Svadba v Hoteli Slovakia v Žiline. Máte skúsenosti?

Ahojte, dievčatá. Máte niekto skúsenosti so svadbou v tomto hoteli? Či už z vlastnej svadby alebo ako hostia na svadbe známych? Bola spokojnosť?
Odpovedať
Ahoj,ja mam svadbu v Slovakii....na svadbe som tam este nebola, ale na plesoch ano a bolo to vzdy na velmi vysokej urovni.............napr: obsluha v bielych rukavickach a pod. Cena je tiez velmi dobra a vyzdoba za 100 eur tiez.
Odpovedať
Profilova fotka
ja budem mat svadbu v hoteli Slovakia a co som videla fotky tak to tam ozaj vyzdobili pekne.Svagrina mi hovorila ze tam bola na plese a ze stazovat sa nemohla ze vsetko bolo ok :-)
Odpovedať
@jvlo Dik za info a koľko vopred si si rezervovala sálu? Nás čas snáď nenaháňa,keďže pre nás to bude aktuálne najskôr v roku 2012, iba si predbežne robím prehľad :) P.S. tými bielymi rukavičkami si ma potešila :)
Odpovedať
@kaciatko215 Super, tak potom sa teším na referencie :) A samozrejme aj na fotodokumentáciu od vás oboch :)
Odpovedať
Profilova fotka
@jarusmischo my sme chceli mat hostinu v Holiday Inn ale nakoniec to nedopadlo dobre a dostala som kontakt na Slovakiu tak som tam hned volala a mali sme stastie ze termin na august bol volny inac je to tam uz rezervovane aj rok dopredu nechcem ta strasit ale nic nedas za to si tam zavolat.Jasne fotecky budu a aj info :-)
Odpovedať
čaute baby, aj ja mám svadbu v slovakii a počula som len samé dobré infošky, tak hádam bude dobre...
Odpovedať
@anjami Ahoj, tak sa tu aj nazbierame :) a kedy máš? Nejak som to v tvojom profile nenašla :)
Odpovedať
A ešte mi povedzte, prosím, akú farbu výzdoby ste si vybrali? x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jarusmischo ja som si vybrala vyzdobu do zelena :-) na bud.tyzden ideme dohodnut detaily
Odpovedať
@kaciatko215 Jeeej, aj ja by som chcela zelenú alebo žltú :)
Odpovedať
@kaciatko215 Ale tú zelenú by som doplnila cyklámenovými kvetmi, aby to trošku oživilo, teda moja predstava je taká ... ale ako sa poznám, ešte to aj tak tristokrát zmením ...
Odpovedať
no ja to asi ani v profile nemám, ale svadbu mám 30.07.2011. a výzdobu do zlata zatiaľ.
Odpovedať
Článok sa načítava...
nooo tak už to je aj v profile.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jarusmischo no nebude to len zelena ale aj biela a mozno aj ta cyklamenova tam bude :-)
Odpovedať
ahojte, my mame tiez v Slovakii :-) vyzdobu asi do zelena ...este tam pojdeme pozriet ked bude nejaka svadba aby sme videli ako zdobia :-)
Odpovedať
A tuším 26.3. má byť v Slovakii aj svadobný veľtrh. Chystáte sa tam? My si možno spravíme výlet a pôjdeme pozrieť :)
Odpovedať
Svadobný veľtrh? šla by som... zistite o tom prosím viac.. dikes
Odpovedať
@anjami http://www.svadobnyveltrh.sk/veltrh-r... Našla som toto ... sú tam aj vystavovatelia ... no podľa programu to asi veľká akcia nebude, ale tak pozrieť ísť môžeme ... je to asi sobota, takže aj super deň ...
Odpovedať
dakujem.. no ved uvidíme čo tam bude..
Odpovedať
@anjami No veď tam aj píšu, že sobota ... ja som iaiaia ... som si to nevšimla ...
Odpovedať
hej hej aj ja som to už preštudovala..
Odpovedať
na svadbony veltrh by som chcela ist, ale prave v ten vikend mame vikendovu predmanzelsku nauku :-N
Odpovedať
babule a aké si dávate svadobné menu?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, ja som mala svadbu v Slovakii a bola som nadmieru spokojná :-) Profesionálne jednanie, splnili nám, čo nám na očiach videli ;-) Čo sa samotnej svadby týka, jedlo bolo vynikajúce, obsluha tiež, naozaj majú biele rukavičky :-D , výzdoba úžasná, viď môj album. Takže ja môžem Slovakiu len odporúčať, choďte do toho x-) Čo sa týka rezervácie, ja som mala svadbu na konci augusta, boli sme tam v októbri a napr. bol takmer celý august (okrem nášho termínu) a september plný. Takže za opýtanie nič nedáte. Držím palčeky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lubhomira ahojky dnes sme boli s drahym v Slovakii zaplatit zalohu a dohodnut par detailov tak sa tesime z toho a snad bude spokojnost
Odpovedať
@lubhomira Prajem pokojné a šťastné manželstvo :-) Ďakujeme za info a za fotodokumentáciu. Výzdobu ste mali naozaj peknú. Konečne som videla odfotenú celú sálu a mám lepšiu predstavu :) Ja sa teším na ten deň, keď už budeme mať nejakú sálu rezervovanú, lebo stále váhame aj o termíne aj o sále :(
Odpovedať
Ahojte. Pripomínam, že v sobotu je v Slovakii svadobný veľtrh :) Chystáte sa? My asi pôjdeme pozrieť :)
Odpovedať
Profilova fotka
@jarusmischo AHoj! My sme tam boli a nebanujem. Obručky objednane, pierka - podväzok-bužutéria - korunka - kúpene. Oplatilo sa :)
Odpovedať
@michu11 WAU, tak to sa naozaj oplatilo. My plánujeme svadbu až budúci rok, takže takéto veci sme nekupovali, ale viacmenej sme si ujasnili výzdobu, poháre, obrúčky, oblek ... sestra nám sľúbila konfety, s ktorými tam všade pobehovali :) Myslím, že keď pôjdeme na veľtrh budúci rok, nechám tam nemalé peniaze, pretože to bude pre nás aktuálnejšie ako teraz :) Páčili sa mi tie ručne vyrezávané sviečky a aj podväzky boli super. No a ešte by som chcela budúci rok navštíviť aj veľtrh v BA. Toto bolo pre nás také naladenie na svadbu :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte, rozmyslam nad Slovakiou v Ziline 2013, neviete ako to tam je teraz, pred dvoma rokmi tu vidim same chvaly... Nezmenilo sa nic ? Pre kolko hosti to je max., ako tam varia ? Je tam problem s parkovanim ? Vedia priamo tam zabezbecit aj svadobny program?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?