Svadba v Hoteli Limbach. Zažili ste?

Profilova fotka
Ahojte nepoznáte náhodou niekoho, kto mal svadbu alebo bude mat v hoteli Limbach? Budem vdacna za kazdy postreh.
Odpovedať
1
2
my sme sa tam boli pozrieť, mali menu od 1000 Sk hore, čo nám bolo veľa, no a tá miestnosť sa nám až tak nepáčila, bola akokeby so všelijakými výknelkami, časť bola vyvýšená, no a zdala sa nám tmavá, taká honosná... ale hotel a okolieje krásne.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Ahojte, my budeme mať svadbu v Hoteli LImbach, trochu sa toho obávam, lebo nepoznám nikoho, kto tam mal svadbu.
Odpovedať
Ahojte! My sme sa tam raz boli najest a bolo to dost drahe a aj priestor nebol najvacsi! Zalezi od poctu ludi! Ale prajem co najkrajsiu svadbu!
Odpovedať
Ahojte, tak my tam mame svadbu v septembri a je to jeden z mojich najoblubenejsich podnikov...mavame tam vsetky rodinne udalosti, my mame 50 -60 hosti na svadbe a krasne sa to tam zmesti, bez tlacenia a to,ze je ta miestnost vyzdobena, doslova az pregycena, vselijakymi vecickami a prkotinkami dodava celej miestnosti zvlastne caro....posobi to vidiecky, velmi utulne a domacky.....je pravda ze svetla je menej, ale to my budeme riesit svieckami a doplnenim osvetlenia....je to jedna z najkrajsich miestnosti ake som tu na nete co sa svadby tyka videla..a to som videla snad vsetky :) .... Vrele odporucam, aj ked treba byt pripraveny na vysoke ceny, pretoze jedlo je znamenite a samotny hotel LIMBACH ma meno....takze je pravda, ze je to tam drahsie......ale urcite to stoji zato...nie je to standard, ale nadstandard.....vsetko si treba dobre zvazit......ja mam s nimi vynikajuce skusenosti......netreba sa bat neznameho....ale kazda zabava cosi stoji......Ale zase to nepokladam za najdrahsie z najdrahsieho, vobec nie......ich kvalita zodpoveda cene.... Takyto je moj postreh a osobna skusenost, prajem krasnu svadbu....ked v Limbachu, tak iste bude, pretoze i okolie je nadherne....ked inde....tak zelam vsetko naj naj naj aj na inom mieste :)
Odpovedať
Ahojte, Buba2: ďakujem, ukľudnila si ma. My budeme mať svadbu 30.9.2006, vybrali sme si Limbach práve preto, že tam môžeme mať obrad, hostinu aj ubytovanie a nemusíme sa nikam presúvať. Pekný deň.
Odpovedať
Tak to sa nemate coho bat, aj 9.9.2006 tam ma svadbu jeden par a tiez maju obrad tam v ramci arealu, je to tam fakt nadherne......uz len aby nam v tom septembri vyslo pocasie :) Budete mat svadbu tyzden po nas, tak dufam, ze si to tam uzijete...my budeme tiez vyuzivat sluzby hotela, kedze polovica hosti je z vychodu :) ja prave riesim vyzdobu miestnosti....vymyslala som s agenturami, ale zda sa mi, ze okrem navlekov na stolicky si vsetko urobim lepsie sama :) Este uvidim.....Tak Ti prajem vsetko dobre.....a hlavne krasnu svadbu, neboj, urcite to dobre dopadne, len si treba povedat predstavy a aj keby nie, ved oni uz vedia ako to tam ludom sprijemnit :) Krasny den
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, my sme tam mali svadbu tento vikend a sme velmi spokojni! Uzasne jedlo, profesionalna a mila obsluha, vo vsetkom nam vysli v ustrety, boli pohotovi a na kazdeho mili. Miestnost je velka, aj ked clenita, ale aj tak vsetci na nas videli. Parket bol priamo v strede a kazdy svadobcan mal nan dokonaly vyhlad. Nesmiem zabudnut na Andreu Kralovu, z agentiry Andrea, ktora nam celu miestnost nadherne vyzdobila. Velmi sa nam pacila miestnost - zimna zahrada, v ktorej boli nastrete svedske stoly a vyuzivala sa najma pre deti, ktore sa tu blaznili. Vyborne bolo, ze sa fajcilo na terase, tym padom vnutri nebol smrad a nenapachli sme od dymu. S manzelom sme tu stravili aj svadobnu noc (aj ked svadobna noc neexistuje :-)), izby maju malicke, ale utulne a velmi pekne. Fakt super, tymto by som chcela podakovat rodine Sucanskej ako aj celemu personalu, ktory prispel k dokonalosti tohto pre nas tak vynimocneho dna. :-)
Odpovedať
Tucika - gratulujem a prajem veľa šťastia. Už sa teším na vaše fotky. Počula som, že ste mali nádhernú výzdobu, naše maminky sa boli pozrieť v Limbachu 10.6. a vy ste to tam mali nazdobené, hrozne sa im to páčilo. My sme si tiež objednali agentúru Andrea na výzdobu, takže snáď to bude dobré. KOho ste mali ako DJ? Ešte raz: Véééééééééééľa šťastia.
