Svadba v Hoteli Prestige v Trnave. Máte skúsenosti?

Ako ste boli spokojny s usporiadanim svadobnej hostiny v hoteli Prestige? Zaujimaju ma vsetky podrobnosti od menu..cez vyzdobu saly...pocet hosti..a cenu ak by to nebola prekazka. Dakujem za pomoc :)) Rozmyslame prave o tomto mieste...
Odpovedať
1
2
Ja som tam mala svadbu a mozem ti povedat, ze v Trnave je to asi to najluxusnejsie co sa da vybrat. vsetko uplne perfektne a vrelo odporucam. cena na osobu s vyzdobou bola 40 eur. Vyzdobu ti spravia podla predstav, ja som tam prisla s obrazkom a bolo to...
Odpovedať
Praveze som este nezistovala ceny inde...ale tiez som dostala ponuku na menu 31 eur/osoba...a vyzdoba 8,30 eur/osoba. Mali ste aj svedske stoly...alebo ako ste to riesili s vecerami? A za prenajom saly ste neplatili - ci kolko ste mali hosti?
Odpovedať
Bola som tam na svadbe nedavno. Vyzdoba saly sa ani zdaleka nepodobala tomu, co si nevesta a zenich s prevadzkarkou dohodli, vytlacene menu, ktore mala nevesta nachystane pre hosti, doslova rozhadzovala casnicka na stoly pocas jedenia polievky, jedlo bolo presolene, na hlavny chod sa cakalo minimalne 30 minut po dojedeni polievky. Nehovoriac o absolutne nemoznej obsluhe, ktoru som v sale videla minimalne, spinave pohare a prazdne flase na stoloch ostali hadam do polnoci. Od hotela so 4 hviezdickami som ocakavala daleko viac a uz vobec by som ho neoznacila za to najluxusnejsie, co sa da v Trnave najst (uz len ked si spomeniem na tych niekolko mrtvych vtakov, ktorych sme museli pri zadnom vstupe do hotela obchadzat).
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Pedrita, ja som tam mala svadbu 09.Maja tohto roku, pani prevadzkarka pani Benedikovicova, je zlata osoba a myslim si, ze sa s nou da dobre dohodnut. Samozrejme, ak nevesta si nevymysla veci od vymyslu sveta, tak pani Benedikovicova je velmi ustretova. Ma dlhorocne skusenosti co sa hotelierstva tyka, a myslim ze aj dobre skusenosti so svadbami. Ja osobne som jej doniesla aj nieco na vyzdobu, povedala som jej ako si to predstavujem, ze chcem hlavne aby mi zakryla nazov Congress Hall na tej hnedej stene a perfektne to zamaskovala :-) Co sa tyka jedla, vzdy da k dispozicii jedalny listok a snubenci si mozu z neho vybrat, ja som sa jej osobne pytala, co si tak davaju najcastejsie a podla toho sme sa zariadili. Jedlo bolo super, musim pochvalit kuchara...ale casnici no to uz je ina groteska...sice chodia v bielych rukavickach, ale zalezi na ktoreho z nich prave natrafite. Totizto v piatok som tam priniesla este posledne veci a aj svoju knihu hosti, no a zabudli mi ju vylozit...bral to odomna jeden casnik :-| takze to som bola dost namosurena, pretoze som si to vsetko uvedomila po svadbe, ze kniha nebola vylozena. Na zaciatku bola obsluha OK, ale ako sme boli po hlavnom jedle, tak mali prinasat aj slane veci na stol a podobne .... no priniesli iba raz a potom sa uz vykaslali na to...je tam taky krpaty ciernovlasy casnik, co si mysli, ze zjedol vsetku mudrost sveta a ten dokonca na mna aj ziapal, ze som im nezaplatila prachy po svadbe hned...bo casnici sa mali hned vyplacat...ja som to asi prepocula, za co som sa prevadzkarke ospravedlnila, ale za ten pristup, by som mu aj tak prachy nedala na ruku, aj keby som o tom vedela. Mne sa vyzdoba aj jedlo pacili...len teda ta obsluha ma zradila a nacapala som ich