Svadba v Hoteli Tevel v Sládkovičove. Referencie?

Profilova fotka
Ahojte... Chcem Vás poprosiť, ak máte niekto skúsenosti ako je v hoteli Tevel, všetko čo sa týka svadby, od obsluhy, financií, jedla atď, prosím napíšte.
Odpovedať
my sme tam chceli svadbu, ale cez maily sme nevybavili nic tak sme to vzdali, ale ludia ktori to nevzdali ako my si pochvalovali ;-)
Odpovedať
toto je svadba, ktora sa tam konala http://www.mojasvadba.sk/album/album....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Ahojte holky, vidim, ze tato tema tu uz bola vytvorena, preto som ju nevytvarala nanovo, ale info su velmi striedme a (relativne) starsieho data... :-) Tak zacinam nanovo, a bola by som rada, keby ste tie, ktore mate osobnu skusenost, napisali, ako sa vam v tomto hoteli pacilo a co by ste dali do pozornosti, skratka vsetko, co by sa mohlo zist tym, ktori planuju svadobnu hostinu v tomto hoteli. :-) Sme zvedaveeeeeeeeee! ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Profilova fotka
Mozem len odporucit. My sme boli spokojni, aj vsetci nasi hostia. Pacilo sa im, dobre sa citili a aj im chutilo. Pytajte sa, velmi rada odpoviem na vase otazky :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
Elzika ahoj, rada by som sa spytala na hotel Tevel...
Odpovedať
ahojte holciny, my sme tiez mali svadbu v hoteli tevel, a ja som bola velmi spokojna, ako s pristupom, tak s jedlom a celou organizaciou, nemusela som sa o nic starat, sala je pekna, krasne vyzdobili vsetky stoly a urobili vsetko o co som ich poziadala, ja som komunikovala s pani erikou bernath, velmi mila pani a so vsetkym napomocna.
Odpovedať
Profilova fotka
Miskamolloy-kolko to vyslo cca na osobu? ;-) len informacne..ďakujééém
Odpovedať
ahoj marcela89 napisala som ti do rp.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
@miskamolloy Ahoj, môžeš poslať kalkuláciu aj mne? Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Nam savelmi pacilo, vsetko od jedla, servisu, komunikacia, pomoc pri vyzdobe bola skvela. Ak mas neake otazly kludne daj vediet:)
Odpovedať
@llabello Ahoj. Nemohla by si mi poslat kalkuláciu co ste mali (a podmienky) ktoré urcili oni. ĎAKUJEM a GRATULUJEM
Odpovedať
@llabello ahoj mozes aj mne poslat do IP vsetky info ohladne vasej svadby? menu, ceny a pod., a ak sa da aj kde by som si mohla pozriet vase fotky.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@agatka888 dakujem krasne, kalkulaciu uzzial nemam no chystam sa na SVk konxom januara tak ti pohladam doma. Mohli sme si priniest zakusky, vino, slane pecivo a ja som si aj vyzdobu robila sama. Treba tam zajst a kalkulaciu robia na mieru podla tvojich poziadaviek. @relaxx11 skusim pohladat menu a dam vediet, fotky mozes kyk v svadobnom albume :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
@miskamolloy ahoj. Môžem poprosiť aj ja kalkuláciu? Ďakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?