Svadba v Kaštieli Mojmírovce. Máte info?

Ahoj, môže mi niekto povedat nejake info o kastieli v Mojmirovciach? Dobre alebo zle referencie? Dakujem
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Ahoj, co presne by ta zaujimalo???
Odpovedať
Profilova fotka
My sme tam robili tuto sobotu svadbu vonku v stane. Ak chces mozem cez IP zodpovedat, aspon nejake otazky. Napis.
Odpovedať
Profilova fotka
Jediné čo sa mi na Mojmírovciach páči je prostredie parku. V lete je tam fajn. Miestností máš niekoľko na výber záleží od počtu osôb.Kľudne tam môžeš robiť svadbu i pre 150 osôb.Výhodou je i ubytovanie. Strava sa dá dohodnúť. Nedostatky : Potreboval by rekonštrukciu a ty poriadnu výzdobu aby to bola svadba tvojich snov aby to pozakrývalo všetky nedostatky. Rušivým dojmom na mňa pôsobia i všadeprítomné origináli obrazov, ktoré môžu mať umeleckú hodnotu ale do prostredia kaštieľa sa vôbec nehodia.
Odpovedať
Profilova fotka
súhlasím s nitriankou tam tie obrazy sa vôbec nehodia,skôr by sa tam hodili obrazy z doby ked sa ten kaštiel staval.ale ten luster nad schodami je super,len nech nespadne :-) ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ano park je tam skvely, no ale podla mna 150 osob tam nedas nijako inak iba do obrovskeho stanu.... maju tam taku salu co sa vola ze "kongresova" a byvaly zrebcin, ale podla mna ak nechces aby sa tam ludia totalne tlacili tak je to tak pre 70tich + kapela. krajsi kastiel je urcite v Malych Vozokanoch, ma ovela krajsiu vstupnu halu a vsetko je povodny hostiricky nabytok velmi pekne zladeny. samozrejme jeho nevyhodou je, ze ma dve miestnosti na sedenie kazdu tak na 60 ludi...
Odpovedať
Zaujimalo by ma aka bola ochotna obsluha, ci sa dalo dohodnut ze by sme si priniesli vlasne vino a zakusky. Kolko stal priblizne prenajom saly a kolko vychdzala asi vecera na hlavu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
SUhlasim s nitriankou - interier a vyzdoba nema logiku, je to take halabala, v jednej miestnosti najdes historicke obrazy, vypchate trofeje, vitraz aj moderne abstraktne umenie. Je to preplacane a bez logiky. Interier posobi na mna strasne gycovo a rusivo. A naozaj je dost osarpany... :-| A co sa tyka kuchyne - su "odbornici" na studenu kuchynu. Boli sme tam na firemnej akcii 3 dni a ani raz nebolo jedlo teple. Ked maju urobit viac rovnakych porcii naraz tak bohuzial nestihaju podavat teple jedlo...na stol nam prislo uz vsetko viacmenej vlazne. A kuchyna ako taka? Podla mna nic moc. A co sa tyka ubytovania - zvonku to vyzera celkom zaujimavo a honosne (aj ked osarpane) ale tie izby i ked su velike, tak dost o nicom. Najma kupelne v dezolatnom stave - hrdza, vodny kamen a sprchovaci kut v takom stave, ze na mna vypadla jedna sklenena tabula, ktora sa uz nedala naspat nasadit do ramu, takze ked sme sa sprchovali...bola iba provizorne opreta o otvor, ale voda aj tak striekala pomimo kutu a mokra bola cela kupelna. A tento problem mali vo viacerych izbach. No a na co este nezabudnem su dve noci na pristelku - ani oko som nezazmurila - poskladany pristelok vyzera ako gauc, ale vo vnutri sa skryva kovova "vojenska" konstrukcia s tak makkym a tenkym matracom, ze som sa tyzden spamatavala, tak ma bolel chrbat. Ale aby som len nehromzila - park je naozaj krasny a v lete tammusi byt nadherne (bola som tam v januari). A este je tam strasne super velikansky bazen - ten bol naozaj prijemnym relaxom. Ale pre konanie svadby asi nie je to najdolezitejsie. No, vzhladom na to, ze neviem ako to tam vyzera cez svadbu, nemozem to posudit z pohladu svadobneho hosta...mozno sa vtedy kuchyna snazi viac. Ale z pohladu normalneho hosta som sa vyjadrila vyssie...