aj ako jedia ich kamarati nase jedlo ]-( takze treba dakoho poverit, co to bude sledovat. A este jedna nespokojnost, ze sme nemali vyzdobeny apartman ako bol na internete a ako sme mali slubene so sampanskym...recepcna na mna vyblafla, ze to nie je uz davno v ponuke tak sa jej pytam, ze naco to mate na nete a bolo mi povedane, ze to mame mat...ona ze o tom nic nevie, takze bola hnusna a odmerana. Tolko moje skusenosti, ale ako som uz spomenula, pani Benedikovicova je super...tiez chuderka nemoze mat oci vsade a byt vsade, i ked urcite by sa hlavne aspon pri svadbach malo trosku viacej dozerat na ich personal, bo potom to cloveka velmi trapi, ze nieco nedopadlo tak ako malo, tak ako to trapi mna ;-)
Odpovedať
my sme mali v tomto hoteli stuzkovu, na svadbe som tam nebola. ale mozem povedat, ze druhy krat by som tam uz neisla. obsluha biedna, az od 22:00 robili co mali, pretoze sme mali svojich. vyzdobu, ktora nam bola slubena sme zaplatili, ale bolo to biedne a vobec nie take ako malo. hlavne jedlo bolo fantasticke, kapustnicu posudit nemozem, lebo som ju nejedla, ale vraj bola presolena, lebo ze ju varili napity kuchari (mlady chalani). po stuzkovej sa nam stratilo nieco z jedla, ktore sme si tam nechali do druheho dna (napr ovocie, kolace, slane...). moja kamaratka tam mala tiez stuzkovu a tiez boli z toho vsetci skamany. prostredie je to sice krasne, ale na ziadnu vyznamnu oslavu urcite neodporucam.
Odpovedať
kto by bol taky zlaty..a poslal by mi cenovu ponuku pre tento hotel ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
nevidis si na oci ? Pedrita uz tu bolo ze cena na osobu s vyzdobou je 40 eur. Staci poriadne citat. 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
isilhavik, mohol si jej to aj trosku jemnejsie napisat....a Pedrita, chcela cenovu ponuku co sa tyka aj casnikov, kuchara atd...to si zase asi nepochopil ako to myslela. Pedrita, ja som mala rozpis, ale to som mala este v slovenskych korunach. Najlepsie bude, ked pojdes do Prestigu a vypytas si aktualny cennik. Co sa tyka jedla tak to je vlastne zaratane, ale tiez ta cena sa pohybuje od - do cize nemusi to byt prave 40 Eur na osobu, mozes mat aj povedzme 30 Eur, zalezi velmi na zostave jedla. Takze to je najlepsie ked tam pojdes osobne a prejdete si spolu aj jedalnicek a pani Benedikovicova ti spravi cenu na osobu podla toho co budete papat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Uk2000 nehnevaj sa ked to chce niekto PRESNE vediet tak nech si zavola priamo. Dala sa iba orientacna cena ja si vybavujem svadbu v TT a nieco o tom uz viem. Tych 40 eur za klasicky chod vyzdobu je uplne realnych. Ked niekto nekonkretizuje co chce a nevsima si diskusiu nemoze pozadovat ,,rozumnu,, odpoved. Iba tolko.
Odpovedať
pocuvaj moj zlaty ISILHAVIK...neviem o co ti tu ide...skor ako urazat, pomahat by sme si tu mali... :-) Prajem ti pekny den!! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som nieje tvoj zlaty, nebud vztahovacna aj som ti poradil cena je 40Eur na OSOBU (vlastne to tu uz ra bolo pisane len si si to ,,nevsimla,, neviem ako by som ti to mal povedat aby ta to neranilo.....) Dalej ti poradili dvaja ludia ze ked chces vediet veci presne tak sa musis spytat, priamo v prevadzke aby si konkretizovala svoju predstavu. Si na omyle uz som ti DVA krat poradit .... a ty to beries ako urazku.
