Svadba v kaštieli Beladice. Aké máte názory?

Profilova fotka
čafte nevestičky! chcela by som sa spýtať či ste už boli na svadbe ktorá sa konala na zámku v Beladiciach alebo či ste tam už mali svadbu? my by sme tam mali radi svadbu 7.7.2007chcela by som od vás nejaké názory na tento kaštiel?dakujem
Odpovedať
1
2
8
A da sa to tam? to bude nadhera!!!!
Odpovedať
Moja znama tam pracuje ako prevadzkarka tak myslim ze to bude super. ;-)
Odpovedať
A kde sa to vlastne nachadza, pri akom meste??
Odpovedať
Pri Nitre
Odpovedať
Aha? tak to je od nas peeekne daleko...
Odpovedať
Ved to je ten zamok-hotel Tartuf, kde sa nataca Nevesta pre Milionara. Oslik, mame rovnaky termin, tak zbehni niekedy k nam do temy-7.7.2007, ak si tam uz niekedy nebola, lebo som Ta tam zatial nevidela.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj oslik, tak nanestastie musim ta trosku sklamat. Ja tiez som tuzila po svadbe 7/7/2007 v kastieliku v Beladiciach. Pre miesto som bola rozhodnuta. Beladice su naozaj idealnym miestom na svadbu, navyse servis a zamestnanci su velmi porfesionalni. Ak mas problem - "tak vlasntne nemas". Vsetko dokazu riesit. Tak som tam prisla a na istotu som si isla v juli zarezervovat 7/7/07. Naco mi povedali ze uz to je pol roka obsadene. Tak som sa z krvavym srdcom rozlucila s tymto datumom a zarezervovali sme dalsi mozny, ktory je tiez pekny lebo je 21/7/ - teda 3x7 =21 - ja som trosku zatazena na sedmicku. Navyse na 7/7 je aj cakacka. Niekto dufa, ze sa to uvolni. Cize podla mojho nazoru tento datum je mimo hry, co sa beladic tyka. Je iba na tebe comu das prednost, ci datumu alebo miestu cinu.
Odpovedať
Oslik, mali sme svadbu v Beladiciach a bolo super. Vsetci hostia boli nadseni, prostredie je velmi pekne, sluzby na urovni a jedlo bolo fantasticke. No a managerka hotela je mlada ustretova kocka, ktora Ti vie poradit, ale aj prijme Tvoje navrhy. Takze vrelo odporucam.
Odpovedať
Profilova fotka
No ja som im pisala uz 3 emaily, dostala som 1 odpoved z recepcie, ze moj mail posle tej koordinatorke, a uz to je viac nez tyzden. Tu na fore mi niekto dal email priamo na nu, a stale ziadna odpoved. Tak neviem ci jednoducho nemaju zaujem alebo co... Trosku som z toho sklamana, lebo co som zatial na nete videla, velmi sa mi tomiesto paci. My sa rozhodujeme medzi Bojnicami Beladicami.
Odpovedať
skus este pockat par dni, na buduci tyzden sa Ti urcite ozve managerka. Ona je v jednej osobe managerka hotela a koordinarka. Ja som s nou komunikovala cez internet a jej odpoved prisla tak po 3-4 dnoch. Chyba je v tom, ze nema zodpovedneho zastupcu a velmi vela veci riesi sama.