Odpovedať
Už som to zistila v inej téme a je to fakt hrozné.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, my sme mali svadbu v hoteli Limbach koncom juna a vsetko bolo vynikajuce. Ludia si chvalili vyborne jedlo, priestory, moznost vyjst na krytu aj otvorenu terasu, zahradu, moznost fotenia sa v zahrade. Taktiez treba pochvalit profesionalny pristup personalu - vsetci boli velmi ochotni. Tento hotel urcite patri medzi najlepsie svojho druhu.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Ahojte vsetci, 23.06.2007 je nas den. Na tejto stranke som prvy raz, takze neviem, ci teraz tuto spravu uvidite vsetci prihlaseni, ci ako to presne funguje. Obrad mame v BA na Horskom parku o 15.00 a rozhodujeme teraz o mieste hostiny. Mame dve alternativy, hotel Limbach v Limbachu a Penzion pri Rybniku vo Velkej Pake, smer samorin. Nechceme to v BA, lebo samy stres a vyhlad na autobusy a elektricky:) Surne potrebujem dievcata od vas radu, nemate nejake referencie vy alebo vasi znami na hotel Limbach, aka bola spokojnost pri planovani a po svadbe? Zaujima ma, ci ste mali vlastne vino a alkohol, lebo tam je ten priplatok za vlastny tovar a tiez, ci vas rozpocet, ktory ste prebrali s prevadzkarmi aj realne taky bol,ci vas na druhy den po svadbe nezaskocil vysoky ucet oproti planovanemu:) Budem vdacna za kazde info:)
Odpovedať
Článok sa načítava...
alumanka • 21. feb 2007 o 08:53 Ahojte, touto cestou Vas prosim o radu. Neviete mi niekto poradit za kym treba ist, ak chceme mat sobas v zahrade - hotel Limbach. Limbach totiz spada pod matriku v Pezinku a ti tvrdia, ze sobasit vonku nebudu a ani to nikdy nerobili. Stretla som sa aj s informaciou, ze treba ist na matriku do Sv.Jura, ale tam hovoria, ze tiez vonku nesobasia a ze Limbach aj tak spada pod Pezinok, tak, oni s tym nic nemaju. Tak potom, ako ste postupovali, tie nevesticky, ktore ste mali sobas v zahrade - hotel Limbach. Dakujem pekne za odpovede. :-) Alumanka ---------------------- zuzizuz • 21. feb 2007 o 09:58 ahoj alumanka. My tiez rozmyslame tam mat svadbu, mame to predbezne zarezervovane na 27.7.07, ale este hladame dalej, nepaci sa mi ze je to obklucene cestami. Ale inak je to tam velmi pekne. Ja som z bratislavy, ale v Limbachu som vyrastala a moji rodicia tam byvaju. Na sto percent viem, ze tam bol sobas vonku asi tak 4 mesiace dozadu. Tatino isiel okolo a videl to tam, myslim ze sa tam aj zastavil. Opytam sa ho ze ci nema nejake informacie. Nemas nejake fotky odtial? ja mam akurat tie co su na ich stranke. Rada by som videla viac ak by si mala. Este rozmyslame nad galbovym mlynom. Najradsej by sme to mali na cervenom kameni, ale v ten datum co chceme sa to zrealizovat bohuzial neda
Odpovedať
ahoj zuzizuz. Ja viem, ze tam boli sobase, ale, kde si to vybavovali, kedze neochota je aj na Pezinskej aj na Jurskej matrike. No budem musiet viac zabojovat. Co sa tyka fotiek, tak videla som len tie, co su na ich stranke, ale kamarat tam bol na svadbe a velmi to pochvaloval. Dokonca aj fotografa a kameramana, co mame, tak tiez nam potvrdli, ze tam su dobre svadby. Nikam nemusis chodit, fotenie mas vybavene v zahrade. Cely hotel mas k dispozicii a v letnych mesiacovh je letna terasa a moznost sa poprechadzat vonku k nezaplateniu. Pochodili sme skoro vsetko, pretoze ja som z Piestan a moj drahy z Ba a toto sa nam zda uplne najlepsie. No a co sa tyka tej hlavnej cesty, to neako neriesim, lebo je vela kladov a toto je len jediny zapor. A aj tak to nie je neaka frekventovana cesta a este bude aj sobota, takze aut snad nebude vela. Svadbu mame 14.O7. pa,pa.