Odpovedať
:-) nebudem sa tu s tebou dotahovat..o tom nie je tento chat...ale tvoje komentare v tomto prispevku mi teda vobec nepripadaju ako rada... asi si nevidim na oci....ako si napisal...hehe
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Nevadi nezhoda je iba uhol pohladu, okej ked ti uz mozem poradit skusala si sa pozriet v restauracia Pemino, Modranka ? Ja rozmyslam skor ze tam sa oplati ist, komornesia atmosfera. Prestige je za tu ,,cenu,, trochu vela penazi za malo muziky. Mier.
Odpovedať
Nooo super...som si uz myslela, ze sa nedohodneme. :-) Tiez sa mi zda Prestige drahsi..ani nie tak menu ako vyzdoba, kt. najradsej robia sami. A ty uz mas vybrate miesto? My sa stale rozhodujeme..akurat som si vyhradila cas..ze pojdeme este obehat niektore miesta...mozno aj Pezinok, Modru..alebo nakoniec BA. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Isilhavik...ja uz mam svadbu za sebou a viem co to obnasa ;-) takze mam aj presnu predstavu kolko taka svadba vyjde ;-) ja som chcela pedrite iba poradit...a nie sa tu natahovat s niekym takym ako ty ;-) bo podla mojho nazoru si ten prvy komentar mohol napisat aj v inom style nez v takom akom si to napisal... Prestige preto radsej robi vyzdobu sam pretoze maju tam stolicky s operadlami a na to treba omnoho vacsi potah ako vacsina firiem ponuka ;-) a jasne, ze na niecom zarobit musia predsa...a osobne si myslim, ze keby ste mali zhanat plno veci okolo vyzdoby tak by vas to mozno vyslo aj drahsie ako ked vam oni urobia prepocet nastretia na osobu...tolko len moja rada ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
uk2000 uz sme si to s pedritou vyriesili ... o co ti ide? Na teba som v celom texte nepovedal ani krive slovo .. takze vobec nechapem preco to beries osobne... okej radsej to uz nechajme tak ... lebo nakoniec som aj tak ten najhorsi co sa potrebuje hadat..... :-( no pekne to som dopadol ;-( dufam ze admini nedaju ban za spamovanie x-) uz som ticho... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
pedrita no takto rad by som vedel kde to bude zrovna v sobotu ideme obehavat chcem to mat bud v rosindole alebo v pemine. Kedze si to platime cele z naseho ,,vacku,, tak poriadne rozmyslam kam idu moje financie. Mam tremu uz pol roka dopredu, neviem priatelka to tak neciti ona ma este pohodu. Niekedy sa citim ako baba, chcem mat vsetko tip top :) vsak som tu a vyzvedam co a kde :) taaak strasne sa tesim. Ozaj Pedrita kedy mas datum svadby ? :D Inac prajem ti nech mas peknu svadbu (nebud mrzuta ]-( ja som iba taka tlc huba iba som nauceny hovorit veci priamo. Som si vedomy, ze to ludi rani, ale vobec nemyslim nato ze je to s umyslom. Tak este raz sorry. Keby nestacilo pozyvam ta na kofolu :) Daj vediet :)
Odpovedať
Profilova fotka
Isilhavik mne tu nejde vobec o nic...vobec som to nebrala osobne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
pocuvaj uk2000 :-D nekaslima 8-) lebo na tu kofolu budem musiet pozvat aj teba :-D kolko Vas vysla svadba ked sa smiem spytat a kolko ste mali hosti ... a kolko sa vam vratilo.... dik 8-)
Odpovedať
Haha..no pekne sa nam to tu rozbehlo....isilhavik..presne to co sa teraz pytas som sa pytala uz vyssie..a konkretne ma to zaujimalo u uk2000, niektore baby si pomahaju aj tym, ze si preposielaju na ip konkretne cenove ponuky, kt. mali..hlavne ked uz su po svadbe...ale ani by som nedufala, ze by mi to niekto poslal...sa mi to zdalo drze...ale vyskusala som to...a narazila som konkretne na teba.... :-D Inak tiez ma prekvapilo, ze fuuhaaa...ze si asi prvy chlap ktoreho tu vidim na forume..ale dobreeee...beriem to ako pozitivum... Ja som este rozmyslala o Vinarskom dome v Pezinku, len tanecny parket sa mi zda trochu mimo...tak to je take minus u mna...musim tam ist pozriet.... Hmm..nie je to lahke vybrat nieco kvalitne a dobre. Pocet osob budeme mat tak cez 80 a svadbu planujeme koncom augusta..resp. september...podla toho co bude volne...ked uz vacsina terminov r. 2010 je obsadena :-.