Odpovedať
Profilova fotka
čafte babenky,ja som túto témy otvorila tak dávno a nikto sa neozval že som si už myslela že táto téma sa ani neotvorí. konečne sa mi podarila z anglicka príst domov a to len na 10dní tak som začala behať kaštiele ako prvý mojmírovský -bol cestou-a bola som hrozne sklamaná.hlavne som hladala niečo s krásnou terasou aby sme na nej mohli tancovať. tak som zašla v leviciach do nového hotela volá sa zlaty orol ale po anglicky pod tým názvom nájdete aj jeho stránku a očaril ma personálom,menu ,miestnostami a terasou ktorá je aj krytá aj otvorená a majú tam aj bar-no proste svadba bude tu ,cenovo si m yslím výhodné za :hlavné jedlo, od 21hod.švédske stoly o 23hod.ovocno-zmrzlinový pohár so šlahačkou na osvieženie -teda dúfam že bude teplo a inak miestnosti sú všetky klimatizované.pitie len značkové vína ,pivo plzen a nejaké ostré tak a to ma vyšlo 80.tisíc. beladice som si myslela že budú na tento dátum rezervované a ako čítam tak aj sú.dátum je pre mna dôležitý vybral ho pri zásnubách môj drahý pred 2,5rokom a bolo nám jedno či to bude cez týžden alebo to padne na víkend -díky baby že ste sa ozvali. beladice by boli krásne ale dútum je pre nás dvoch niečo viac ako dátum
Odpovedať
pre inspiraciu (nahodou som nasla pri browsovani medzi svadobnymi albumami) stankaadodi tam mali svadbu: http://www.mojasvadba.sk/album/album....
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahojte Kocky, tak sa musim pochvalit, co sa Beladic tyka, prave sme si so snubencom zarezervovali termin na 26.5.2007. Pani, ktorej som pisala email mi odpovedala este v ten isty den o 22:00 vecer, takze musim povedat, ze su ozaj promptny. Do 17.9.2006 este mame potvrdit, ci sme sa nahodou nerozhodli inak, ale myslim, ze ani nie je o com uvazovat, najma po tych fotkach ktore sme videli, je to tam nadherne, dokonca v pripade pekneho pocasia vam mozu svadbu spravit aj v exterieri. Ak chcete vidiet nejake fotky aj vy, obratte sa na agenturu KaPa, uz tam nejake svadby organizovali, oni mi aj miesto poradili takze maju aj fotky, urcite vam ich radi poskytnu!
Odpovedať
Profilova fotka
petruska, tak ti gratulujem, ja som sa rozhodla to skusit este raz, poslala som este jeden e-mail, tak mi drzte palce.
Odpovedať
Ahoj ds, skus, urcite! Budem drzat palceky! Ja som najskor bola tym miestom strasne nadsena hlavne preto, lebo nie sme so snubencom krsteni a v ziadnom pripade sme nechceli svadbu na mestskom urade. A hlavne nie u nas v Nitre, kde sa vraj dokonca zvyknu pomiesat svadobcania, ide to tam ako na beziacom pase. A tak som hladala nejake kastieliky okolo Nitry. Prvy som objavila v Topolciankach, ale precitala som si tu prispevky od kolegyniek nevesticiek a teda nevyzera to uz az tak lakavo. A ked som natrafila na Beladice, hned som im napisala a bola som prijemne potesena, ze sme sa vlastne za dva dni dohodli a zarezervovali nam termin! Uz sa neviem dockat, a hlavne aby neprsalo, vonku by to bolo uplne najnadhernejsie ;-)
Odpovedať
v skutocnosti je to tam velmi krasne...no ked nam urobili rozpocet hostiny plus ubytovanie 40 hosti na 220tis, tak nas to zlozilo..
Odpovedať
Tak to je ozaj sila! Tolko ozaj neplanujem investovat! My tam nastastie nemusime prespavat, z Nitry je to na skok. Ale este sme sa o cene nebavili, to je pravda... v septembri to budem definitivne potvrdzovat, tak dovtedy musim zistit. Len je to teraz na figu, sme este so snubencom v USA do decembra, tazko sa takto nieco vybavuje cez net resp. telefon. Najradsej by som tam sla, sadla si s nimi a spravila nejaky plan...
