Svadba v Hoteli Orava Srňacie. Máte skúsenosti?

caute zeny. neviete mi niektora z vas povedat o tom hoteli?ak mate skusenosti pleeeaase...
Odpovedať
ahojki, ja som tam mala svadbu a boli sme spokojni velmi :) co konkretne ta zaujima?
Odpovedať
ahoj, ja som im tam pisala, ale bola som trosku prekvapena z tych cien a podmienok, strasne sa nam pacilo prostredie, ale my sme sa rozhodli pre city hotel park, ceny uuuuplne super a aj komunikacia uzasna :-)
Odpovedať
mishelita, ceny urcite nie su vyssie ako v parku hmmm :( neviem, mozno mali zly den, ked si im pisala :) co sa tyka podmienok - pravda je taka, ze si mozes doniest len vlastny alkohol, syrove vyrobky a kolace.. ostatne myslim musis mat od nich .. nam ale so vsetkym vysli v ustrety, mrzi ma, ze ty si mala zlu skusenost ...
Odpovedať
ludincek, ved nevadi :-) , ale ked som im pisala, tak za salu chceli 170 alebo 190 eur a od polnoci platit vsetok personal, kuchar 9 eur na hodinu a casnika 8 eur za hodinu, to sa mi zdalo nefer, ked uz platis tolko za salu a v city hoteli, tak ti pytaju 130 eur za salu a neplatis personal a oni mali len jednu podmienku, ze zobrat od nich dve mineralky na osobu, ale ostatne nealko, alko a vsetko si mozes doniest
Odpovedať
Profilova fotka
mishelita - aj my sme mali v parku svadbu. Bolo tam uzasne, so vsetkym sme boli absolutne spokojni a vo vsetkom nam vysli v ustrety. Mozem len odporucat x-) x-) x-)
Odpovedať
evinkaaa dakujem, ta pani je uzasna, super komunikacia a aj sala sa mi strasne paci, lebo v rk nemas sancu ozaj a este pocitam parku velke plus, ze v tej cene za salu je k dispozicii terasa s altankom a detsky kutik :-D
Odpovedať
mishelita:to ozaj pytali tolko?to akoze si ich mala vyplatit ako ich sef ci co?to je divne,to som teda este nepocula. my sa tam chceme ist so snubencom pozriet teraz v septembri. pisala som im email a nechceli mi poslat ani povedat nic len aby sme sa stretli ze to tak bude lepsie. paci sa mi pre prostredie lebo v ruzomberku uz take nic nemame bohuzial, tak nam potom zostava jedine hotel kultura v rk. ludincek: urcite rozhodne hlavne to ked pojdeme hotel pozriet a uvidime vsetko na vlastne oci ale okrem toho este ceny.kolko ste platili za salu a tak?a platili ste aj za kucharov a casnikov po polnoci?
Odpovedať
opravujem sumu, 200 eur za salu quigley ved to, ze tu v rk, neni co, hrabovo idu prerabat, hoci o tom pochybujem, no a potom ti zostava kultura alebo priemyslovka :-)
Odpovedať
quigley, ano platili sme za salu, 250 eur - zavisi to myslim od poctu ludi, my sme mali nahlasenych do 90 ... zakladnu vyzdobu - servitky v akej chces farbe a sviecky mas v cene.. aj casnikov sme po polnoci platili, ale nebola to nejaka strasna suma... chodte sa tam pozriet, prostredie vas ocari, je tam naozaj krasne :) ja by som to nevymenila za svadbu v meste, aj ked my sme si to prostredie neuzili, lebo nam pocasie moc nevyslo....
Odpovedať
ked tam mal bratranec svadbu pred dvoma rokmi, tak neplatitl zalohu za salu, no museli mat alko aj nealko z hotela...a neplatili ani personal... je tam fakt krasne, keby to bolo blizsie, tak tam mame aj my svadbu :-)
Odpovedať
no teraz, ked mas alkohol od nich, tak tiez nemusis platit salu ... aspon tak to bolo v maji :) mozno uz to zas zmenili..