Odpovedať
Profilova fotka
No mozem ti dat referencie na Vinarsky dom v Pezinku. Nemusis sa bat kamarat tam robil svadbu (robil som sofera) su tam dve miestnosti .... ta jedna sa mi vobec nepacila a mali tam stlpy v miestnosti ale ta druha to uz je o niecom inom klima, dobry pristup od vchodu (do tej druhej sa ide tazsie). Mne sa to tam celkom pacilo. Ked mozes preposli nejake zaujimave cenove ponuky :) nech sa priucim, nikde som nepovedal ze som zjedol vedro s mudrostou :). To ani radsej nesranduj ze vacsina terminov na r.2010 je obsadena :) teraz nebudem moct ani zaspat :) No po pravde som tu aby som tiez sa priucil, nie som tu nato aby som vyvolaval konflikty.... :-S ozaj svadobne saty uz mas ? :) co kapela ? foto ? video ? :D
Odpovedať
Profilova fotka
Isilhavik tak na tu kofolu by som sa aj nahorovit dala veru, tu mam velmi rada :-) len nie som na SR hmm ;-) No co sa tyka svadby, my sme mali 45 ludi a svadba ma vysla cca 4000 Eur cize do 120000Sk. Nevratilo sa mi vela...ved hadam preto sa svadba nerobi, aby som ratala, ze kolko sa mi vratilo ;-) Ale napriklad ja som svadobne saty vyhrala na konkurencnej stranke, cize tam som usetrila za pozicovne alebo kupenie, oznamka, pierka som si robila sama aj napriklad program pre hosti. Plus teraz torta a zakusky...tak vsetko ked sa zrata tak cca do tych 120 tisic veru.
Odpovedať
Profilova fotka
nevadi nikde neni napisane ze ti tu kofolu nemozem poslat na dobierku :) pochval sa kde v UK sa nachadzas ja som svojho casu byval v Thamesmeade :) ok teme svadba a rozpocet jasne svadbu nerobim preto aby som ,,zarobil,, Svadba sa robi pretoze sme si nasli vyvolenu/vyvoleneho svojho srdca :-N. No ale ten rozpocet mi nedava celkom spavat. Ako som povedal kedze si to platime z vlastnych vrecak tak obraciam koruny aj viac krat :) No my chceme mensiu svadbu cca 30 ludi. Moj predpokladany rozpocet je (zatial) 25.000 (Hostina sala jedlo vyzdoba co by malo byt do 835sk na osobu ]-( ) rozhodujem sa medzi ruzindolom a srdieckom :) 12.000 ( Svadobne saty priatelky a moje (pojdeme na nakupy do Uzhorodu :)) 12.000 (Fotograf) - profik :) 8.000 (Obrucky klasicke zlte 8gramove po 800sk/g a priatelke maly briliant) sofera bude robit kamos no veci ktore este musim vybavit su: kameraman kapela kedze: chcem vela muziky za malo penazi (nechcem setrit len je to v dnesnej dobe namahavy vydaj) rozpocet je stanoveny (zatial) na skromnych 80.000 (dufam ze ma nezabijete ze neprepocitavam na EUR) :D No a dufat ze kazdy jeden host da 2666 sk aby sa spalito to co sa dalo je nerealne. Dokonca neratam stym ze to bude 50% ]-( ale neva ako som povedal svadba je o niecom inom. Nech mi aj vrecko vykrvaca ja sa budem smiat :-D a pekne baby pozyvat na kofolu :-) :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Ahojte babenky,všetky ktoré plánujete mať svadbu v hotely Prestige