Odpovedať
kocky ak chcete poradit, alebo mate otazky ohladne Beladic tak skusim poradit. Mali sme svadbu vjuli. Na recepciu a hlavnu veceru sme mali 48 osob a na vecerny raut sme pozvali este 20 osob. Vsetci sme boli velmi spokojni a nadseni.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, no tak som sa dockala!Prisla odpoved z Beladic, V Sep07 maju volne uz len dve soboty, a to akurat tie co ani jeden z 2 fotografov medzi ktor sa rozhodujeme nemoze. no ako naschval. Ale neva, nieco uz vymyslime, aspon viem kedy tam maju volno, tak to idem hned rychlo objednat! Co sa tyka cien, poslali mi niekolko variacii jedalnych listkov, ja neviem ake su na SVK teraz ceny, ale neprislo mi to az take drahe... zalezi co kto chce, ake ma priority. Niektore doplnkove sluzby napr kytica(3000), torta(7000) sa mi ale zdali trochu drahe. Ale ved ja si myslim ze ked sa chce, tak sa sposob najde... napr tieto veci skusim kupit doma (v ziline) v normalnom kadernictve, sesternica pomoze upiect atd. Je to tazko takto nadialku, najradsej by som tam sla a sa s tou magerkou porozpravala, ze presno co a za kolko, lebo aj ten cennik nie je uplny, napriklad neviem ake maju stolovanie - stoly, stolicky, ci uztuju navyse za platene obrusky a navleky na stolicky, ci vyzdobu robia sami alebo si mozeme nejaku agenturu najat.. Ale uz sa neviem dockat, za mesiac idem domov, tak sa to vsetko dozviem. denisa
Odpovedať
Profilova fotka
svokra, prosim Porad! Kde bol obrad, my nebudeme mat cirkevny... My by sme tiez chceli len okolo 50 ludi, v ktorej sale bola hostina?Ake ste mali stoly, odkial vyzdobu? A co hudba, mali ste zivu alebo Dj? A starejsieho? Cokolvek ta napadne a viac prosim daj vediet! Mas fotky? Dakujem Denisa
Odpovedať
Profilova fotka
ds, ja by som ti vedela poradit aj dvoch starejsich zo zlatych moraviec, pan Bajla je naozaj fantasticky alebo pan Barabas, robia bajecne svadby, pan farar v beladiciach je uplne super takze kludne mozete mat sobas aj tam, uz parkrat som ho vychytila na spovedi, a bol fakt vynimocne dobry a ochotny, maju aj pekny kostolik, tiez ti viem poradit hudbu z okolia Beladic, aj dj aj zivu, podla toho co chces
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj Henrieta, dakujem. Mas kontakt na tych starejsich? Co sa tyka hudby... chceli by sme slacikove trio na obrad, ale na hostinu neviem sa rozhodnut. Asi ale len toho DJ. Ked nikoho osobne nepoznam, DJ bude asi istejsi. Ked mu dam zoznam pesniciek co chcem, nama tam toho moc co pokazit... ;-)
Odpovedať
Ahoj ds, tesim sa s tebou, ze to vyslo a ze mate datumik. Teda, vy uz ste sa dostali aj k cenam, to im musim hned napisat a poprosit ich o cennik tiez. Aj ti napisali, kolko sa vlastne plati za prenajatie priestorov? A budete tam mat i obrad, ci len hostinu? Ta cena za tortu je fakt dost, ale predpokladam, ze v inych cukrarnach to nie je o moc lacnejsie. A mozno bude nejaka z domacej vyroby, teda isto aj take budu. :-) Svokra, ked sa mozem spytat, kolko tak zhruba to vyslo vas a co vsetko v tej cene bolo? Diky krasne!
Odpovedať
Ahojte kocky,nasi mladi mali cirkevny sobas, takze s tym Vam neporadim. Ale managerka v Beladiciach mi hovorila, ze planuju robit svadby aj u nich v kastieli, takze skuste sa jej opytat. Svadba bola v interieri, malis me prenajaty divadelny salonik na posedenie , koncertny salonik na tancovanie a v plesovom saloniku bol vecerny raut, a posedenie pre neskorsich hosti. AgenturaKapa, ma na svojej webstranke v casti"Priestor a dekoracie-miesto na obrad a hostinu " uverejnene obrazky z Beladic.Su to cisla 3 - 8. Nase fotky budu trosku neskor, ale urcite ich uverejnime. My sme mali prenajate okruhle stoly, za ktore sa platilo zvlast. Prenajom miestnosti je dost vysoky, ale dostanete aj dost vysoku zlavu, podla objednanych sluzieb. Nas vysla jedna miestnost pozlave na 6.600 Sk, navleky na stolicky su v cene,masle maju kremovej a oranzovej farby. Vyzdobu sme si robili sami.