Odpovedať
hotel Limbach je drahý? cena v BA sa pohybuje 1500 na osobu a tam?
Odpovedať
ahojte, stale viac a viac sa priklaname k svadbe a obradu v limbachu. By ma zaujimalo ci si alumanka nieco zistila ohladne toho obradu v zahrade. Mne sa zatial nic nepodarilo, je to tazko lebo nie sme na slovensku. Musim tam maminu poslat a popytat sa. Myslite ze by tam bolo dost miesta v zahrade? Pokial si ja pamatam, tak to tam nie je velmi velke. Alebo ano? mame asi 60 ludi naplanovanych.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, bola som kamaratom na hostine v hoteli Limbach, podla mna perfektne, netradicne, zaujimave, velmi sme sa tam prijemne citili, az na to ze stoly nemali podla mojich predstav, hlavny stol dlhy rovny, a my ako kamarati sme sedeli tam hore v tom altanku ci co to bolo, ja preferujem skor stoly do L. ale miestnost podla mna super a papat tak isto:o)
Odpovedať
Ahojte, to Zuzizuz: ohladom sobasa sa mi zatial nepodarilo v podstate nic vybavit, pretoze som mala v skole statnice, tak som sa venovala tomu. Ale teraz idem uz potom. Postup by mal byt asi taky, ze na matrike v PK sa zosobasime, napriklad aj rano, len z dvoma svedkami, aby bol oficialny a hlavne platny sobas tam a potom mozeme mat sobas, kde chceme. Len musime najst konkretneho poslanca z mestkeho zastupitelstva, ktory bude ochotny prist nas poobede zosobasit. Je to postavene na hlavu, ale zatial som sa stretla len s takymto postupom. Kamaratka to tak tiez mala, ze rano leteli na matriku, len tak, akoze sa nic nedeje, nikto o tom ani nevedel, len oni a svedkovia no a potom poobede mali krasny sobas a ceremonial pre hosti a kameramanov, fotografov v zahrade. Ak zistim nieco nove, alebo najdem ochotneho poslanca, tak dam vediet. A co sa tyka ludi, tak neboj, zmestia sa, ja mam az 90 a to je v ich priestoroch strop.Ale je to tam krasne, tak uz len, aby vyslo pocasie.....
Odpovedať
ahoj alumanka. No zacinam sa toho dost obavat :-(. Nerada by som to mala tak ze by sme sa isli sami predtym niekde zobrat. Chcela by som to "naostro" az tam. Maminu som poslala za Sucanskou (neviem ci poznas, majitelka) aby sa spytala. Dost sa poznaju, tak som zvedava. Ako som uz spominala, tak tam bola vonku svadba, ale bolo to vybavene po znamosti. Dam ti hned vediet ked sa nieco nove dozviem.
