Svadba v hoteli Šachtička. Aké máte skúsenosti ?

Ahojte nevesty, nemá niektorá z vás skúsenosti so svadbou na Šachtičkách? Ceny, ubytko, ochota! :-) ďakujem Sia
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj sia, pocula som ze su tam veeelmi ochotni ludkovia :-) Poznam niekoho, co tam mal svadbu a vraj boli spokojni. O cenach neviem nic, najlepsie bude ak ti o nich povedia priamo tam...
Odpovedať
Ahoj Sia, tento hotelik poznam velmi dobre. Z vlastnej skusenosti mozem povedat, ze je tam fakt velmi mily personal, vzdy sa snazia vyjst v ustrety a dokazu zabezpecit vselico! Varia tam mimoriadne chutne a dokonca pecu aj kolaciky ;-) (mnjaam) Ja vyuzivam tento hotelik pracovne, na pracovne akcie velkeho formatu, ale uz som videla niekolko fotiek zo svadieb odtial a bolo to krasne vsetko pripravene, naaranzovane. Dokonca ti mozu zabezpecit aj konsky koc pre nevestu ;-) Vyzera to stylovo. no a o prostredi....to je skoda hovorit, ved sa to nachadza v srdi panenskej prirody ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Sia, bola som tam na víkend a je to tam veľmi dobré, super strava, ubytko fajn, príjemný personál. Ceny neviem či sú neni trošku vyššie, ale snáď to stojí za to. Manžel tam chodievajú na všelijaké workshopy a pochvaľuje si. Oproti je hneď lyžiarsky kopec v lete zarastený lúčnymi kvetmi... romantika
Odpovedať
Ďakujem za rychlu odpoveď. Určite sa tam pojdem pozrieť a čo to popýtať. Svadba je zatiaľ v horizonte jedneho roka, tak sa snazim pozisťovať, čo vhodné sa v BB nachádza. :-) Ešte raz vďaka.
Odpovedať
Profilova fotka
No je to tam nadherne, my sme tiez nad tym uvazovali. Ale pre nas to bolo hrozne velke. My sme mali totiz len 40 hosti. Inak boli sme to tam riadne obzriet, spravali sa k nam uzasne :-) ak chces tak moj manzel to tam fotil o dusu, tak ti mozem poslat aj fotky. Len napis mail ;-)
Odpovedať
My tak pocitame s cca 60 na veceru a po 22:00 mozno nejakych 30 kamaratov.....len neviem, ci to tam nebude financne narocne :-| plus este vydavky dookola, ked sa to spocita jedno z druhym....prostredie poznam, som z BB takze uz od mala sme tam pobehovali. Len je rozdiel vidiet to tam a pocut niekoho skusenosti. No najdem volnu chvilku a zabehneme tam. A ked vas uz mam takto na linke ;-) mate aj nejake prijemne skusenosti a tajne typy na hudbu, licenie, kvetinky, foto, kameru, veseleho ale zodpovedneho starejsieho :-D Vdaka ps: sisakgen@post.sk ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Eriqe. Môžeš tie fotky poslať aj mne? Ďakujem. e-mail:mojzisovamonika@pobox.sk.
Odpovedať
Profilova fotka
Cavte, mail vam posle moj manzel, pretoze nemam tie fotky na tomto pc ;-)
Odpovedať
ahojte. My sme tam mali mat svadbu. Je pravda, ze ceny boli vysie, teda hlavne za ubytovanie, tie sme museli zjednavat, aby boli akceptovatelne. Ale vraj je to tam velmi pekne a na urovni. Maju dost velku kapacitu na priestor i na ubytovanie a dovolia doniest i vlastne kolace a pitivo, co vo vacsine lepsich podnikov v okoli Zvolena nebolo nejak mozne. Eriqe mozes prosim ta poslat tie fotky i mne. Ja som to totiz osobne nevidela. Vyberat boli svokrovci s milacikm. A este stale nad tymto podnikom uvazujeme (termin bol presunuty, takze nove vybavovacky).
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, v BB je veľmi pekné prostredie na svadby aj v Penzione Boca (bývalý Zelený dom), ale je to kapacitou pre menší počet ľudí, t.j. do 40. Personál, ceny, jedlo .. je úplne v pohode a pekné prostredie. Ani v Národnom dome to nie je zlé, základná cena stravného je 500 korún, čo je celkom slušné .. a kapacita sa môže vyštverať až na 120 ľudí. Takých miest je viac, len záleží od toho, čo presne od tohto miesta očakávate ... ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte nevesticky - tie co uz mate zajednanu svad.hostinu na Sachtickach a zaroven aj tie, co o tom len uvazujete. Planujete si odniekial pozicat navleky na stolicky ?Tie ich stolicky nie su najkrajsie:) Kedze v BB a okoli som nenasla nikoho, kto by ich poziciaval, napadlo ma toto: Odporucit hotelu nech si da usit navleky namieru a my by sme si ich len potom pozicali priamo od hotela - no rozdiel by bol urcite v cene. Kym priemerna cena za 1 navlek v BA agenture je okolo 60-70 Sk, tak pri napr. mojom pocte hosti (80 ludi) zaplatim agenture min. 5000 Sk + dovoz, takto by sme hotelu zaplatili napr. len okolo 2000 Sk (to je na dohode). Dokonca niektore hotely co maju vlastne navleky si ich ani neuctuju (Tatra Trencin). Pointa je v tom, ze by bolo fajn, ak sa nas spoji viac a oslovime hotel spolocne - potom si povedia: aha, tak toto je asi dost ziadane, dame si to usit, investujeme pociatocnu sumu, ale postupne sa nam to vrati a aj zarobime na tom! Pre hotel je to zaroven marketingovy tah, lebo ako viem, ziadny iny hotel v BB to neponuka. Dajte mi vediet vase nazory, som zvedava..:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?