Odpovedať
Profilova fotka
Mali sme svadbu v Mojmírovciach 05.05.2007. Môžem povedať že so všetkým sme boli spokojní. Pesonál bol veľmi ústretový a všetko vyšlo ako malo. Naša svadba sa konala v žrebčíne a mali sme cca 95 hostí. Čo sa týka priestoru bolo to úplne v pohode, v strede boli švédske stoly dookola samostatné stoly pre hostí. Mali sme Dja a aj živú ľudovú hudbu. Jediné čo sa mi nezdalo bola cena za aranžérske práce ,ktoré pre kaštieľ robí agentúra DARA. Dali nám rozpočet na výzdobu miestnosti 26.000,-, čo som skoro skolabovala. Nakoniec sme si našli super kvetinára Roba Bartolena, ktorý nám spravil výzdobu omnoho krajšiu ako sme mali pôvodne navrhované, nič gýčovité, živé kvety v zlato bordovej kombinácii , živé ikebany a kytice, pozadie za hlavným stolom a za zlomok ceny... Doporučujem. Ubytovanie pre hostí bolo priamo v žrebčíne, kde sme mali aj apartmán na svadobnú noc/ romantický/. Jedlo bolo fajn, mali sme servírovanú večeru, teplý, studený bufet a pečené prasiatko. Myslím, že to bolo dobré. Ako nevesta som toho moc nechutnala ale hostia chválili. Na žrebčíne sa mi páči aj umiestnenie, súkromie a aj skutočnosť, že priestory sú vhodné pre detských hostí /vonku sú preliezky, pávy, pieskovisko/. Keď je pekné počasie môžu si svadbu poriadne užiť. Keby som mala svadbu opakovať zvolím opäť MOjmírovce a určite nechcem robiť reklamu.
Odpovedať
No, musim sa priznat, ze zrebcin som nevidela zvnutra, takze neviem posudit. Videla som iba kastiel, takze vyjadrila som sa len k nemu. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, trochu sa zapojim aj ja. My sme mali svadbu 7.7.2007 a mali sme 115 hosti. V Malych Vozokanoch sme to mali rezervovane, ale nakoniec sme od toho odstupili, kedze az ku koncu nam povedali, ze vo vnutri sa neda fotit a uz vobec nie tocit video, lebo obrazy su vzacne. Keby to aj povolili, nechceli sme to potom aj kvoli tomu, ze su tam male miestnosti, sedi sa v dvoch oddelenych miestnostiach a v tretej sa tancuje. To ti rozbije celu svadbu a nikto nevie co sa inde deje. Mojmirovce sme boli pozriet tiez, lebo park je perfektny (aj sme sa tam fotili, lebo svadba bola blizko, v Polnom Kesove). Mojmirovce su fajn, ale na moj vkus dost zanedbane z vonka:-( Okrem toho ma nikto nepresvedci, ze medzi tie stlpy v zrebcine napcha 100 ludi, plus tanecny parket, DJa atd.... Ostatne miestnosti su pekne ale tiez nie na 115 ludi.
Odpovedať
Profilova fotka
Myslím, že čo sa týka priestoru v žrebčíne je to tak pre max. 100 hostí viac nie. Dosť záleží od toho ako sa stoly uložia . Kolega tam mal svadbu s 80 hosťami a stoly mal uložené v tvare U a bola to hrôza. Naši hostia boli rozdelení na 6 stoloch + v strede bufet. Nemala som pocit, že by to bolo nejaké preplnené. Som toho názoru, že aj veľa miesta a málo hostí nie je nič moc. Ľudia sa tam stratia..V pohode sa nám dalo tancovať a pomedzi stoly bežal aj "had"
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
Profilova fotka
neviem ci sa tu uz vyskytla taka otazka ale kolko sa v mojmirovciach plati na osobu? IP pls...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
prosim vas kto mal svadbu v kastiely v mojmirovciach v poslednej dobe, nerenovoval sa, alebo nezlepsil, ako citam niekomu sa nepacil zvnutra a ja som ho nevidela a narychlo zhaname miesto na hostinu, kedze si vybavujeme svadbu z UK.ake mate skusenosti... prip. ak by ste ,mali aj fotky zo svadby v albume bola by som vdacna...