Odpovedať
Co sa tyka jedla, tak sme mali domacu slepaciu polievku, ktora bola skutocne domaca a hlavne jedlo boli kuracie plnene prsia na bylinkach. Tam sme mali len jednu pripomienku, ze niekto nema rad bylinky, co sa tyka ostatnych jedal vo vecernom raute,boli uplne super. Najlepsi bol polovnicky salat,ten chutil mimoriadne kazdemu. Dalej odporucam zahradne rizoto Tartuf, krevetovy salat, zapeceny losos, plnene lokse, vysmazane medailoniky so sezamom a kapustnicu, syrovo-sunkove misy. Mali sme objednane aj morcacie prsia s ryzou, ale pri tolkych specialitach to bolo dost obycajne jedlo. A aby som nezabudla tak na recepcii sme mali melonove bowle, ktore zmizlo za par minut. Takze to by som odporucila 2x.
Odpovedať
Pozrite do Albumov z priprav dala som tam fotky zo svadby v Beladiciach.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj svokra, velmi pekne dakujem! ako to fungovalo ked ste sedeli v jednej miestnosti, a tancovali v druhej? a ako to bolo z hudnou? mali ste DJ? A starejsieho? ja uz som s tym asi otravna, ze? :-( dakujem
Odpovedať
No tak z toho som mala najvacsie obavy, to je jedina vec co sa mi na zaciatku nepozdavala, ale bolo to super.Kto chcel tancovat, tancoval a kto chcel debatovat,tak toho hudba nerusila. Ked bolo solo, odcepenie, alebo nejaky iny program tak ludia jednoducho prisli a postavili sa dookola. U nas sa ludia stale niekde presuvali, lebo na prizemi pri restauracii je kaviaren, kde si chodili pofajcit. Skratka sme okupovali cely kastiel. Mali sme kapelu, dvaja hudobnici a spevacka,bolisme s nimi velmi spokojni. Urobili dobru zabavu. Starejsieho sme nemali,ale mozem odporucit p.Bajlu a p. Barabasa, ako pisala hhenrieta. Kludne sa pytaj,mne to nevadi,mame uz po svadbe,ale stale ma to zaujima, asi by som si mala zalozit agenturu :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ds zial nemam kontakt, skus na p. Bajlu, fima Bajlax v Zlatych Moravciach, vlastni ju jeho manzelka, a p. Barabas je zo Zitavian, asi bude v zozname
Odpovedať
Ahoj svokra, tak to som zase ja. Ozaj to znie velmi super, stale sa neviem rozhodnut, tie Beladice mi normalne nedaju spat. Poslala mi managerka ten ich ponukovy list aj s cenami, niektore ceny su mozno trosku vyssie, ako by som cakala, ale teraz zistujem, ze vy ste si priniesli alkohol aj zakusky, to je uplne super, myslela som, ze budu nastojit na tom, aby sme brali od nich, co by bolo straasne moc. Kolko vas vlastne zhruba vysla cena na jednu osobu? A mali ste aj nejake svedske stoly potom vecer, ci znova nejake jedlo z menu? Nas tiez bude tak 50-60, zacinam rozmyslat, ze ak sa s nimi da dohodnut a doniest si teda veci ako alkohol, zakusky a tortu, mozno nejake nealko, tak by to nebolo az take drahe... Len teda ten samotny prenajom miestnosti 19tisic za tie tri saloniky, to je troska dost, ale dalo by sa to zvladnut, kedze napr, navleky su v tom, to dost pomoze... Co myslis?
Odpovedať
1
2
8
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?