Svadba v Hoteli Rapid Bratislava. Máte referencie?

Ahojte dievcata, mate niektora skusenosti s tymto hotelom ? Prosim referencie...Dakujem..
Odpovedať
Ahoj Xenia :-D Ja som tam mala promociu - teda hostinu po promocii v tej mensej sale. Bolo to celkom ok - mohli sme si doniest alko a kolace. Mne osobne jedlo moc nechutilo - zdali sa mi take male porcie :-D Viac sa mi pozdaval hotel Medium na Tomasikovej - vedla HZDS - je pekne zariadeny a dobre tam varili - bola som na jednej svadbe ;-)
Odpovedať
lubkamik, dakujem velmi pekne...to som potrebovala pocut....som asi extremista, lebo sto ludi , sto chuti, ale pri mne ak co len jeden clovek povie nieco nie velmi pozitivne, uz sa skoro vzdy dalej o to nezaujimam...dakujem este raz....ty uz mas ten velky den dost blizko, a kde to bude?
Odpovedať
Ahoj, my sme mali v Rapide moje promocie, bratove, otcovu, maminu 50-tku a vždy sme boli 100% spokojní.
Odpovedať
no ja mam 3.9. a hostinu mame v Cunove - v kulturaku - je to obrovska sala celkom pekna a my si tam vsetko prinesieme - aj okruhle stoly. Vyzdobu nam spravi Bella Bianca a navari vlastny kuchar :-D Uz sa celkom tesim
Odpovedať
my sme mali v rapide stuzkovu(sice pred 5-timi rokmi) a boli sme maximalne spokojny.dokonca vsetky rocniky po nas v nasom odbore dodrziavali tradiciu.my by sme tam mali aj nasu svadbu,ale ten maly salon je na cca.40ludi maly a ta velka sala je zas velka.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
macabi • Dnes o 14:12 Ahojte dievčatá, chcem sa opýtať či mala niektorá z vás svadbu v hoteli Rapid v BA? Ak áno, môžem poprosiť o recenzie hotela, sály, cateringu a pod.? Hľadám miesto na svadbu a som zúfalá! :-( Vopred ďakujem.
Odpovedať
ahojte, my sme tam mali len odmenovanie sportovcov. Bolo to pekne uparavene ale jedlo si myslim,ze bolo take skromne, male porcie. Tak neviem. Nenajde sa niekto, kto tam mal svadbu?
Odpovedať
Boli sme sa tam vcera pozret.Nie je to zle....stale by som ale chcela nejake konkretne referncie. Nikto sa nenajde?
Odpovedať
Ahoj mica, zaujímalo by ma, či chcú za prenájom sály a keď áno, koľko. A či je tam aj dostatočný pľac na tanečky. A čo hovoríš na jedlo? Dovolia si doniesť vlastné zákusky a poprípade alko aj nealko? Chystáme sa tam ísť, len nám zatiaľ nevyšiel čas. :-p Ďakujem za odpoveď. :-D
Odpovedať
Za prenajom nic, ae musite zaplatit casnikov - co je 6000 na noc. V podstate chcu zaplatit jedlo a nejake vino a zvysok si mozte doniest. Kolko chcete mat hosti?My mame cca 50 a to je urcite dost velka sala na taky pocet
Odpovedať
my sme tam boli na svadbe ako hostia. Z pohladu hosti bolo vsetko uplne v pohode. Jedlo bolo dobre, parket postacujuci, akustika dobra, casnici boli ochotni.... neviem ci som pomohla... ;-)
Odpovedať
Ahojky, no hostí chceme mať tiež 50 a potom po 22.00 h. by malo prísť ešte cca 20 ľudí. No a to je koľko čašníkov? Traja, štyria? Asi ťa to príliš neoslovilo čo? :-. A aký si mala pocit z toho prevádzkara alebo čo to tam je? A ceny za jedlo boli prijateľné? to sincerity: a kedy ste tam boli na svadbe? Porcie boli malé alebo sa dalo?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ja som rozhodnuta na 90%,ze bude svadba v rapide. A tiez mame 10 ludi co pridu o desiatej.Prevadzkar je ochotny, bol seriozne pripraveny na nase stretnutie a presiel s nami vsetko do detailov- mozno aj navyse:) Bola som nim milo zaskocena. Casnikov? Tusim vravel traja, ale nie som si ista. Aj izby su celkom OK- teda pri cene aku tam maju. Su ciste, WC akupelka uplne nove. Kedy planujete svadbu?
Odpovedať
to mica32: : svadbu plánujeme v máji, ale moja naj kamoška má v máji rodiť... :-D takže to vyzerá na stred až koniec apríla. ;-) Práve som s ním dohovorila a v sobotu sa ideme pozrieť, som zvedavá. :-D A máš ešte nejakú inú alternatívu, čo sa týka sály?
Odpovedať
macabi, boli ste sa tam pozret?Co nato hovorite? My sme boli v doprastave,ale teda poviem ti ten pristup....to bolo strasne.
Odpovedať
no bolo to presne pred dvoma rokmi... porcie boli uplne v pohode ;-)
Odpovedať
sincerity, ty si tam mala svadbu? Ake to tam bolo? Kto ti robil vyzdobu? Mozes mi poslat na IP nejake fotky? dakujem
Odpovedať
mica32, neboli sme :-| , lebo drahý chytil chrípku a mal vysoké teploty, takže som sa o neho musela starať. ;-) Ale, v stredu ide na kontrolu, tak sa to pokúsim dohovoriť. Dúfam, že bude mať na nás čas. :-D Tak potom napíšem.
Odpovedať
nie nemala, ako som pisala vyssie, boli sme tam ako hostia na svadbe.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?