Odpovedať
hello, ja som bola na Srnacom na 2 svadbach a uplne super, krasne prostredie, vyborne tam varia, obsluha vyborna. my tam budeme mat svadbu v oktobri. v parku som tiez bola na svadbe a bola to hruza: priestory velke, neosobne, obsluha neochotna, na druhy den nechceli dat mladomanzelom ranajky (dost velky trapas) a kedze bol horuci maj, bol tam strasny hic a po 22.hodine sa museli zatvorit okna, lebo by sa rusil nocny klud, dokonca niekto zavolal kvoli tomu mestku policiu. v Parku zaspali niekde v roku 1995 a este sa neprebudili. uz im asi prihara, krachuju, tak tak komunikuju ako sa da, ale dobra komunikacia ostatne sluzby nezasupluje skratka, tu porovnavame neporovnatelne. tot moj nazor. tschus
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ahojte žienky, tak ja sa tiež pripájam...tak isto chceme mať svadbu na srňacom...premyšľali sme nad kolibou a týmto ale vyhralo srňacie, kôli počtu hostí hlavne, lebo v kolibe by sme boli dosť natlačení. ja mám rada priestor, kde sa dá dýchať, takže toto je ideálne. no a samozrejme to prostredie je nádherné, boli sme sa tam pozrieť a hneď nás to očarilo. svadba má byť v júni, tak dúfam, že nám to počasie bude priať. o cenách zatiaľ moc toho neviem, len čo som sa dozvedela niečo od ludincek. mali by sme sa s nimi stretnúť niekedy koncom roka, tak uvidíme, či nedajú vyššie ceny. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, ja môžem doplniť, že prostredie je naozaj bezkonkurenčné. Výhľad na Choč je podobný výhľadu z Podbanského na Kriváň. Je to nový hotel, je tam príjemne a kuchyňa chutná. Ak chcete na svadbu spomínať len v dobrom, tak odporúčam.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Caute, my tam planujeme svadbu v july 2011. Prenajom saly je 150 + platit persoval po polnoci co vychadza na 96 EUR. V cene su aj krasne sviecky so svietnikmi a kvalitne hrube latkove servitky vo farbe podla vlastneho vyberu. Podla mna su ceny viac nez prijatelne a ludia a personal (dokonca aj majitel) uplne skvely. Pani spravcova je velmi mila a ochotna, casto tam aj chodievame na obedy/vecere a mame s nimi iba dobre skusenosti, Dufam ze to tak bude aj na nasej svadbe :))
Odpovedať
tak to mate fajn a vecera na osobu??
Odpovedať
Profilova fotka
@kristinkap111 este nemame presnu kalkulaciu, staci zaplatit 30%sumy 90 dni pred svadbou a vsetko sa bude definitivne objednavat 100dni pred svadbou..tazke casu este dost... ale predbezne sa to zevraj pohybuje medzi 23-26EUR na osobu, ale zalezi to od menu..my chceme bufetovy sposob (okrem predjedla a polievky) po celu dobu svadby a ocakavame max 50hosti...pri inych poctoch/formach to moze byt ina suma, ale netusim ci vyzsia alebo nizsia :))
Odpovedať
aha my mame plichtu na konci parnice smerom na zazrivu..je tam krasne a cena je 20e na osobu. vino 3e a flasa tvrdeho 7e na osobu...takze ani neriesim alkohol a ani nic ine. V cene 20e je vecera aj druha vecera ako bufet a pripitok takze celkom ok ..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
@iukapiuka to máš na mysli Hotel na Srnacom? Ja tiez sondujem priestory v DK, my by sme sa tiez pohybovali okolo 50-60 ludi
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
My sme mali svadbu v septembri 2011 a nakoniec sme sa rozhodovali medzi hotelom Park a hotelom na Srňacom, pretože v blízkosti Kubína ani nič iné nie je na výber. Potrebovali sme sálu pre 55 ľudí. Nakoniec sme sa rozhodli pre Park, aj keď na Srňacom náš očarilo prostredie a krásna sála, ale v porovnaní s Parkom to vychádzalo podstatne drahšie. Čo sa týka služieb v hoteli Park, tak my sme boli absolútne spokojní. V cene prenájmu sály 130 Eur, sme mali výzdobu - ktorá bola mimochodom krásna. Ako pozornosť hotela grátis sme mali ochutnávku svadobného menu, apartmán pre novomanželov +raňajky po svadbe a 5 krát vstup do fitka/sauny. Všetko občerstvenie sme si mohli doniesť vlastné - jediná podmienka bola 1 fľaša nealka na osobu. Čašníci boli ochotní, takisto pani prevádzkárka nám vyšla vo všetkom v ústrety. Takže z našej strany spokojnosť. Pre nás bolo plusom aj to, že sme boli v priamo v meste a nie niekde na okolí. Pokiaľ ale by som chcela svadbu niekde v prírode, určite by som volila Srňacie. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?