Odpovedať
Ahoj Zuzizuz. Takze, uz som o cosi mudrejsia a zial aj smutnejsia, lebo s tym sobasom to nebude take jednoduche. Pani Sucansku poznam, ved sme s nou jednali a ta mi tiez dala info, ze ten sobas tam bol vybavovany po znamosti. Bola som na matrike v PK, ta pani, tam bola dost odmerana a povedala, ze v ziadnom pripade oni sobas mimo matriky nerobia. Ze vedia, ze sobas, tam bol tak robeny, ale, ze oni ich nesobasili. Tak sa jej pytam, ako je to mozne, ved Limbach spada pod PK. Odmerane odpovedala, ze mi posledny krat opakuje, ze oni ich nesobasili. Tak som s mojou intuiciou vycitila, ze mozno to bola matrika v Juri. Isla som teda tam a aj sa mi to potvrdilo. Povedali mi, ze ano, oni ich sobasili, ale postup bol v podstate taky, aky som opisala v predchadzajucom prispevku, ale ze , uz to robit nebudu, lebo s tym mali problem, pretoze, ako som hovorila, Limbach spada pod Pk a to je teda mimo region Jura.. A aj potvrdili, ze to bolo preto, lebo to bolo pretlacene cez znamost. Takze asi tak. Takze, bud najdem znamost aj ja, alebo sobas bude v Pk v starej radnici. Tak zatim, ak nieco budes mat nove, tak sa ozvi. Pa, pa.
Odpovedať
Profilova fotka
to je veľmi zaujímavé s tým dvojitým sobášom, pokiaľ si dobre pamätám, sobáš sa môže povoliť na ktoromkoľvek vhodnom mieste, takže treba si dať normálne žiadosť o povolenie sa sobášiť v Limbachu, na druhej strane, ked nie je ochota, ťažko vám ju schvália...
Odpovedať
Ano, aj to som im tam doslova podciarkla, ze v zakone je uvedene : na ktoromkolvek vhodnom mieste. Ale zial treba aj ochotu a tam nie je.......
Odpovedať
Profilova fotka
no máš dve možnosti, prvú, že podáš sťažnosť, keďže je to tuším prenesený výkon štátnej správy tak by to bol buď KÚ alebo MV SR, musela by som to presne pozrieť :-| , ale čo by viac pomohlo je podľa mňa prípadná medializácia, skús obvolať telky, či by nespravili reportáž o sobášoch vonku, prečo to niekde ide a niekde nie :-D , blíži sa uhorková sezóna, mohlo by to zabrať :-)
Odpovedať
:-) :-) :-) :-) :-) , pavianca, ze by si mala za sebou spravne pravo? Ked pouzivas pojem - preneseny vykon statnej spravy??????.Srandujem, ale mile.
Odpovedať
Profilova fotka
že by aj niekoľkokrát? :-D To už mám chvalabohu za sebou, ale niečo máličko z toho v hlave zostalo,a le fakt len máličko...tak čo voláš do telky? Mne by sa teda sobáš 2x robiť nechcelo, aj tak je len jeden platný...
Odpovedať
:-) :-) :-) :-) ,tak to si nasa, lietacky zo spravka..... Skusim este nieco poriesit a ked nie, tak telka bude posledny level.
Odpovedať
Profilova fotka
ty si už skončila? Ja len zo správka, z ničoho iného celú školu nie, tak držím palce s Limbachom, my sme sa tam mali tiež ísť pozrieť...odporúčali mi to, ale drahý si už vybral a nič iné sme neboli pozrieť, čo tam stojí izba na noc a čo tam vyjde jedlo na osobu? Platí sa aj prenájom, my už máme booknuté, len robím prieskum 8-)
Odpovedať
Nie, neskoncila, tento rok sa o to pokusam. Mam za sebou prvu statnicu, spravko - lietacka :-( , ale neva, neako bolo, neako bude. Co sa tyka prenajmu, ten sa neplati a ceny su na ich stranke, nebudem to tu zverejnovat..... A kde to budete mat? Ja som prebehla od PN az po BA cez NR asi vsetko a toto mi, resp. nam, vyhovuje najviac. Tak zatiiiim, pa, pa.
Odpovedať
Profilova fotka
tak držím palce, my v Pegase, neviem, či ste to boli pozrieť. Dohodli sme tam nakoniec celkom dobré podmienky, tak preto som sa pýtala, či sa dá aj v Limbachu niečo dohodnúť a tak...
Odpovedať
po mnozstve stretnutiach a prehovarani pezinskej matriky, sme to nakoniec bohuzial vzdali :-(. Bolo to hrozne, vobec o tom ani nechceli pocut. Hostinu stale budeme mat v Limbachu, ale obrad sme vcera vybavili na devine. Nakoniec sme velmi spokojni, aj ked sme museli zmenit datum :-(
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?