Odpovedať
ahojte ...vie niekto poradit miesto na svadbu okres PD,PE??nieco ozaj pekne ..diki
Odpovedať
Profilova fotka
barbarella, napr. kastiel v Cerenanoch a pre dalsie tipy sa skus sa opytat v tejto teme: http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
baby...co v pripade zleho pocasia, daju sa tu robit fotky v interieri? treba ssa vopred objednat? :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
nevesticky.. ako to treba riesit s fotenim? treba sa objednat ked sa chcem v interieri fotit? prosim odpoved IP..
Odpovedať
Nevesticky :-) fotili ste sa niekto v tomto kastili? poprosila by som nejake rady a skusenosti? ci ano alebo nie?
Odpovedať
Ja som pocula, ze je kastiel prerobeny.. ale osobne som nevidela..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Ahojte, troska obnovim tuto temu :-). Chcela by som sa spytat nevesticiek, ktore mali, resp. budu mat svadbu v Mojmirovciach, ako to tam chodi s alkom, nealkom, prip. vyzdobou? Zabezpecuju to oni, alebo je mozne kupit si vlastne? A kolko priblizne stoji menu na osobu? Za vsetky odpovede vopred velmi pekne dakujem,.
Odpovedať
@vlaras ahoj, tak my tam mame v lete svadbu. plati sa 40eur na osobu, v com je prenajom, 1 nelako, kava, pripitok, 0,5l vina na osobu a 3 chody. nealko, alko, zakusky, ovocie si mozes priniest
Odpovedať
@pami2 dakujem za rychlu odpoved :-). A s vyzdobou je to ako? Vyzdobia salu oni, alebo aj to si mozeme urobit sami?
Odpovedať
@vlaras vyzdoba nie je v cene, takze bud si spravis ty alebo si najmas agenturu. uz ste sa definitivne rozhodli pre Mojmirovce? lebo my sme si salu v kastieli zajednali este v septembri a uz bolo dost obsadene...neviem ako je to so Zrebcinom, ale asi podobne ( my mame tu salu vnutri v kastieli)
Odpovedať
@pami2 ano, rozhodnuti sme definitivne, tiez mame rezervovanu velku salu. Len som chcela vediet, ako to chodi s tymito zalezitostami, ci a co mame pomaly nakupovat. Este raz velmi pekne dakujem za infosky.
Odpovedať
@vlaras v pohode, rada pomozem. uz vies ake menu idete objednavat? my by sme chceli veceru a potom svedske stoly
Odpovedať
@pami2 O konkretnom menu sme este nepremyslali, ale svedske stoly chceme tiez. Zatial musime doma zfinalizovat zoznam hosti a od toho sa bude odvijat vsetko ostatne. Ale teraz aspon viem, co mozem ocakavat.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahojte dievčatá, ja plánujem svadbu v Mojmírovciach na 20.6.2015. Vedeli by ste mi odporúčiť svadobné menu?
Odpovedať
Neviem či sa to tu už nachádza, lebo je to dosť obsiahla diskusia :) ale ja som tam bola pred pár dnami, a bohvie čo to nieje veru .... keďže naša svadba sa skladá z cca 80 ľudí tak by sme mali k dispozícii iba tú veľkú sálu vonku - tzv. žrebčín a tam je veľká nevýhoda v tých stojkách ... ostatné miestnosti, čo sú vo vnútri budovy sú OK. Cena cca na 80 ľudí 40-45 eur s tým, že alko/nealko/zákusky si môžeme doniesť..ale základ (prípitok, jedlo, základné pitie) si musíme vziať... A v žiadnom prípade sa tam nevojde viac ako 100 ľudí, pretože aj sama manažérka vravela, že toto je už moc, a ľudia nemôžu ani len tancovať a je to prepchaté..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@matadb ahoj Mata, chcem sa opytat, ci si nakoniec mala svadbu v mojmirovciach a ako este boli spokojni.. ? Ja som tam nikdy nebola, som z vychodu, ale svadba bude asi v strede SK, aby ani jedna strana nemusela dalejo cestovat. Je to tam naozaj ošarpané a gycova dekoracia, ako spominaju baby v komenntarok z 2007/2008? Budem vdacna za odpoved :)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?