sa tam nevydávala, ako niektoré píšu, hodne drahý luxus, mne dodnes nechce sestra prezradiť koľko ju to vyšlo ale povedala, že keby sa vydáva, tak tam už nikdy. Ale koľko ľudí tolko chutí :-)
Odpovedať
@joudo noooo...len či ho vyhodili :-D Ja by som sa tam tiež nevydávala a mám to blízko.. A čo sa týka toho nočného príspevku, nehnevaj sa, osoba, to ako si sa nazvala?! Myslím, že všetko je na dohode... To ste si pred tým nedohodli podmienky? Kto si bude extra objednávať pri bare, sám si zaplatí? Čo to bola svadba "naslepo" a ty si prišla na hotové?! Tu ma máte a starajte sa?! Nejdem sa Fila zastávať, nech je aký je, ale svojím príspevkom si mu nepoškodila ani neurobila zlú reklamu, čo bol pravdepodobne tvoj zámer.. :-D Čo z toho bola pravda neviem..ale ty si z toho nevyšla ako víťaz.. @kurwa
Odpovedať
@zuska_bluzka Zdravim p.Zuzka, tak Vam - odpoviem: - kvetinovu vyzdobu sme si dohadovali popredu, lenze sme prisli o 1hod skor, a tym sa to cele ukazalo...., akurat premiestnovali "kytice" podla nasej dohody, takze sme videli, ako ich akranzuju presne tam, kde sme aj dohodli "vopred", ale nebojte, vedia o tom :-) ...myslim, ze na tom nie je nic zlozite...ak ste naozaj sikovna p.Zuzka :-) - ohladne holubic - nas naozaj nikdo "netlacil" to je pravda, ale bola povedana ina cena a zrazu bola "realna" cena. A samozrejme, nikto neriesi minibar, ani velkosklad a pod, ako pisete, - tazko to posudzovat, kedze ste nebola priamo ucastna p.Zuzka :-) - stan - dohoda bola, ze budeme v kastieli, ale nakolko sme sa "stredali" s inou svadbou /ktora sa im predlzila/, a praveze aj ich svad.hostina bola v kastieli, tak p.Fila napadlo, ze nas "zatial" da do stanu - a v stane sme aj zostali :-) - zaver - my nemame dovod ohovarat, iba piseme, co sa nam udialo u p.Fila - nic viac, nic menej. Preberat to z Vasho pohladu, ked len "akoze" si to predstavujte a pod., je dost onicom. :-) Krasny vikend p.Zuzana
Odpovedať
Článok sa načítava...
@kurwa ja len reagujem na to co si sama napisala(btw minibar a velkosklad sluzili len ako priklad obdobnej modelovej situacie) nerozumiem tomu, ze ak riesim svadbu zmluvou, preco si nou neosetrim vsetky pozadovane polozky a ich cenu a rovnako aj miesto svadobnej hostiny? A pre pripad ak nieco dopadne inak neziadam.zlavu z ceny alebo zmluvnu pokutu? Inak neviem ci tomu dobre rozumiem ale vy ste videli ako kvetinovu vyzdobu beru z predchadzajucej svadby a aj tak bola totozna s tou vami pozadovanou?
Odpovedať
@kurwa a na margo toho ze si len nieco akoze predstavujem mozem ppvedat len tolko ze na to aby bola referencia relevantna je castokrat potrebne si ozrejmit niektore detaily...
Odpovedať
@zuska_bluzka Zdravim Vas, ako citam Vase riadky, asi je zbytocne to tu dalej rozvadzat....zelam krasny den.
Odpovedať
@marienkakf tu sme neni na sutazi a nejde o vitaza a pod. - to je otvorena debata a mozem si tu pisat, co ja uznam za vhodne a nie to, co chces pocut TY :-) a spol. Ja som tam bol a ja velmi dobre viem, co sme sa dohodli a co sa splnilo! Nepotrebuje p.Filovi nic uskodit - skontrolujte si aj ine chaty a zistite, ze nemam jedina taky nazor!! Z Vasej strany je to len bla, blaaa.....
Odpovedať
@kurwa podľa mňa si riadne prečítaj, čo som napísala ja a prečítaj si, čo si napísal-a prvý krát ty..A prečítaj si to očami niekoho, kto nevie, ako to celé bolo :-) Ja som sa vyjadrila k tomu, ako si svoj názor podal-a, sformuloval-a...Nie k tvojmu názoru samotnému. Takto mi to prišlo, že vlastne si zlyhal-a ty sama/sám.. A už vôbec si nemyslím, že vieš, čo chcem počuť JA :-D
Odpovedať
@kurwa na tom sa zhodneme, s tebou je to škoda reči...
Odpovedať
Zdravim "marienka" a "zuska" - kedze mi do posty pisu podobne nazory, ako som uviedla, je zbytocne tu s Vami komunikovat dalej - strata casu. Ste len "dve" zaporne" a Vase pisanie je stale to iste dookola - urcite pisete priamo z Afrodity, ako mi bolo dnes napisane do posty! Takze nemam zaujem s Vami nadalej komunikovat. Krasny zivot Vam zelam!
Odpovedať
Ako...nemam slov! Niekto tu asi nepouziva rozum a logiku. Rozumies pisanemu textu?! Ja som sa Fila absolutne nezastala, mam na neho vlastny nazor, ktory tu zdovodnovat nebudem.. Poprosim, neurazaj ma!
Odpovedať
@marienkakf kašli na to, ona buď nie je reálna alebo nie je mentálne ok... múdremu neraď, silnému nedvíhaj...
Odpovedať
@zuska_bluzka aj mne to tak pride :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
My sme mali v Čereňanoch svadbu 9.8.2014. Svadba bola super na vsetkom co sme sa dohodli bolo zariadené. Boli sme tam už deň vopred. S pánom Filom sme si všetko prešli často sme tam chodili aj tam chodíme sa najesť. Nikto z hostí nemal absolútne žiadne výhrady všetkym sa páčilo. DJ sme mali vlastného ( ak by mal niekto záujem kontaktujte ma pošlem kontakt) bol naozaj super s tym nebol problém aj ked tu niektorí píšu že majú vlastného a nedá sa dohodnúť. Všetko čo sme chceli nám splnili. Finančne tak ako sme sa dohodli aj bolo jedine sme platili ešte za bar čo sa tam vypilo. Pán Filo je super človek dokonca sme sa tam spolu skamarátili. Čašníci sa tam o nás starali do piatej ráno kým neodišiel posledný hosť. A nerozumiem tomu ako tam mohli mať v jeden deň dve svadby?
Odpovedať
A mna by zaujimalo kolko vas ta svadba stala? a poprosila by som rozpisat kolko za co si uctoval. Dakujem pekne.
Odpovedať
Platili sme cca 9000€. Ale bar sme mali otvoreny cize mohli piť čo chceli a kolko chceli podavala sa tam aj draha whisky. A hostia spali v kaštieli plus v penzione nie vseci ale 7 izieb v kaštieli a dve v penzione. Inak by svadba stala 6000€. A to sme na ničom nešetrili a žiadny finančný limit sme nemali ani ho to nezaujimalo nejak ( nie ako inde tam hned pri dverach sa pytali kolko chceme minut) proste co sme sa na stretnutiach dohodli to platilo.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
manowar14 kolko hosti ste mali? :-)
Odpovedať
pán Filo má svoje kone, ktoré ťahajú jeho podnik a tie majú aj patrične podané kvalitné služby :) bežnému smrteľníkovi neodporúčam ... ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?