v TT. Ja som mala svadbu v júli a sálu som mala zajednanú aj so zálohou od septembra. Všetko bolo v poriadku,výzdoba aj čašníci zajednaní do detailov,menu prichystané aj izby pre hostí rezervované. V pondelok,4 dni pred svadbou mi volal známi,ktorý poznal aj pani prevádzkarku z Prestigu,že pani prevádzkarka nemá na mňa číslo a že sa ho pýtala,ako sa volám. Tak som zavolala pani prevádzkarke a tá mi iba povedala,že MÁME PRÚSER a zložila so slovami,že mi o chvíľu zavolá. 45 minút som čakala,kým mi zavolá a keď sa tak stalo,oznámila mi,že sa stala chyba a že jej je ľúto,ale sálu mi ruší,pretože tam má ešte jednu svadbu a tí to mali zarezervované ešte pred nami. Tak si predstavte,ako som sa cítila 4 dni pred svadbou,keď som zistila,že nemám sálu.Ak by mi dotyčný nezavolal,tak sa to asi dozviem v piatok pred svadbou. Perfektný prístup. Pani prevádzkarka má vo svojich veciach neskutočný bordel a chaos. Je príjemná,snaží sa vyjsť v ústrety,ale je nespoľahlivá a nezodpovedná. Prostredie krásne,ale čašníci neochotní a nepríjemní,často opití. Tak sa radšej 1000krát ujistitea opýtajte pani prevádzkarky,či to naozaj má poriadne zapísané. Držím Vám palce
Odpovedať
Profilova fotka
Dominika a ako ste to potom vyriesili? Podarilo sa Vam najst nieco ine tak narychlo? :-O
Odpovedať
Áno,podarilo,vďaka môjmu super DJ-ovi,ktorý mi veľmi pomohol. Nakoniec nás sála vyšla oveľa oveľa menej,obsluha bola bez akýchkoľvek problémov,boli sme veľmi spokojní,nič nám neukradli,stoly boli stále plné,úplne všetko,čo sa nezjedlo nám vrátili,maximálne nám vychádzali v ústrety a mali sme terasu,ktorá bola k nezaplateniu,pretože bolo 36 stupňov. Sála bola o niečo menšia,ale krásne sme sa zmestili,bolo nás 63,výzdoba bola podľa predstáv,pani prevádzkarka veľmi milá a jedlo bolo naozaj super a veľké porcie. Takže si myslím,že táto sála bola oveľa lepšia,aj prístup zamestnancov bol perfektní,nemali sme žiadne obavy,že nám niečo zmizne alebo že sa snáď opijú,pretože o Prestige som mala také informácie. Svadba nám vyšla,vrelo odporúčam túto sálu,volá sa to CUBE.
Odpovedať
DOMINIKA poznám toho tvojho kamaráta Dj a chápem že si bola naštvaná ale on hovoril že tá pani vám urobila výzdobu zadarmo a našla vám náhradnú sálu cez neho takže asi nie je až taká sv....
Odpovedať
Iskaaaa,keby sa to tebe stalo,tak by som bola zvedavá,ako by si sa ty tvárila.
Odpovedať
ISKAAAA.to že tá pani urobila len výzdobu zadarmo tak to je na smiech! A že zohnala druhú sálu, tak to je samozrejmosť snáď, keď svojou nezodpovednosťou spôsobila niečo takéto. Nič ani len podobné som nepočula a ešte pár dní pred svadou.Za to čo urobila by som ja od nej chcela náhradu v oveľa väčšom rozsahu a nielen výzdobu zdarma. Toto by sa stávať nemalo a nie ešte v takomto hoteli,obzvlášť,keď je to svadba!
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?